Кауфланд - тема 24

• 100 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Ние не сме, но ММ я имат в работата и казва, че е много хубава, но консумативите са й скъпи. Трябвало да се почиства всеки месец, което било около 60-70 лв.

Какви консумативи? Кафе на зърна се ползва

# 571
Консумативи за самото почистване.

# 572
Брадли,  bouquet
Аз май не харесах почти нищо.  newsm78 Само коледната украса- дано звездите и топките да са от пластмасовите.

# 573
  • оттам, откъдето започва България
Брадли,  bouquet!
Не че не мога да намеря каталога, но след петъчния работен ден въобще не ми се мисли.
Много ми е ценно да се осведомявам за следващата брошура, за да знам какво да взема от настоящата. В случая ще гледам да си купя утре т. х-я "Фамилия", защото "Санитекс" нещо я развалиха.
Брадли, още веднъж ти благодаря!  Hug

# 574
Аз пък разчитам на Брадли bouquet, защото винаги слага доста рано брошурата.
И освен това този сайт, който ползвах до скоро, не работи, другите са ги направили с безброй кликове и ми минава мерака докато ги отворя. Twisted Evil

# 575
Каква е играта на Кауфланд, свързана с карта Виза?

# 576
# 577
Благодаря за брошурата, Брадли.
И аз като Дидка, правя сравнение с промоциите за следващата седмица и решавам какво и кога да взема.

# 578
Какво става с цената на тези яйца??? От кога са поскъпнали толкова? Вчера гледам 6 броя към 2.4 лв. Нещо изпуснах нишката? За маслото разбрах, че е поскъпна отдавна, но яйцата са основен продукт.....
И аз съм изумена какво се случва с цените в България  Shocked
Яйца в Англия - 17ст. бройката
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/252114301
Краве масло без промоция без нищо - 17.50лв. за килограм
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/254263339
В България същото масло намалено с 32% е 20лв. за кг. /грамажът в България е 200гр./
Скрит текст:

Маслото Президент също е 17.50лв. за кг. без промоции в Англия.
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/250760137

# 579
  • оттам, откъдето започва България
Да, права си. Децата ми са в Англия и доста сме коментирали цените. Снаха ми казва, че купува масло само когато е на промоция за 1 лира 250 гр., а за вкуса му не ми се коментира - разкош. В последно време обаче, може би в резултат на Брекзит, каза, че се забелязва увеличение на цените на продуктите и при тях, но не и като при нас.

# 580
В немския К. ирландското масло без промоция е 2,29 евро за  250 грама...

# 581
Значи ние, за да пазаруваме на цени близки до европейските, трябва да следим промоциите и да обикаляме магазините като хамави, за да си набавим продуктите  #Cussing out
Ако купуваме на редовна цена, не ми се мисли каква е разликата в цените.
Аз лично нямам обяснение на какво се дължи това.

# 582
И като сложим и качеството на нашите продукти.....съвсем отиде коня у ряката 😈

# 583
Някой купувал ли си е автоматичната кафемашина на Филипс от промоцията на Кауфланд с точките и на каква цена?

Родителите ми имат подобна. Верно много ѝ слогуваш...

# 584
  • София
Значи ние, за да пазаруваме на цени близки до европейските, трябва да следим промоциите и да обикаляме магазините като хамави, за да си набавим продуктите  #Cussing out
Ако купуваме на редовна цена, не ми се мисли каква е разликата в цените.
Аз лично нямам обяснение на какво се дължи това.

На желанието за бърза и по-голяма печалба. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт