Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3 075
Все съм чувала за некоректни фирми, но това е наистина върхът!
Става дума за всеизвестната фирма за алуминиева и пластмасова дограма. По линия на цялата поръчка - нямаше нито едно нещо, което да е изпълнено в срок и качествено. Освен, че ги чакахме с месеци, половината врати и прозорци не се затварят добре. Сложиха алармени датчици, които изобщо не си пасват и трябваше отново да ги оправяме. Надупчиха дограмата като швейцарско сирене. Первазите са сложени всичките с обратен наклон - та като вали, да влиза вътре!... Много мога да разказвам. Трябва да добавя и арогантното поведение на управители и персонал.
Дано с това си предупреждение съм ви била полезна.

# 1
  • Берлин
  • Мнения: 1 435
Ле-ле ужас. #2gunfire #Cussing out
А опита ли да се свържеш с комисията за защита на потребителите?

# 2
  • Мнения: 3 075
Още не са "довършили". Времето е доста студено и вали - бих искала поне да коригират безумията, ако изобщо е възможно. Первазите - всичките са криви и нито един не е в правилната посока. Не сме само ние - съседите ни са обслужени по същия начин от същата фирма, за съжаление...
Това, което засега мога да направя, е поне да ви предупредя!

# 3
  • София
  • Мнения: 1 947
Същата фирма постави дограмата на свеки.Имат същите оплаквания.Уж им бяха много близки познати(собствениците) и накрая ужассс.Нашата е алуминиева.Аз държах да е от съвсем обикновенна фирма.Нямам абсолютно никакви проблеми(дай боже и занапред).

# 4
  • Мнения: 1 682
Преди една седмица ни монтираха дограмата поръчана в тази фирма,изглежда много добре,срока за изработка беше три седмици,но те я докараха три дни по-рано.
Изобщо съм доволна както от дограмата,така и от отношението на персонала в магазина.
Не знам при вас защо се е получило така.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт