Астрология - 11 тема

• 68 221
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Esmee,

Ти поне имаш интервюта, аз даже и това нямам, много се надявах да си сменя работата тази година, но явно звездите не са с мен. Вече не знам и какво да предприема, колкото повече седя тук, ми се струва че затъпявам. И "предсказанията" ми не излязоха точни, всички казваха, че до края на октомври трябва да съм сменила работата - да, но не се получи.

# 196
Esmee,

Ти поне имаш интервюта, аз даже и това нямам, много се надявах да си сменя работата тази година, но явно звездите не са с мен. Вече не знам и какво да предприема, колкото повече седя тук, ми се струва че затъпявам. И "предсказанията" ми не излязоха точни, всички казваха, че до края на октомври трябва да съм сменила работата - да, но не се получи.

Какви методи си ползвала за предсказване?

# 197
Esmee,

Какви методи си ползвала за предсказване?

Никакви методи не съм ползвала лично аз.
Имах предвид, че съм се консултирала с астролози относно намиране и започване на нова работа, но за съжаление нищо не се случи. Не знам какво и кое е сбъркано, предпоставки имаше много, но до там.

Сега се сещам, помолих една позната да ми хвърли и карти таро, само и единствено за този въпрос-веднага излезе смяна на работа.

Греда :/

# 198
При мен, когато Сатурн транзитираше в напрегнати аспекти с двете светила, не даваше с пълни шепи, а вземаше каквото може. Но в интерес на истината положителен резултат от този неприятен транзит видях едва няколко години по-късно. Просто тогава се избистри смисълът, започнах да бера и плодове. Плодовете бяха в резултат на лична мобилизация, под натиска на критични обстоятелства и враждебна среда. Но докато ни гази Сатурнчо, обикновено не "виждаме" смисъла на стагнацията или изпитанията. Плодовете след такъв транзит, ако ги има /и сме положили усилия/, идват по-късно. Не след месец-два, понякога минават години. Та, в момента бера плодове и се готвя за следващото такова погазване, то  скоро предстои.

# 199
  • SF
И сега да ви кажа резултат от гадните сънища - намерих си колата със спукани гуми. И четирите. Намокри ме дъждът отвсякъде. Сега купувам гуми. Трябваше да купувам врата, защото преди седмица я намерих смачкана, но паркирана на точно противоположно място на блока. Сега 4-те гуми са приоритет.
Е, няма да си купя нова кола!!!

# 200
Хм, интересно. Това някаква съседска вендета ли е или сами са се спукали?

# 201
  • SF
Да бе, сами! Идиотска вендета. И вратата миналата седмица се е огънала и одрала от вятъра или сама...

# 202
Идиотска работа. А транзитно засегнат ли ти е хороскопът?
Марс или комбинация на Марс и Меркурий бих набедила за такива пакости.

# 203
  • SF
Предстоящ съвпад на транзитен Марс с натален Уран в 12 дом, но все още имат 6 градуса разлика.
Отминал съвпад на транзитен Меркурий с натално слънце - 5 градуса разлика. И натално слънце и Сатурн са ми в точна опозиция по оста 1-7-и дом. Но Меркурий е подминал опозицията със Сатурн.
Може да се каже, че тр. Марс е имал и тригон с натален, но точната е минала. Сега аспектът е разходящ и е с орбис 5 градуса.

# 204
Направо да се чудиш кой транзит е "виновен". По принцип Марс дава хулигански прояви, вандализъм, с повече агресия, да ти потрошат нещо, да подпалят. При него има и повече показност. Да ти направят пакост тихомълком е повече по Меркурий и Марс като комбинация, а за скрита и отдавнашна вражда трябва да е намесен и Сатурн. Ти го имаш в 7 дом, доколкото разбирам? Меркурий и Сатурн като комбинация дават афинитет към такива изяви – да се направи нещо скришом, без излишна показност, да издебнеш някого и да му направиш сечено, но никой да не разбере, че си ти. Може наистина някой да ти има зъб, както се казва, и това да не е от вчера. Сатурн дава трайна неприязън.

# 205
  • в 1001-та нощ
И ингреса на Марс по заточение във Везни, а на Слънцето в Скорпион. Новолунието от 19.10 е в съвпад с нат.Меркурий. Тогава мунданно тр.Юпитер - У3 в натала е в съвпад с тр.Меркурий.

# 206
Аз продължавам с програмата. Разучавам я докъдето мога и трупам терминология, която поне малко да ми е близка, като чета, иначе книгата ми звучи на патагонски.Grin
Научих си йоги и авайоги планетите - Слънце и Сатурн, разбира се. За тях прочетох.
Сатурн и Кету са ми в пушкарамса, /Маанди!?!?/, както и трети, седми и единадесети дом. Не съм стресирана, аз и без да съм чела, подозирам, че Сатурн е доста проявен при мен, но съм леко разочарована, че никоя друга планета не се изявява там. Ей тъй, за малко хубост и разнообразие де!
В Граха юдха освен чертички, друго нямам. Това значи, че няма стълкновение между планетите в картата ми ли!?!?
П.П. Ето и линк за http://astroveda.wikidot.com/sahamas-sensitive-points, понеже и това калкулира програмата.

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 22:19 от luna

# 207
Сотис, знам, че е така, ти си ми го казвала и друг път, че негативните транзити на Сатурн към двете Светила са не-леки периоди от живота.

Квадратът му към Луната обаче вече е разходящ, сега предстои да налази Слънцето ...

Обаче, по прогресии и дирекции имаше уникални възможности, чаках бърз транзит - Юпитер вече ми е в 3Д, както и Меркурий, правят тригони към нат Меркурий, който при мен е точно У на кариерата  ooooh!  Crossing Arms

# 208
  • SF
Само да ви кажа, че вече нямам и телефон. Батерията падна и е дотам. Няма зареждане.

Аз нямам вражда с никого. Вече започвам да си мисля, че някой просто се е объркал. Или аз, или колата ми приличаме на нечий враг. До сега са ми монтирали гумите. Вали, с мокри дрехи цял ден. Сега се прибирам и  аха да си заредя телефона и не става. А нямам работа, за да си позволявам непредвидени разходи.
Дано това да са резултатите от сънищата. 2 в една нощ адски отвратителни.

# 209
Пфф, това се казва каръшка серия.  Shocked

-------------

А Сатурн нали си е гадняр и действа, докато е в знака. Това, че математически, по орбиса, се е разпаднал някой негов аспект, не означава, че е спрял да действа. Затова е прието да се нарича "сатурнова криза" този период от време.

Обаче при всеки сюжетът е различен. Една моя колежка се омъжи, забременя и роди, когато Сатурн беше в знака на нейния стелиум, съвпад със Слънцето и опозиция с Луната. Но тя е със силна Луна в кулминиращия знак, в Рохини, а отсреща е стелиумът. И при нея "ключът" към тази събитийна поредица беше, че много години е чакала. Както беше споделила – 7 години, един сатурнов цикъл.

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 23:19 от Sotis

Общи условия

Активация на акаунт