DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 6

• 69 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Ей, гадове  #2gunfire Няма кадри от сватбата  Crossing Arms

Иначе са много готини под душа  Heart Eyes

# 76
# 77
  • Враца
Злати  Hugтъкмо и аз щях да публикувам тази красота  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз се чудя защо Назлъ се е вкопчила така във Ферит .. изглежда толкова уплашена .. та мисълта ми е да не започне и тя с кошмарите като Булутчето, след като беше затворена в хладилник newsm78

# 78
Ферит как е омекнал  Mr. Green

# 79
Благодаря за фрага. Поне веднъж предположенията ми да се окажат верни - Ферит напълно ѝ е простил и е забравил миналото, след като е осъзнал, че почти щеше да я загуби. Heart Eyes От фрага Назлъ не ми изглежда пияна, така че очевидно друга е работата. Може наистина да е сънувала кошмар, както казвате, понеже не е вече с дрехите от фризера, така че надали е влязла да се размрази. Пък и като гледам Ферит колко е грижовен, като нищо е скочил уплашен след нея да я успокоява.
За мен Дениз не заслужава прошка в дългосрочен план. Демет съвсем е изтерясала от ревност и мъка, щом гледа стари снимки и първата ѝ работа сто процента ще бъде да си намери съдружник в мръсните номера, а друг освен Дениз няма. Перфектен е - брат ѝ е, има слаба психика, която допълнително е разклатена от последните събития и е изпълнен със също толкова злоба и ревност, колкото нея. Така че, двамата веднага ще се съюзят и ще ни натровят щастието  #2gunfire  #Cussing out Не мисля, че и полицията на вратата е за добро, имам лошо предчувствие.  Cry

# 80
Полицията може да е разкрила Демет и идва да съобщи на Назлъ и Ферит!Може да е имало камери! Thinking

# 81
  • Враца
Благодаря за фрага. Поне веднъж предположенията ми да се окажат верни - Ферит напълно ѝ е простил и е забравил миналото, след като е осъзнал, че почти щеше да я загуби. Heart Eyes От фрага Назлъ не ми изглежда пияна, така че очевидно друга е работата. Може наистина да е сънувала кошмар, както казвате, понеже не е вече с дрехите от фризера, така че надали е влязла да се размрази. Пък и като гледам Ферит колко е грижовен, като нищо е скочил уплашен след нея да я успокоява.
За мен Дениз не заслужава прошка в дългосрочен план. Демет съвсем е изтерясала от ревност и мъка, щом гледа стари снимки и първата ѝ работа сто процента ще бъде да си намери съдружник в мръсните номера, а друг освен Дениз няма. Перфектен е - брат ѝ е, има слаба психика, която допълнително е разклатена от последните събития и е изпълнен със също толкова злоба и ревност, колкото нея. Така че, двамата веднага ще се съюзят и ще ни натровят щастието  #2gunfire  #Cussing out Не мисля, че и полицията на вратата е за добро, имам лошо предчувствие.  Cry
За пореден път се убеждавам колко еднакво мислим  Mr. Green
Аз също имам лошо предчувствие с тази полиция  ooooh! ooooh!
Аз съм се настроила за романтична серия и се надявам поне един път да се насладим на хубава серия и да не е последна сцената с полицията  Whistling аз си мисля и друго.. да не би Хакан да се опита да изкара Ферит виновен за катастрофата по същите причини, поради които той я предизвика  Whistling Whistling дори само мисълта е ужасна, но от него всичко очаквам  ooooh!

# 82
Цитат
За пореден път се убеждавам колко еднакво мислим  Mr. Green
Аз също имам лошо предчувствие с тази полиция  ooooh! ooooh!
Аз съм се настроила за романтична серия и се надявам поне един път да се насладим на хубава серия и да не е последна сцената с полицията  Whistling аз си мисля и друго.. да не би Хакан да се опита да изкара Ферит виновен за катастрофата по същите причини, поради които той я предизвика  Whistling Whistling дори само мисълта е ужасна, но от него всичко очаквам  ooooh!

Е, ти направо изби рибата с този сценарий  Shocked Ако има награда за най-умел туист в сценаристиката, с гордост ще ти я присъдя  Laughing Стивън Спилбърг ряпа да яде. Но не мисля, че Хакан би се осмелил на нещо такова. Трябват му силни връзки, умели адвокати, за да извърти така нещата, а всички влиятелни хора са във фирмата на Ферит. А пък, както знаем, цялата фирма мрази Хакан - неканен гост рядко го посрещат радостно, особено ако има за домашен любимец пепелянка.  Naughty
Дениз, обаче съм сигурна, че ще се присъедини към тъмните сили. Дори и да не иска отначало, болката му ще го пречупи. Не толкова завист или ревност, а чистата реалност ще го прекърши - че Назлъ наистина е щастлива в обятията на Ферит. Дениз е мечтател, черпи енергия и сила от мечтите си, които често се оказват илюзии, затова реалността ще му дойде в повече и той просто ще изключи. Още във фрага видях погледа му, докато Демет му говореше - помътнял и лишен от разум.
А пък ако СЦ решат да оставят сцената с полицията за най-накрая, наистина ще се насладим на една романтична, изпълнена със сладост серия. Е, началото ще е горчиво, ама както знаем, горчивият шоколад е най-полезен.  Mr. Green И най-вероятно така ще стане, бате Енгин е обещал!  Naughty

# 83
  • Под звездите

Фрага с бг. суб.
https://vk.com/video-139981426_456239233

# 84
Добро утро! Hug Hug Hug

eidin Hug,благодаря за преведения фрагман! bouquet

Аз все още си мисля,че полицията разследва случилото се с Назлъ в склада! Peace

Цитат
Новое фото
Возлюбленные Озге и Серкан 😍😍😍❤
Озге Гюрель и Серкан Чайоглу были замечены в Левенте.
Чайоглу сказал, что его новый сериал выйдет в ноябре, а Озге Гюрель рассказала что до гала-вечера ее нового фильма остались считанные дни.

Приятна неделя на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 85

Пише ,че трябва да се присъединя към някаква група ,за да го гледам.Знаете ли коя?

# 86
Здравейте, дружки! wavey wavey wavey

Благодаря за страхотните коментари!

Ех, че хубав фраг! Истинска радост за окото!

Благодарности и на Ейдин за превода!

Знам аз, че фрага обикновено идва когато си легна.
Затова снощи изключих лаптопа и си легнах да гледам 14 еп. на български и той взе че дойде. Не че не  изгледах фрага 10 пъти на таблета. Страхотни са нашите влюбени, дори и физиономиите на Дениз и  Демет във фрага не успяха да ми развалят удоволствието. А Ферит не само че е омекнал, а направо се е втечнил. Laughing
Аз не очаквах да има кадри от сватбата, тъкмо ще ни е по-интересно. Пък и все пак ни позволиха да видим красивата булка, не сме капо.

Нямам идея за какво ще идва полицията, но се надявам да е за който трябва. Струва ми се доста вероятно предположението на Злати, че полицията може да е разкрила Демет. Възможно е й самият Ферит да ги е извикал, за да сподели подозренията си. Не може тази отровна гъба все да минава метър. Не че нещо ще се случи, но поне малко да се уплаши.

Цитат
аз си мисля и друго.. да не би Хакан да се опита да изкара Ферит виновен за катастрофата по същите причини, поради които той я предизвика      дори само мисълта е ужасна, но от него всичко очаквам  
Самби Hug, ако останеш без работа някой ден, като нищо ще те вземат за сценарист, много си добра.  Laughing Това дето си го написала и на мен ми е минавало през главата, но дори не смея да го кажа на глас. Хакан е изпечен престъпник и такова нещо е точно в негов стил, защото така радикално си решава всички проблеми с Ферит. Не знам обаче дали има капацитет за такова голямо нещо, защото не е лесно. Ферит е по-умен от него и трудно ще го надлъже, а и е човек който има безупречна професионална и лична репутация и трудно  ще намери начин да го уязви. Дано не се стига дотам. Хакан е безскрупулен и опасен, но да не го надценяваме. За такова нещо се изисква интелект, връзки с влиятелни хора и много пари.

А на Дениз, ако и сега не му уври главата, нека да си я счупи сам. Никой друг не може да ни навреди така, както ние самите бихме могли да го направим. И какво сега, да тръгне да отмъщава на Ферит, който до вчера е смятал за брат и за какво? Защото е получил любовта на момичето, което и той си е заплюл. Това означава и на Назлъ да отмъщава, а нали уж я обичал. Значи не иска тя да бъде щастлива. Това означава също и да навреди на Булут, защото за него Ферит е като баща.

П.П. viliSPASOVA, фрага е публикуван в ето тази група, така че предполагам, че трябва да се абонираш за нея, защото е затворена. Подай заявка за присъединяване към нея.

https://vk.com/club139981426

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 10:44 от * Дъга

# 87
  • Враца
Добро утро момичета  Hug Hug
Благодаря за превода и кафето  bouquet bouquet
Хакан и Демет са притиснати в ъгъла от сватбата на ГГ и ще започнат да правят всичко , за да си  запазят акциите .. имах надежда за Хакан че обича Булут, но тя се изпари с предложението към Дениз  Peace
След брака пред Ферит не стои нищо, за да си го върне и затова ми мина през главата, че Хакан ще се опита да изкара Ферит виновен за катастрофата за да спечели повече време и най-вероятно да продължи да манипулира ревльото, за да им прехвърли акциите  Whistling
Просто нещата стават все по-заплетени и объркани, а на мен надеждата ми е във Ферит и Назлъ и тяхната разцъфтяваща любов  Blush
Желая ви една прекрасна неделя  Hug
Аз съм болна и едвам си стоя на краката, но къщата мен чака  Tired

# 88
  • Под звездите
Здравейте момичета. Хубава неделя желая на всички ви. Само да направя едно уточнение. Преводът на фрага и субтитрите не са мое дело, а на Strawberryteam. Аз просто го споделих.

# 89
 Hug Hug Hug

Прекрасна неделя и от мен,момичета!!!Нека денят е толкова красив,топъл и нежен като нашите любимци!

Мисля си,че полицията е извикана от Ферит,за да разследва случая със заключването на Назлъ в хл.камера.Но и като гледах 14 серия, и Хакан и Демет казаха на Дениз,че не са потърсили отговорност от Ферит за нападението му срещу Хакан и обвинението на Хакан за убийството на Демир и Зейнеп-та знае ли човек какво са ни приготвили СЦ.Сега остава да арестуват Ферит и Назлъ сама да се бори за Булут ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 14:05 от Keskinowa

Общи условия

Активация на акаунт