Кауфланд - тема 24

• 101 010
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да, на вълчев всичко е долнопробно... Не купувайте от тази марка!
+1

Съжалявам за това. Моя грешка...

Но доказва, че номера с опаковките, наистина работи ...

# 526
Аз търсих специално за крема сиренето, не за маслото и сиренето /обикновеното/, но наистина беше отдавна и не мога в момента да намеря линк.
Но така съм запомнила за опаковките - че нарочно се стремят да доближават едновремешните, в които наистина имаше крема сирене, истинско...а не имитиращ продукт в подвеждаща опаковка. И си спомням името на Вълчев именно, не на друга фирма...и точно за кремата сирене.. При мен няма грешка обаче.

# 527
  • София
И си спомням името на Вълчев именно, не на друга фирма...и точно за кремата сирене.. При мен няма грешка обаче.
И аз съм абсолютно сигурна за името, защото го купих и беше всичко друго, но не и крем-сиренето, което помнех с тази опаковка. Обаче беше преди много години. Може да са се променили нещата.

# 528
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И си спомням името на Вълчев именно, не на друга фирма...и точно за кремата сирене.. При мен няма грешка обаче.
И аз съм абсолютно сигурна за името, защото го купих и беше всичко друго, но не и крем-сиренето, което помнех с тази опаковка. Обаче беше преди много години. Може да са се променили нещата.

И аз така бях запомнила..... вероятно е да са присъствали в някакви тестове, преди време ...
Дали съм подвела и себе си заради опаковката ? Смятам, когато свършат постите, да им дам втори шанс ... ... пък да видим

# 529
Здравейте!
Прецаках се с Детското термобельо - преди 2 дни установих, че на блузата двата ръкава се разминават в дължина с 6-7 см, но съм хвърлила бележката. За 10 лв няма да се ядосвам, но ще гледам по-внимателни следващия път.
Объркани цени имат постоянно. Винаги се обаждам и на информация, че етикета не е коректен. Но ми се случва и в други магазини - Бриколаж последно. Бележките също ги проверявам.

# 530
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кухненския робот ми се вижда малко слаб, но зависи все пак и за какво ще се използва. За не много твърди зеленчуци сигурно ще е ок. newsm78
Мерси, dolce! И на мен ми се вижда слаб и ще пропусна, не знам защо се огледах изобщо в такава евтиния.  Blush Нямам място за хиляда уреда - един за меки, един за твърди зеленчуци, един за ядки и т.н.  Laughing Ще си взема някой хубав.

# 531
  • оттам, откъдето започва България
Да похваля пикантните кюфтенца на "Пикант", които са на промоция тази седмица - 2,49 лв. за 0.500 кг. Току-що изядох две, което за мен е рекорд. И преди бях писала, че случайно ги взех с червен етикет и са ми харесали. Сега потвърждавам мнението си. Не ме питайте за състав, не съм го чела, за да не се откажа от яденето. И на подправки са супер! Simple Smile

# 532
Да похваля пикантните кюфтенца на "Пикант", които са на промоция тази седмица - 2,49 лв. за 0.500 кг. Току-що изядох две, което за мен е рекорд. И преди бях писала, че случайно ги взех с червен етикет и са ми харесали. Сега потвърждавам мнението си. Не ме питайте за състав, не съм го чела, за да не се откажа от яденето. И на подправки са супер! Simple Smile

Не са чак толкова зле откъм състав май Laughing , отдавна им четох състава, но не беше по-зле отколкото на подобни кюфтета купувани от друг магазин....а на вкус са по-добре пикантните! Heart Eyes Изобщо не бях забелязала, че съществуват тези кюфтета, докато не ги видях в един софийски Кауфланд- после потърсих и в нашия в Пловдив и оттогава ги купуваме като ги намалят (а това е често). ВС софийския магазин кюфтетата стояха така, че просто няма как да не минеш по коридора и да не ги видиш, а в нашия филиал трябва специално да се разходиш до щанда с кюфтетата....а аз в нашия К почти никога не минавам оттам. Mr. Green

# 533
  • София
Аз чакам утре включване от брадли купър ..... ,,ЕТО НОВАТА БРОШУРА ”👏

# 534
Утре е рано,
и не виждам нищо лошо, че някой на готово ни дава линк към брошурата.

# 535
Може ли да ми кажете офертата до кога е валидна за събиране на точки за продуктите на филипс.

# 536
Да споделя - има намалени Милка шоколади на 1,19 май бяха - 4 вида.

Домат небелен в буркани по 0,99 ст. За тази цена си е супер, само бурканът му е толкова... Peace

Кафе от 450 гр. Нова Бразилия на 5,49 лв.

Вереята прясно е намалено на 1,69 лв....май беше.

Аз се огледах в една форма за кекс на 7,49 лв, обаче ми се стори мъничка... newsm78

Може ли да ми кажете офертата до кога е валидна за събиране на точки за продуктите на филипс.

До края на годината дават точки, после още малко време може да се пазарува. Peace

# 537
  • София
Утре е рано,
и не виждам нищо лошо, че някой на готово ни дава линк към брошурата.
Казах го с възможно най—добри чувства 😇

# 538
И аз така мисля. Simple Smile
Благодарни сме на Брадли! bouquet

# 539
  • shumen
Не е ли рано за новата брошура.

Общи условия

Активация на акаунт