Кауфланд - тема 24

• 101 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Какво стана с тез яйца, снощи при нас имаше само остатъци био яйца. Аз вчера чак разбрах, че има яйчена истерия...

# 466
  • София
Здравейте! Аз другата седмица ще ходя за Чибо на зърна, цената е добра.
Дамските пижами как са като качество и удобство? Не съм купувала от Кауфланд до сега. Чорапи също ще гледам, че имам да подменям.
Пижами ще има в Лидл другата седмица, много са хубави - бархетно
 долнище и тънко горно, което топли незнайно как, много.

# 467
Мерси! От Лидъл купувам Детски и мъжки, но аз нещо не се разбирам с номерацията на техните пижами. Ще ги видя за всеки случай и рях.

# 468
Девил, в лидл пижамите ще се продават отделно - имам предвид отделно долнище за около 8-9 лв., и отделно горнището. Което ще рече, че можеш да си ги комплектоваш по твой избор не само цветово, но и по размер. Например да вземеш точно долнище, а горнището да е един номер по-голямо например, за да е по-дълго, по-свободно и така... Laughing Редовно горната част след изпиране ми окъсява, така че за мен е удобна опцията да ги избирам поотделно...

Някой да е връщал обувки, които са носени малко ? Ще ми ги приемат ли - политиката същата като в лидл ли е?
Моля някой запознат да отговори...

# 469
За обувките - почисти подметките и самите ботуши, слагаш в оригинална опаковка, ако имат и с касовата бележка отиваш. Не мисля, че ще откажат рекламация/връщане - казваш, че на детето не са му удобни - може и като рекламация да мине.
П.П. Кройката не ми пасва на горнищата в Лидъл най-вече, отделно наистина безумно се скъсяват.

# 470
Ботушите са чисти, само подметките ще почистя, благодаря. Кутия нямаха, бяха в насипно състояние на стелажа - ще ги завържа една за друга посредством вързанките и ще пробвам.

Какво не ти харесва в горнищата от лидл - те са обикновени блузи, с права кройка, обикновени ръкави...?

# 471

Не знам? Blush Blush Blush
Да извинява, ако е така. Simple Smile

Някой знае ли докога е в ремонт Тракийския К?

# 472
Цитат
Някой знае ли докога е в ремонт Тракийския К?
Официално до 22-ри, аз се надявам ако успеят да отворят по-рано. Вчера видях, че вътре вече са наредени новите стелажи, усилено работят, не знам навън как ще смогнат като завали. Ние сме съседи и откакто затвориха, пазаруването е кошмар. В триумфа въобще не са свикнали на наплива и са толкова туткави, няма място да се разминеш...

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 16:51 от iknik

# 473
За яйцата да докладвам, цяла седмица ги дебна все няма, само понеделник сутринта видях последните 2 пакета с изпочупени яйца и от тогава, ни вест, ни кост от промоционалните яйца. Писах им имейл малко да се стегнат не може да ги слагат на брошура, а да зареждат оскъдни количества. И воала вчера имейл, че са проверили и пуснали поръчка и днес, че ще има налични. Та най-накрая си купих, но ей това е все трябва да стигаш до горе дето се вика, та да станат нещата, и не само за това май за много неща стана така в България.
И все имам чувството, че само аз мрънкам, само аз питам, само аз изисквам, само аз пиша и само аз си чакам ваучера за 1 лев. А мрънкане и понякога повишаване на тона му е майката!

# 474
Благодаря, iknik. bouquet

# 475
Някой който пазарува в магазин различен от този на Пещерско шосе, ще погледне ли дали има от детското сабо с подплата? Praynig Интересува ме розовия цвят (но ако няма стават и момчешките), девойката носи обувки 31-32- но сабото бяха двойна номерация та ще и е ок размер 30-31, 31-32, 32-33, зависи как точно са ги номерирали.
Не знаех, че има яйца на промоция.  newsm78

# 476
За яйцата да докладвам, цяла седмица ги дебна все няма, само понеделник сутринта видях последните 2 пакета с изпочупени яйца и от тогава, ни вест, ни кост от промоционалните яйца. Писах им имейл малко да се стегнат не може да ги слагат на брошура, а да зареждат оскъдни количества. И воала вчера имейл, че са проверили и пуснали поръчка и днес, че ще има налични. Та най-накрая си купих, но ей това е все трябва да стигаш до горе дето се вика, та да станат нещата, и не само за това май за много неща стана така в България.
И все имам чувството, че само аз мрънкам, само аз питам, само аз изисквам, само аз пиша и само аз си чакам ваучера за 1 лев. А мрънкане и понякога повишаване на тона му е майката!
Дават ли ги тези ваучери за 1 лев някъде? В нашия К редовно чакам повече от 5 минути и преди десетина дни като се наредих на информация за ваучер ме отрязаха, че вече ги нямало.

# 477
А какви бяха тези ваучери за 1 лев, че съм забравила? newsm78

# 478
В Сливен дават. За чакане повече от 5 Мин на каса, ако не всички каси са отворени

# 479
Мерси за брошурата. Има доста приятни неща. Аз на Екскуизит нещата съм се наточила. Тирамисуто е супер вкусно.

Някой да е купувал от дървените играчки тази седмица? За качеството питам?

Общи условия

Активация на акаунт