DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 6

• 69 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
viliSPASOVA, трябва да се присъединиш към групата на сериала в vk.

Скрит текст:
Пълнолуние / Dolunay BG fan

# 106

Снимки от 16-ти епизод. Organize şube пише на униформата на полицая Joy На български хич не звучи професионално Joy

# 107
  • София
Ох, как ще се издържат моментите на Назлъ в къщата на Дениз!

# 108
Май това е озетът  newsm78

Ех...този Дениз  smile3511 изобщо не му светва лампичката като я намира в такова състояние ,че е по-добре да някоя болница да я заведе а той директно вкъщи  само дето не я е сложил в леглото му  ooooh! ooooh! ooooh!

# 109
  • Враца
Благодаря ви за озета и снимките момичета  Hug bouquet
Ее значи тоз Ревльо smile3515 smile3515 #Sniper
Сигурна съм, че след като е спасил Назлъ ще си мисли за нейн покровител  ooooh!
Нямам търпение Ферит да му удари един стабилен юмрук, та поне да знае защо го мрази, че сега нещо тази част му е избягала малко  #2gunfire
А от озета и дума не разбрах Tired

# 110
  • София
Аз пък искам Назлъ сама да му покаже на Дениз и то несъзнателно. Ферит да дойде у Дениз и Назлъ да му се хвърли в прегръдките. Heart Eyes

# 111
Аз пък искам Назлъ сама да му покаже на Дениз и то несъзнателно. Ферит да дойде у Дениз и Назлъ да му се хвърли в прегръдките. Heart Eyes
Надали ще има ефект. Дениз нали я видя в прегръдките на Ферит в ресторанта и сцената не го е отказа особено. #2gunfire Ще ни къса още нервите, то е ясно  #Cussing out

# 112
Днес изгледах епизода до затварянето в хладилника. Много наивен сюжет. Кой претендиращ за гурме шеф готвач пуска порции без да ги проконтролира. какви са тези разговори за риби в деня, в който се жениш за любимия, пък макар и фиктивно. Не ми харесва и играта на актьорите. Денис като че ли е най-добър в изпълнението си. При другите не виждам да припламва искра, има нещо нагласено и фалшивее. Дано не ми се разсърдите. Стоят отчуждено. Актрисата на Назлъ съвсем не ми внушава наивност, детска доброта и игривост. Насълзяват и очите, лесно прави фалшива усмивка, но погледът не е на влюбен човек. Донякъде това се отнася и до героя Ферит Асланъ. Както обикновено злодеите са малко по-плътни образи, но тези сюжетни линии с наетите за саморлизнания сме ги виждали в много техни филми. Колко серии се очаква да е филмът?

# 113
  • София
Надали ще има ефект. Дениз нали я видя в прегръдките на Ферит в ресторанта и сцената не го е отказа особено. #2gunfire Ще ни къса още нервите, то е ясно  #Cussing out
Ще има, ще има. И от камък да си, ще се разтопиш. Предполагам, че Ферит ще е много нежен при гледката на премръзналата Назлъ.

victoria vassileva, не се знае колко епизода ще е сериалът, но аз съм имала същите усещания за дадени проекти и още на 3-4 серия спирам да гледам. Не виждам смисъл да се мъча със сериал, в който ГГ нямат химия, не усещам играта им и не харесвам сюжета. Явно това не е твоят сериал. Peace
Аз съм с точно обратното впечатление. Отначало Йозге беше колеблива, но с всяка изминала серия се напасват все повече и явно тя се отпуска в общите сцени. Heart Eyes

# 114
На мен чак тук ми харесва Йозгето като игра  Peace Даже като гледах видеа от черешите вчера ми изглежда  по друг начин вече  Peace Много добре си играе ролята  Peace

# 115
Самбо HugМиме Hug,благодаря за новите снимки и озета! bouquet bouquet

Дъга  Hug,благодаря за репортажа! bouquet

На всички за коментарите! Hug Hug Hug

Превод на озета на руски ез.!
Цитат
ОЗЕТ к 16-й серии Полнолуние 💥

Назлы лицом к лицу со смертью.
Все обеспокоены внезапным исчезновением Назлы. Хоть Ферит и думает, что Назлы сбежала со свадьбы, но истина коренным образом отличается от его предположений. Назлы думает о Ферите даже находясь на грани смерти. Алия хочет в последний раз попросить шанс у Дениза. Фатош на пути к свадьбе с Энгином при первой же возможности ищет ответы на свои вопросы. Демет и Хакан в своих шагах против Ферита становятся более отчаянными.

Лека нощ! smile3524

# 116
  "Organize şube пише на униформата на полицая Joy На български хич не звучи професионално"

Би трябвало да се преведе " организиран отдел" или  "специален отдел"!

# 117
  • София
На мен чак тук ми харесва Йозгето като игра  Peace Даже като гледах видеа от черешите вчера ми изглежда  по друг начин вече  Peace Много добре си играе ролята  Peace
Аз не съм я гледала в друга роля, но като Назлъ определено ми харесва. Peace

# 118
  • Враца
Добро утро момичета  Hug
Слагам закуска и кафе за разсънване  Hug

Днес чакаме откъсче и дано е сватбено, а не спасителната акция на Дениз  #2gunfire
Желая ви прекрасен понеделник и спорна седмица  Hug
Намерих озета на англйиски и ще го напиша и на български, за такива като мен, които не знаят руски  Hug

Назлъ се среща със смъртта очи в очи

Всички са разстроени от отсъствието на Назлъ по време на сватбата и докато Ферит си мисли, че Назлъ е избягала, причината е коренно различна от това, което си е мислел.
Дори изправена пред смъртта, Назлъ не спира да мисли за Ферит.
Алия и Дениз ще  дадат един последен шанс на връзката си.
Отговорът на Дениз относно този въпрос ще бъде решаващ.
Докато Фатош се готви за брака си с Енгин, тя ще търси отговорите на въпросите в главата си при всяка възможност.
В същото време Хакан и Демет предприемат още по-решителни стъпки срещу Ферит.

Дано съм ви помогнала  Hug

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 08:29 от Иглика :)

# 119
  • при най-добрият мъж...
Добро утро,момичета!
Започваме обратното броене до началото на новия епизод GrinningНяма да ви повтарям,съгласна съм със всичко казано от вас до тук.Само ще вметна,че в началото и аз не харесвах играта на Йозге.Изкуствена ми беше,преиграваше здраво на моменти,но от последните две-три серии доста се промени.И сцените им с Джан станаха доста по-органични.

Благодаря за кафенцето и закуската HugСлед първото кафе вече гледам по-позитивно на живота Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт