Кауфланд - тема 24

• 101 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Моля за мнение за мултифункционалния уред за коса на Филипс, който може да се купи с намаление с точки. Заслужава ли си?

# 481
  • shumen
Благодаря за брошурата.
Тете,мисля,че не е проблем да ги върнеш.

# 482
От новата оферта пробвали ли сте кафето на зърна 500 грама Exquizit и  Плиска 10 год. коняк?
Коняка ми е доста подозрителен, понеже бях взимал на същата марка 7 годишен и се оказа боклук.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 10:52 от Versace_Dreamer

# 483
  • София
Някой има ли комплекта тенджери, които са намалени на 30 лв? Доста им се чудех снощи.

# 484
Яйца и при нас нямаше - ни промоционални, ни на редовна цена  33uu
Забравих да си взема от провансалската майонеза, та утре пак ще ходя.

# 485
Само при нас ли изчезна черния шоколад на K-classic от 100гр, от 3 седмици го търся с надеждата да го заредят и няма и няма, а такива вкусни суфлета ставаха с него

# 486
  • Плевен
Здравейте!
 Взех от Exquisit малини в шоколад ... голям кисилаж .. и хрупкат странно заради начина на дехидратиране. Яла съм такива на друга марка и не бяха така.
Хапнах само едно - дали мога да ги върна, не са малко паричките ?

# 487
  • оттам, откъдето започва България
Аз бих ги върнала. Пазиш ли си касовия бон?

# 488
  • Плевен
Аз бих ги върнала. Пазиш ли си касовия бон?

Да,преди час ги взех. Ухаят страхотно, а като хапнах чак ми се затвориха очите от кисело, не очаквах. Стана ми тъжно , така се бях нагласила да си доставя удоволстие  Embarassed

# 489
Някой има ли комплекта тенджери, които са намалени на 30 лв? Доста им се чудех снощи.
Ако са тези за които се сещам...на мен ми изглеждат много зле, тънки някак си......При нас стояха наредени на стелаж по пътя към касите, с посмачкани/скъсани опаковки...

# 490
  • София
Ако са тези за които се сещам...на мен ми изглеждат много зле, тънки някак си......При нас стояха наредени на стелаж по пътя към касите, с посмачкани/скъсани опаковки...

Те са, да. И аз заради тънкостта се разколебах. Ще проверя тези от сегашната брошура как са.

# 491
Онези тънките според мен не си заслужават, по-добре човек да си купи по-малко бройки, но по-качествени съдове.  Peace
Има ли заредени количества от огнеупорните тавички които са намалени? Също и бархетни чаршафи?

# 492
  • Сливен
Вчера гледах бархетните чаршафи,много са рехави,имам от миналата година от Лидл,много по-плътни са.Надявам се да пуснат и тази.

# 493
Вчера гледах бархетните чаршафи,много са рехави,имам от миналата година от Лидл,много по-плътни са.Надявам се да пуснат и тази.
Да, гледах ги днес бархетните чаршафи, и на мен ми се сториха много рехави (нишките им се "четяха")- добре, че си имаше и мостричка отвън на опаковките, че сгънати изглеждаха една идея по-добре. Сториха ми се и тънки , лидълските бархетни спални комплекти са доста по-плътни Crazy Дано да пуснат в Л скоро Laughing
Видях случайно, че има още от мечовците Grinning И в двата цвята, ако на някой му трябва. Сложили са ги отстрани, до детските плюшени играчки, но са на сантиметри от пода и не се забелязват много лесно. Явно са ги преместили там още през миналата седмица, защото в събота или неделя ги нямаше на видно място. newsm78
От стъклените тавички имаше много бройки овални и по-малко от правоъгълните. Нямаше как да я нося сега, та ще се връщам пак Crazy

# 494
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз загледах кухненския робот, но се чудя дали ще върши работа с тези 500 вата? Слаб ми се вижда.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт