Кауфланд - тема 24

• 101 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Аз искам бежов. Simple Smile

# 421
Имаше днес мечки във Варна, какво им харесвате... newsm78

# 422
Има ли в Кауфланд от помпите за 10-литровите бутилки с минерална вода?

# 423
Преди имаше помпи за вода...ама къде са ги сложили.... Mr. Green newsm78
So Lucky*, като видиш как ги возят в количките за пазаруване как да не ги харесаш Mr. Green Моето дете ако знаеш как ме умоляваше за Мечо, как му пращаше въздушни целувки и го гушкаше... Heart Eyes
Дева, надявам се там да намериш бежов Simple Smile

# 424
Преди имаше помпи за вода...ама къде са ги сложили.... Mr. Green newsm78
So Lucky*, като видиш как ги возят в количките за пазаруване как да не ги харесаш Mr. Green Моето дете ако знаеш как ме умоляваше за Мечо, как му пращаше въздушни целувки и го гушкаше... Heart Eyes
Дева, надявам се там да намериш бежов Simple Smile

Бежов имаше в К. Кичука на обяд обаче.

# 425
Здравейте,  тази вечер отворих кутия вино на Асеновград, която е на промоция и има вкус на оцет и е пресечено и мътно. Дали мога да го върна? Имам касова бележка. И някой друг купувал ли е от виното и как е?

# 426
Има. Последно ги гледах наредени при водата, на рафтовете.

# 427
Има. Последно ги гледах наредени при водата, на рафтовете.
Пълен боклук са тия помпи, но човек може да се прежали с 1 да пробва.

# 428
  • shumen
Има помпи за вода и в нашия К.

# 429
Защо да са пълен боклук помпите?
Нашата е с логото на Девин, ползваме я 11 -та година вече.

# 430
Много ще е хубаво да има персонал който да упътва клиентите....с тази нова подредба....може и да не са момчета Mr. Green Laughing Peace

А защо не сложат табели, както е в Метро ?
Тези тарикатлъци - клиентът да обикаля целия магазин като муха без глава, търсейки нещо конкретно, а междувременно да напълни количката с непотребни неща на мен не ми минават - само ме дразнят още повече. Ако не открия, каквото ми трябва е по-вероятно да си изляза и да го купя от друго място.
Иначе промоцията на Давчетата ме зарадва - бяха ни посвършили, оризът също е хубав, взехме си и винце, авокадо, кафе.  Тази седмица промоциите ми харесаха. Simple Smile

# 431
Къде е поставен бакпулвера? Днес висях  пред щанда с ванилия, аромати, мая, но бакпулвер не намерих.

# 432
Защо да са пълен боклук помпите?
Нашата е с логото на Девин, ползваме я 11 -та година вече.
Моята няма лого, от К е. Ами не изпомпва добре, разглобявам, тръбичката се измъкна остана в бутилката, 300 зора я извадих, излях водата, ако не бях бременна щях да си наливам както преди. Crossing Arms

# 433
Ами за табелите- по-лесно ще е да има, да. Но забелязвам и други вериги магазини (бг) в някои магазини имат табели, в други (от съвсем същата верига) нямат табели. Понякога и да има табели забравям да ги погледна, понеже не във всеки има. Mr. Green Но е хубаво човек да знае поне горе-долу къде какво да търси.
Ние купихме от ХХЛ ориза, намален на 1,19лв пакетчето. Дано да е хубав, не сме пробвали още.

# 434
Къде е поставен бакпулвера? Днес висях  пред щанда с ванилия, аромати, мая, но бакпулвер не намерих.

И аз преди три дни търсих и гледах подробно, но така и не намерих бакпулвер. Да се надяваме някой да го е открил Peace

Общи условия

Активация на акаунт