Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 70
Здравейте, за първи път пускам тема и предварителлно се извинявам ако е на неподходящо място. Моля да бъде преместена.
Чух и четох много историй като моята. Накратко в момента в който разбрах, че съм бременна, мъжа с който мислех, че ще бъда семейство и който много обичах заяви, че това е "грешка" и пожела да направя аборт и да продължим. Не се съгласих, след което трябваше да си тръгна от жилището му бременна. Като всяка двойка сме имали и други разногласия, като най - сериозното такова беше, че не станах близка със семейството му, по - скоро поддържах с тях хладни отношения, но без караници или обиди помежду ни. Няколко месеца по - късно, все още ми е трудно да преживея това предателство от негова страна. Не се виждаме, а нашите разговори винаги завършват с жестоки караници. На този етап заявява, че щом детето се роди щял да го вижда и да помага финансово. Знам, че това е правилно и аз трябва да съм благодарна, някои "бащи" и толкова не правят за децата си. На мен обаче ми се къса сърцето, че няма да бъдем нормално семейство, знам, че ще си намеря друг в последствие, но дълго време ще съм в тази дупка. Как се справихте вие? Тези мъже изобщо съжаляват ли за това, което са направили? Моят донор смята, че нищо лошо не е сторил например, но не смее да каже на хората истината за раздялата ни.

# 1
 • Мнения: 17 683
Бременността планирана ли беше или стана случайно?

# 2
 • Мнения: 70
И двамата искахме да имаме дете, не стана случайно.

# 3
 • Мнения: 17 683
В такъв случай, искрено ти съчувствам, че си попаднала на кръгъл идиот.

# 4
 • Мнения: 4 208
Не е моя работа, но ми е странно, средностатистически мъж да иска да има дете, да направи такова в трезво нормално състояние, при пълно желание от негова страна и никакъв натиск от страна на жената и после да каже, че е грешка. Просто има нещо непълно в цялата история. Ти си знаеш какво е, не е нужно да ни казваш, но това не е цялата истина. На колко години сте?

# 5
 • Мнения: 70
Аз на почти 30, той почти на 50. С голяма възрастова разлика сме, но това не е било никога проблем. Не сме имали финансови проблеми, всеки от нас е осигурен със собствено жилище, доходи и т.н. Никога нищо не съм искала от него. Не е имало изневери. Нямаме други деца, не сме женени. Единствено сме имали разправий с факта, че не бях близка със семейството му. Разберете, нямаше как, неговата майка държеше да й говоря на ВИЕ, като седнехме на една маса. Сестра му единствено ме гледаше високомерно, не разговаряше изобщо с мен все едно ме нямаше. Ясно ми е, че не са ме харесвали, но не съм говорила против тях и не съм се държала зле с тях. Последната вечер, когато бяхме на разходка, му споделих, че ми закъснява, той купи тест, прибрахме се, оказа се положителен, след което изпадна в шок и ревове няколко часа, и колкото и да се мъчех да го успокоя, той държеше да направя аборт. На сутринта се изнесох от жилището му. 

# 6
 • Мнения: 6 413
Сега ти е болно и не осъзнаваш какъв късмет си извадила, че този човек не е част от живота ти.
Честно казано не виждам защо да е част от живота на детето. Само ще пречи новият татко да е пълноценно с вас. Явно не е отговорен и вероятно е силно нестабилен, за да му повериш най-скъпото си - детето си.

Има само едно положително в този човек - успял е да те дари с детенце  Hug От все сърце желая да е здраво, умно и борбено!

А теб силно прегръщам  Hug Има ли кой да ти помага?

# 7
 • Мнения: 7 023
Мамин той. Сега ти е тежко, но после ще осъзнаеш, че е добре, че си се отървала.

# 8
 • Мнения: 6 413
Хех ми как няма да говориш на майка му на Вие, че тя е от ерата на динозаврите бе  Heart Eyes Почти в три измерения е вече едновременно.

Шегувам се!

Определено има за какво да се радваш, че си се оттървала ...

# 9
 • Мнения: 17 683
О, Боже! С кой акъл си повярвала, че 50-годишен Мамин Златен ерген иска да се пусне от полата на Мама си и да стане родител? Била съм сам родител 8 години и знам колко е трудно, но повярвай ми, бягай надалеч от тоя идиот. И не прави грешката да искаш да признава детето- ще ти прави въртели после за всяко нещо. Разкарай го от живота си и не го вкарвай в живота на детето си.

# 10
 • Мнения: 70
Имам кой да ми помага, семейството ми са зад мен, имам отделен дом само като се роди детенцето ще се преместим при майка ми, за да ми помага. Тя е пенсионер и много щастлива, че ще става баба за първи път. Имам също подкрепата на баща си и брат си, готови са да ми помогнат с каквото могат и те.

# 11
 • Мнения: 21 564
трябва да си благодарна, че той щял да "помага" финансово за собственото си дете? защо "трябва"?  Tired

съжалявам за това, което ти се е случило и ти желая много сила  Hug
поредният плачещ и бягащ от отговорност мъж при това петдесетгодишен дърт ерген - Дорис е права, но ще го разбереш след време  Hug

пп не сте бременни, ти си бременна  Wink

# 12
 • Мнения: 4 208
Мъжът ми има приятел, които се раздели с бременната си приятелка и докато не се роди детето не се виждаха и не се чуваха. Когато се роди детето, тя го кръсти с фамилията на баща си и с баща неизвестен, но той отиде да живее в къщата на родителите и и се грижи за детето. Той не е идеален, но определено тя е мамината в случая.
На мен пък твоя бивш ми е странен, та той е хванал последния влак, как може да реагира така. Отделно да си баща не е толкова трудно като да си майка. Повечето неща майката ги върши, бащите основно купуват памперси и возят бебето при педиатъра на ваксина.
Да знаеш, 99% съм сигурна, че той ще ти обади и ще иска да се грижи за детето. Звучи ми като да има властна и аристократична майка, рентиерка от голямото добро утро.
Аз също съм на мнение да не си записваш с неговото име, въпреки, че така го лишаваш от право на наследяване. За да стане наследник трябва да води съдебен процес с цялото унижение за едно дете.
Сложна ситуация, аз никога не съм била в такава, предполагам че ти е много тежко, но повярвай ми щом имаш подкрепа от роднини, жилище и финансова независимост, не е толкова страшно. Има много самотни майки и се справят прекрасно.

# 13
 • Varna
 • Мнения: 11 836
Нещо не разбрах, чичката е правил секс без предпазни мерки, искал е дете, и като е видял двете черти се е уплашил...така ли е?

# 14
 • София
 • Мнения: 10 254
Не е моя работа, но ми е странно, средностатистически мъж да иска да има дете, да направи такова в трезво нормално състояние, при пълно желание от негова страна и никакъв натиск от страна на жената и после да каже, че е грешка. Просто има нещо непълно в цялата история. Ти си знаеш какво е, не е нужно да ни казваш, но това не е цялата истина. На колко години сте?
Не е нормално, но се случва.Бившия на дъщерята цяла година я тормози защо не можела да забременее,обвиняваше я в какво ли не, а накрая като забременя и каза, да направи аборт, че му било рано, по-нататък щели да си направят пак.После пък започна да твърди,че било от друг, цялата и бременност и няколко години след това беше ужасен тормоз.И  досега стане ли дума за издръжка , я залива с порой от крясъци и обиди.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт