Турска кухня *5*

  • 511 846
  • 1 748
  •   2
Отговори
# 1 740
  • Мнения: 2 199
Ако е сос от нар е добре, ако е вода с оцветители и ароматизатори както и да го ползваш...

# 1 741
  • Мнения: 3 250
Имам 200гр каймак.Дайте идея какво да го правя/ изядохме баклавата без него  Embarassed/

# 1 742
  • Мнения: 316
Имам 200гр каймак.Дайте идея какво да го правя/ изядохме баклавата без него  Embarassed/
Това си е сметана /каймака/, така, че... 200 гр. аз бих си ги излапала с лъжицата на екс Grinning, но може да се разбият с пудра захар и да стане крем за сладкиш

# 1 743
  • Мнения: 727
Какво ще рече на бг. калдърък оту и какъв вкус има

https://www.youtube.com/watch?v=2fffYbtihUA
Kaldırık Otu ( Hodan, Mıncırık, Ispıt) Dolması - Hülya Ketenci - Yemek Tarifleri

# 1 744
  • Мнения: 2 199
Източен лопох - Trachystemon orientalis. Изглежда ми много странно. Аз не бих го яла Simple Smile като има толкова други хубави зелени растения за сарми Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 12:22 от СМ

# 1 745
  • Мнения: 35 872
Моля, някой да пусне нова тема.

# 1 746
  • Мнения: 727
Нова трева  newsm78 newsm78 - герм или херм (защото е на руски ) - имала вкус на спанак , беряла се в гората и се правела на бьорек със сирене или извара или чьокерек (това също не го знам)

# 1 747
  • Мнения: 35 872
Моля, някой да пусне нова тема.

# 1 748

Общи условия

Активация на акаунт