Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 5

• 103 385
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
Сънлaйт, благодаря зa окурaжителните думи. Aз прaвих ЕРA aприл нa ден 23,излезе че имaм прозорец,имaм и копие от изследването, но не пише кога, a че всичко е наред.Сегa кaто се позaмислих със синът ми зaбременях след 21 ден, тaкa че нямa дa губa надежда и дa отписвaм опита...

# 631
Елислава, нещата мисля че се движат от лекаря ти- щом той така преценя, всичко ще е наред.
Желая ти успех, аз също все преосмислям нещата, макар и казани от моя лекар.Но като го питам, ми се изясняват донякъде нещата.Ама все остава нещо, което не съм питала.Simple Smile)

# 632
Най-вероятно инплантационния прозорец ти е на 23 ден, сега се чака лигавицата да нарастне до нужната дебелина.

# 633
Имплантационния прозорец не е 23ти ден, а е точно колко време след таймирането на О. Което означава на 5ти ден, ако са бластоцисти. Това е идеята на зет.

Елислава, няма да отписваш опити. Винаги има шанс за успех. До сега си имала достатъчно положителни резултати, макар и завършили лошо. Пожелавам сегашния да е успешен. Стискам палци за хубава лигавица Wink

# 634
Анджи, прогестероновите инжекции се казват progesterone injections, usp, 500 mg/10 ml.
Има ги в сусамово олио, маслинено олио и котънсеед оил. Не зная къде в Европа може да се намерят. Потърси в интернет.

# 635
Моят ЗЕТ беше на естествен цикъл.Имах 4  ехографски прегледа,на които се проследяваха размерите на фоликула и лигавицата,а същи хормони всеки път.Трансфера ми беше на 6ти ден,след деня на Овитрела,на 5 дневен ембрион.

# 636
  • тук-там
Прогестеронови инжекции може да поръчате на някое момиче, което се лекува в Истамбул, там се продават.

# 637
  • Pazardjik
Момичета , за тънка лигавица пийте 150 мл. фреш от нар сутрин и вечер 1/2 ч преди хранене . Лично изпробвано ! И да попитам на някой изписани ли са му PROGYNEX Ampul ?

# 638
Момичета , за тънка лигавица пийте 150 мл. фреш от нар сутрин и вечер 1/2 ч преди хранене . Лично изпробвано ! И да попитам на някой изписани ли са му PROGYNEX Ampul ?
Много популярен този нар, момичетата в Турция са късметлийки. Wink
Аз също бих пробвала всичко алтернативно за тънката ми лигавица, но моля споделете приемахте ли хормони по това време или ефектът е доказано от нара. Благодаря!

# 639
  • Pazardjik
Да приемах хормони , но преди само с тях + Виагра вагинално едва я докарвах до 7.5 , а днес 17 ден беше станала 9.3

# 640
Благодаря за информацията, Vanesa40.
Аз преди последния ЗЕТ се бях запасила с инжекции от Турция Прогестан и от Гърция Пролутекс. Така си и стоят в шкафа, доктора не беше съгласен да ги слагам и за съжаление пак прогестерона в деня на трансфера ми беше много нисък и два часа след трансфер ми дойде цикъла.

# 641
Аз преди последния ЗЕТ се бях запасила с инжекции от Турция Прогестан и от Гърция Пролутекс. Така си и стоят в шкафа, доктора не беше съгласен да ги слагам и за съжаление пак прогестерона в деня на трансфера ми беше много нисък и два часа след трансфер ми дойде цикъла.

Анджи, защо докторът не се е сълласил да ги слагаш? Някакъв конкретен мотив ли е имал? Може- би да опиташ отново да обсъдите твоето притеснение за прогестерона и нещо да решите заедно.

# 642
  • София/Севлиево
Товa с нaрa го знам, и го правя, a също взимaм и гинко билобa и витaмини А и Е-пaк зa същото ми ги казахa, при ЕРA -тa прорaботи, aмa нещо сегa не действа особено, но не съм ги спрялa.

# 643
Аз знам, че дълги разходки, йога или каквито и да е леки упражнения с цел по-добро кръвоснабдяване в малкия таз помагат за по-добра лигавица.

# 644
За лигавицата препоръчват   да се яде ананас, мазна риба-скумрия, цитрусови плодове, ябълки, чай от листа на малина, ягоди,  тиква.

Общи условия

Активация на акаунт