Кауфланд - тема 24

• 101 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Някой да взе от олекотеното одеало, вакуумирано е и не мога да добия представа колко е дебело?  Crazy

Аз ги гледах, защото исках да взема, но тези са много тънки. Ще чакам да пуснат от другите, по дебелите олекотени.

А касиерките от къде знаят дали е платена стоката в кеш или с ваучер?Аз ако съм няма да си призная ,че съм купила с ваучер newsm78

На касовата бележка пише как е платено.

# 136
А касиерките от къде знаят дали е платена стоката в кеш или с ваучер?Аз ако съм няма да си призная ,че съм купила с ваучер newsm78

В касовия бон пише колко са ваучерите.
Но аз си мисля, че съм връщала стоки, платени частично с ваучер и са ми връщали парите.

# 137

То си пише на касовата бележка платено с чек еди си колко и еди си колко в брой

# 138
  • Бургас
На Кас бележка пише платено с чек Еди колко си,платено в брой Еди колко си

# 139
  • София
Гледам новата брошура и играчките...количката за кукли от 35лв, в кварталния магазин струва 7,50 - аболютно същата, имаме я!!!  ooooh! Ужас, тези не познават парите  #2gunfire

А подрафтовата поставка за чаши, която е намалена на 9.99 лв. от Джъмбо си я взех за 7 лева някъде беше.

# 140
Гледам новата брошура и играчките...количката за кукли от 35лв, в кварталния магазин струва 7,50 - аболютно същата, имаме я!!!  ooooh! Ужас, тези не познават парите  #2gunfire
Всъщност се продава куклата,а количката е към нея. Сигурно е с някакви функции,песни,танци...знам ли. 😃

# 141
Извинявам се. Така е. И аз виждам, недовиждам...Пууу, набедих ги, невинните душици  hahaha

# 142
  • Русе
Пак да кажа за кетчупа Хайнц. Satisfied Днес при нас имаше намален 570 гр. на 2,09 лв., което приравнено към голямата промоционална бутилка си излиза пак на същата цена.

Днес отново имаше много хора, ама пак не чаках повече от 5 минути. Точно на петата минута тръгнах от касата. Човек не може да си вземе ваучер, значи Joy

# 143
Пак са изследвали маслото, който се интересува http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/160/%D0%98 … D0%BB%D0%BE-(2017)

Немското номер 7 в таблицата е на 3,99 в Билла тая седмица, само с малко по различна картинка

# 144
  • Бургас
Здравейте!
Искам да попитам за отзиви за епилатора,който в тази брошура е на промоция,16лв май беше?
Дали ще е хубав?

# 145
  • русе
По количките им върху колелата са попаднали косми ..
Пълна мизерия.
Поне да ги  измиват от време на време
Гнусари
За Русе се отнася,незнам в другите градове как са.

# 146
Някои закупи ли и пробва ли уреда за сушене на плодове? До утре трябва да измисля дали да купя и дали си заслужава?

# 147
Някои закупи ли и пробва ли уреда за сушене на плодове? До утре трябва да измисля дали да купя и дали си заслужава?
Купих и пробвах. Суших ябълки, предварително нарязани на тънки филийки. Станаха идеални, за около 5-6 часа. Засега съм доволна.

# 148
По количките им върху колелата са попаднали косми ..
Пълна мизерия.
Поне да ги  измиват от време на време
Гнусари
За Русе се отнася,незнам в другите градове как са.

Навсякъде са такива. Гнусни и трудно се движат.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт