Кауфланд - тема 24

• 101 051
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Дева, честит бежов Мечо! Heart Eyes Grinning

Благодаря! Hug bouquet
Кучето полудя от радост! Heart Eyes Едвам успях да го взема, за да го прибера за Коледа. Laughing
Ох, милото! Heart Eyes И то като моето дете Simple Smile , само че тя му се радваше в магазина и не знае, че съм и го купила Twisted Evil

# 451
Радвам се, че и вие имате! Heart Eyes Hug

# 452
# 453
Аз пък щях да докладвам, че са се появили бежови мечоци на Цариградско. Laughing
Долче, в лидл машините за рязане на хляб са до самия щанд, в тракийския и на източен има със сигурност.

# 454
Аз пък щях да докладвам, че са се появили бежови мечоци на Цариградско. Laughing
Долче, в лидл машините за рязане на хляб са до самия щанд, в тракийския и на източен има със сигурност.
А, ясно, аз пазарувам печива само от магазина на Пещерско, в Тракия и на Източен изобщо не се заглеждам по хлебните Grinning

# 455
Затова мече карах мъж ми да обикаля цяла София, трябваше да вземе 3, защото котката вече приватизира едното.Joy

# 456
Ние имаме мече отпреди две години и е невероятно здраво. Толкова много е играно с него и пак си е в приличен вид.

# 457
# 458
Ей, златна си, Брадли! bouquet

# 459
Той не е ли мъж?

Някой връщал ли е обувки, носени ден-два? как стои въпросът? Пазя касова бележка, етикета също...

# 460
Голямо търсене падна на този бакпулвер #2gunfire Но го намерих. На щендера със сухата мая,портокалови корички, ванилена и канелена захар. На вторият рафт отдолу на горе,по средата на щендера. Но няма бакпулвер на К-Класик\онзи от 15 гр.\.Има на Доктора и на други марки.

# 461
DeVa® Hug Кажи/пиши/ сега, че куч ще се гушка в него и няма да го хапе  Party

За херинга в тарелка ще ходя днес. Някой с впечатления?

# 462
Голямо търсене падна на този бакпулвер #2gunfire Но го намерих. На щендера със сухата мая,портокалови корички, ванилена и канелена захар. На вторият рафт отдолу на горе,по средата на щендера. Но няма бакпулвер на К-Класик\онзи от 15 гр.\.Има на Доктора и на други марки.

Миналата седмица нямаше абсолютно никакъв.

# 463
За яйцата да докладвам, цяла седмица ги дебна все няма, само понеделник сутринта видях последните 2 пакета с изпочупени яйца и от тогава, ни вест, ни кост от промоционалните яйца. Писах им имейл малко да се стегнат не може да ги слагат на брошура, а да зареждат оскъдни количества. И воала вчера имейл, че са проверили и пуснали поръчка и днес, че ще има налични. Та най-накрая си купих, но ей това е все трябва да стигаш до горе дето се вика, та да станат нещата, и не само за това май за много неща стана така в България.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 11:58 от dani-ela-80

# 464
Здравейте! Аз другата седмица ще ходя за Чибо на зърна, цената е добра.
Дамските пижами как са като качество и удобство? Не съм купувала от Кауфланд до сега. Чорапи също ще гледам, че имам да подменям.

Общи условия

Активация на акаунт