DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 6

• 69 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Привет от мен!
Дъгичке, сценарият е на Иглика, не мой, аз така и не се научих да цитирам като хората, станало е недоумение Blush
А на талантливият сценарист пожелавам бързо оздравяване, че да сватбата останаха два дни.
ПП: Благодаря за фрагчето с бг буквички. Любов ни чака, любов Heart Eyes

# 91

Ето ви малко красота в темичката Heart Eyes

# 92
Дъга HugКески HugСамбо Hug,благодаря ви за споделените красоти и мнения! bouquet bouquet bouquet

Иглика Hug,бързо да се оправиш до вторник! Peace

# 93
  • София
Здравейте,

страхотен фраг. Heart Eyes Прекрасна булка. Искам да видя физиономията на Ферит в момента, в който тя слиза по стълбите. Той се е разтопил. Wink

Моето предположение е, че полицията съобщава нещо на Назлъ и после Ферит я успокоява под душа. Peace

Чакам с нетърпение вторника.

# 94

Пише ,че трябва да се присъединя към някаква група ,за да го гледам.Знаете ли коя?
viliSPASOVA
You need to be a member of this group to view its video files.
До колкото разбирам с моя слаб английски пише ,че
Вие трябва да сте член на тази група, за да видите  видеофайловете им.
Колкото за полицията, аз мисля, че Демет пак, ще забърка някоя каша, защото нали във фрага се заканва, че все още нищо не е свършило?!
Другият вариант е,че може би Ферит е възложил да се разследва случая с Назлъ и полицията да идват за разпит на, Назлъ и уведомление,ако е имало камери?!

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 14:27 от Varynia

# 95
Озета, може би ще подскаже, ама и него го няма още.

# 96
Ох,все повече си мисля,че побеснялата от сватбата на Ферит и Назлъ,Демет ще направи всичко възможно да ги раздели-дори като обвини Ферит!А Дениз ще се присламчи да успокоява и уж да подкрепя Назлъ!

Днес гледах втора серия на сериала.В болницата след смъртта на Зейнеп и Демир,Дениз излезе извън контрол-риташе и чупеше в болницата.Ферит ,Енгит и Тарък трудно го удържаха-тоя си е луд за вързване,а като озлобее ще е още по-зле  #Crazy #Crazy #Crazy

# 97
# 98
Тези хора как я мислят?
Ние чакаме озет, снимки...

Нашите дообре се забавляват на сета.
Рекох, че може да ви е домъчняло за Денизката и Хаки. Joy

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239837%2Ffb … l_wall_-146912950

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239836%2F4f … l_wall_-146912950

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239838%2F38 … l_wall_-146912950

Самби  Hug Иглика Hug
Моля да ме извините за объркването, но така е като правиш сто неща едновременно.
Сценарият обаче наистина беше добър.

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 19:03 от * Дъга

# 99
  • Враца
Здравейте момичета  Hug
Благодаря ви за пожеланията  bouquet bouquet ще правя всичко възможно до вторник да съм добре, че тази сватба няма да е за изпускане  Crazy
Аз се питам .. пак ли СЦ ще ни оставят за утре и озета и снимките и откъсчето  ooooh!
Може пък след "мокрото фрагче" да имаме "сватбено откъсче"  Whistling

# 100
Иглика, ха, дано те чуят сценаристите.Relieved Виждам, че си имат музикално оформление на сета, само Джан липсва да им дрънка на китара Grinning
Скрит текст:
Дали ще се сформира група за "Черно-бяла любов? Къде се питат такива работи?  newsm78 Четох днес сюжета,видя ми се много интересен, пък утре вече е премиерата...

# 101
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug
Няколко пъти изгледах втория фраг  и някакво лошо предчувствие ме обзема  Thinking И Ферит и Назлъ бяха изненадани , че полиция е дошла в дома им , а и погледите на двамата в края не ми харесаха  Naughty ако беше за разследването за случая с Назлъ , нямаше да са толкова изненадани ,а  newsm78
Оная русата нещо пак е измислила  #2gunfire

# 102
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug
Няколко пъти изгледах втория фраг  и някакво лошо предчувствие ме обзема  Thinking И Ферит и Назлъ бяха изненадани , че полиция е дошла в дома им , а и погледите на двамата в края не ми харесаха  Naughty ако беше за разследването за случая с Назлъ , нямаше да са толкова изненадани ,а  newsm78
Оная русата нещо пак е измислила  #2gunfire

И мен цял ден ме преследва това усещане.Нова клопка на Демет и Хакан.

# 103
Момичета, каквото и да измислят онези тримата, нищо няма да постигнат, защото Ферит нищо лошо не е направил, за разлика от тях. Аз съм се настроила за романтика, а накрая нещо ще ни шокират, но.... ще го преживеем някак.

Иглика Hug бързо да оздравяваш.
До "мократа серия" задължително трябва да си окей.

РЕПОРТАЖ ДЛЯ Habertur МУРАТА ЙЫЛДЫРЫМ И ОЗГЕ ГЮРЕЛЬ

за перевод спасибо группе Love Is https://vk.com/vichnevuy_dom

"Первый поцелуй" один из самых интригующих романтических комедий этого года.

Мурат: Этот фильм очень теплый и позитивный. Во время съемок мы очень веселились, съемки прошли очень хорошо. Когда проект снимается вот с такой командой, этот проект всегда становится успешным. ИншАллах и зрители полюбят наш фильм.

Озге: Бахар - это учительница застрявшая в одном дне. Ей очень тяжко. Но еще больше тяжелее Хакану (Мурат). Он пытается каждый день вновь напомнить о себе и о их любви. Я бы на его место пыталась бы, но незнаю когда сдалась бы.

Мурат, в фильме тебя покусала собака.

Мурат: В фильме мы использовали и игрушечную собаку. Когда я взял настоящую собаку в руки она меня покусала и побежала к своему хозяину.

А тебя Озге, покусала змея. Трудно ли было сыграть эту сцену?

Озге: Нет. Сыграть эту сцену было легко. По настоящему трудно было сыграть сцену аварии с Джезми Баскыном. Я почувствовала какого попасть в аварию, и это было очень странное чувство.
 Вы с Серканом Чайоглу очень красивая пара. Говорят что вы приняли решение пожениться.

О: Конечно же мы думаем о свадьбе. Но свадьба и подготовки требует очень много времени. А его у нас сейчас нету (из -за работы ) .
 Бывает ли у вас так, что вы с Серканом вместе готовите?

О: Да, он очень хорошо готовит. Мы вечером говорим друг другу "А кто помидоры разрежет?". Он очень любит индийскую кухню. А я очень скучаю по еде моей мамы. Она имеет черкесские корни и очень хорошо готовит черкесскую кухню. Даже если я посреди ночи в 3 часа хотела что то, она сразу готовила для меня.

# 104
Момичета  страхотен фраг  Hug булката ни е прекрасна ,младоженецът и той не пада по -долу какво ни остава освен трепетно да чакаме сватбата  Hug но и аз съм на мнение ,че сценаристите отново са ни заложили някой капан  с който ще финализират серийката  и пак ще имаме поредните размисли и страсти  Hug но нищо  с новото семейтво Асланъ  ще почерпим от търпеливостта на Ферит и ще дочакаме  така жадуваната романтика  Hug Благодарности към всички ви за всичко споделено  bouquet bouquet Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт