Самбо, успех на малките танцьори!
Дано и аз да успея навреме да се включа...

но вие си вземете 

аз разбирам го така: Женят се мислейки, че ще играят брак, но всъщност ще са си истинско семейство и кой знае .. може и да се изкушат един на друг

успех на малките танцьорки тази вечер!
, надявам се че си прогонила вирусите и всичко е наред при теб. Валидолчето го приготви за всеки случай, знае ли човек. С тия откачалки, пепелянки и безгръбначни не се знае какво ни чака. Всъщност снайпериста ще е по-полезен от валидола. Поне ще реши проблема радикално.
много сладък е нашия малък Купидон.
, много добре ти се е получил фотошопа.

, благодаря за хаштага!
, благодаря за красивите фотки и настроението, което носиш всеки ден в темата, както и за новините от премиерата на Йозге. Много ни прецакаха днес с тоя откъс дето аз още от вчера погрешка го чаках, а той така и не дойде. Можеше да им се откъсне от сърцето едно малко откъсче от сватбата, ама нейсе.
Ками
Мише
Тигаса
Деси 

,благодаря за питиетата и сладичкото!
Дано не се стигне до хапчета! 
Гости
Деси
Виолета
tigasa1
Лава
и всички,които наминат по-късно!

, Гости
, добре сте дошли и двечките.

http://www.ecanlitvizle.gen.tr/star-tv-canli-izle-2/

?!

Нямаше падания и плач. Е, имаше спъвания и от време на време изглеждаха като извънземни, дошли погрешка на Земята, но мисля, че успяхме да предадем най-важното послание - че никак не е страшно да танцуваш на сцена, особено когато всички дружно ти пляскат.
Съвсем безсрамно открадвам от хладника кутията бонбони, която дадоха на дъщеря ми, и ви я давам на вас - вместо валидол, на сцените с Демет и Дениз ще си хапвате по едно бонбонче. 
Препоръчани теми