Живот без семейство и деца

• 76 479
  • 1 226
  •   1
Отговори
# 870
Каква сума толкова си загубила при развода?

Петцифрена в евро.

Как стана този номер, апартамент ли подари на бившия? Защо?

# 871
Това си е форум и това си е моето мнение Simple Smile Да обсъждаш работещи хора колко са ти под нивото не мен ми е неприятно и си го казвам. Особено пък и децата им как били хвърлени в ясла и т. н. простотии. Като че ли човек като е на зор да работи, има голям избор.

Аз причини да се надувам нямам, не ми и идва отвътре.

# 872
Като някой ми заговори за четирицифрена заплата, обикновено става дума за число, по-близко до 999, отколкото до 10000 Wink Лични наблюдения, нищо повече.

# 873
Стана, ей така. Бяхме събрали за апартамент и стояха в една сметка. Законът се смени, аз си казах, че няма да ги търся и ще ги изкарам наново. Това е, няма какво да го мисля.

Повече съжалявам, че 2010 година нещо се замотах покрай памперсите, а още тогава знаех за Биткойн:) там вече загубите...не ми се мислят:) и като се има предвид, че миналото лято с мъжа бяхме тръгнали да пазаруваме Биткойни и буквално покрай пискането на детето...забравихме. Та ето ти пропуснати ползи заради децата- можеше да седнем, да попрочетем, да си напазаруваме...

И да, работещите са смешни, защото както на мен ми казват, а ти нямаш ли талант да правиш нещо повече от смяна на памперси- аз мога да питам, а вие нямате ли талант да правите нещо повече от това да работите в офис...щото успешните и надарени хора, които познавам, не се намират в офисите, все нещо ги дърпа да се занимават с друго. Парадоксално, понякога не-работенето дава по-голям избор да изкараш пари.

# 874
  • София
тогава защо се дразниш, че друг се надува? Нали не се е обърнала конкретно към теб и конкретно за твоя живот? Всеки се вижда по някакъв начин и не е задължително да се харесва на другите. Тя и Енджиту в ББ се мисли за 28-годишна, ама ЕГН-то казва друго, което не й пречи да си вярва, че е не знам колко години по-млада.

# 875
Дечица вместо биткойни - мдааа, прецакали сте се Simple Smile Wink

Офис планктон и аз съм била над 10 години и хич не бих се радвала седнала у дома млада майка да ми обяснява колко съм й под нивото Simple Smile

# 876
Сирен, при толкова пропуснати ползи покрай децата ти, аз лично бих ги дала за осиновяване. Та това е нечовешко.

# 877
  • София
The Siren of Titan, фантазиите са безплатни поне. И публика си имаш. Всичко е 6. Дерзай!  Peace

Обаче вече не е смешно, а тъжно.

# 878
Смешно е какво сте се хванали за пропуснатите ползи. Всеки ги има и е хубаво да се има предвид, за в бъдеще. Да се оглежда човек. Не може да си върнеш пропуснатите ползи, като си "отмъстиш" на причинителя, нали? Те затова са пропуснати.

Иначе това за Биткойн си е истинска история- седнахме и се погледнахме един ден, абе ние как така забравихме...ми как- покрай тичане около децата...

Обаче наистина щях да изпусна една стипендия за има-няма 5 минути, буквално. Добре че имам навика да вися повече във Фейса, отколкото да тичам зад децата, иначе нямаше да го има това постижение.

# 879
Simple SmileАко не беше дала парите, ако беше купила биткойни, на финансовите пазари има разни лафове, но някои от тях са- като почне сульо и пульо да купува - продавай бързо, Ако-то мирише и цапа, няма пропуснати ползи има нереализирани загуби.

И да беше купила биткойни - имаш си гидали щеше да знаеш точно в този момент да ги продадеш или преди 5 месеца на друга цена или ще чакаш още 2 месеца, но тогава цената не се знае каква ще е.
И да беше влязла в тази сделка с биткойни щели да знаеш как да я управляваш и кога да излизаш от нея или просто регистрираш, че някой е направил добри пари от това.
Те вестниците все си гърмят златото се дигна - инвестирайте в злато, биткойна достигна тази цена, инвестирайте в биткойни, турската лира се срина- примерчета разни давам.
Инвестиция по журналистически писания е 99.9 обречена на загуба

# 880
  • София
Магдена, а откъде се появи немалката сума за самоучастие по този кредит? То не става само с ккредит, трябва и суха пара или пък, хем суха пара, хем ипотека на вече съществуващ имот. Няма го това "гут морген, дайте ми едно кредитче за апартаментче, пък аз ще го погасявам от заплатата".

Днес го няма, но в пика на цените на имотите, преди спукването на балона, беше точно така!
Даваха кредити на 110%- един ипотечен+ един потребителски и самите инспектори учеха " планктона" как да създават документи с невярно съдържание, за да докажат доход.

Някои стигнаха дотам- да не искат доказване на доход- една реклама обхождаше всички телевизии- семейство при кредитна инспекторка и мъжът се опитва да каже какъв им е дохода, а девойката запушва уши, надявайки писъци " па- па- па", за да не би да чуе.........

# 881
щото успешните и надарени хора, които познавам, не се намират в офисите, все нещо ги дърпа да се занимават с друго.

За това никой не спори, така си е, само че тези, които се отчетоха като офисен планктон, не претендират да са надарени и кой знае колко успешни, не се жалват, че са пропуснали постижения заради офиса.
Друг въпрос е, че хората с призвание и талант никога не си седят и вкъщи години наред с децата, имат деца, но са отдадени на другото, защото когато знаеш какво е то, все те дърпа и нищо не може да те отклони. Децата са удобното оправдане, че всъщност не си станал велик, а обикновен.

# 882
  • София
Тоест си се възползвала от фалшива схема.  Дори тогава не беше баш така, пак си търсеха гаранция на заема. Във всеки случай каквото и да е станало, е малко като при Тръмп, който обяснява, че всичко постигнал сам, само бил взел един милион или не знам колко беше от баща си, ама можел да вземе и повече, иначе всичко сам. Сори, ама аз на такива работи грам не вярвам, защото съм живяла по същото време, за което говориш и много добре помня как стоеше работата с кредитите, защото съм ги проучвала съвсем лично.

# 883
Обаче наистина щях да изпусна една стипендия за има-няма 5 минути, буквално. Добре че имам навика да вися повече във Фейса, отколкото да тичам зад децата, иначе нямаше да го има това постижение.

Ама и във фейса ли успяваш да висиш? Изумителна си. Grinning

# 884
Ми странно ми е това, не се ли замислят хората за "какво можеше да правя, ако не работех", ама това правене да не е лакиране на нокти, а нещо продуктивно...

А това за дърпането...то хубаво, че дърпа, ама дори без обществено мнение си е гадно усещането, че неглижираш децата. Има някакво чувство за вина все пак.

Разбира се, фейсът ми е винаги отворен, там са всички соросоиди и стипендии...да не мислиш, че играя на Фермата и лайквам снимки?

Общи условия

Активация на акаунт