И днес чета, и се усмихвам
СВЕТЪЛЧО, само като си представих как у вас сте направили офис, не само се усмихнах, ами прихнах. Пиши, бе миличка, пиши... Утре ще обсъдим с ММ въпроса за производството на пастърма и филе Елена. Ще се възползвам от рецептите ти.
АЙША, а твоя коментар, относно продукцията от сушено месо и резултатите от некачественото сушене също ме разсмя Рядко щастлива, а?
На развеселената баба КРЕМ, просто да ѝ завиди човек... Скара, кюфтенца, приказки около казана, весела компания...
КАРИ, обещала съм ти като дойдеш да ти направя шкембе чорба. Офертата е безсрочна. Впрочем преди време си говорихме да направим среща Празник на палачинката. Това май по-върви за пролетните месеци. Сега друго ми се върти в главата. Среща на субпродукти - пача, свински крачета с боб, черен дроб по селски, телешки език в масло... Е, покапахме се май. Не знам само кога ще успеем да го реализираме. Преди Новата година, или след това. Май, по-скоро в 2016, около Бабин ден.
ЗДРАВЧЕ, ще пробвам твоята рецепта
МАМСИ, заинтригува ме с тази баклава, дето я навиваш на игли за плетене Как ще стане туй нЯщо? Не си сама. И аз не мога да слагам рецепти в рецептурната книжка Маринка е спец
ИХИЧКА, и аз кандидат за прословутите турски кори. От къде ги купуваш?
МАРИНКА, харесвам тази песен на Роси Кирилова. Приятелите винаги остават...Да, истинските. Другите се стопяват и изпаряват като ланския сняг...значи не са били истински...
ЛУСИ, ми то навсякъде все одинакого-одно и тоже... И твоите приказки ме накараха да се усмихна
ИВЕ, как си миличка? Слушай, вземай се в ръце, че твоите трима мъже теб чакат. Нямаш право да си болна. А и пациентите теб чакат. Пиши, че си добре, моля
ШПУНЦИ, много ококорена малката госпожичка. Браво. Поздрави на мама героиня!
ЖАБКЕ, готвиш ли се за новата 163 тема? Ние чакаме, навъртаме се, поглеждаме...
Прегръщам всички неспоменати дружки Казвам ви лека нощ, довиждане в Новата тема.