ЮЛСКИ мами 2018

• 53 231
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • Карнобат
Някой да ме добави в групата,която е във фейсбука : https://www.facebook.com/reni.tsvetkova

# 361
И аз си чакам за прием в групана във фейсбук.

# 362
Здравейте, девойки  Hug Честити две чертички на всички  bouquet

Цопвам тук с терминче 16 Юли Simple Smile Малко ни удари като гръм или поне мен  buria това ще е бебе номер 4
Имам син на 12 почти, едно момиченце на 10 години и още едно на 11 месеца, а аз съм на 34 години и живея в Ню Йорк

Тук писахме доста миналата година, докато бременеех, в Декемврийки 2016.Прехвърлихме се във фейсбук група последствие и смея да твърдя, че се събрахме страхотен отбор и създадохме прекрасни приятелства.Общо взето фейсбук групата ни е едно от най- прекрасните неща, които са ми се случвали във виртуалното пространство, както съм сигурна, че е и за останалите участнички в нея.Заедно във всеки един момент преживявахме и все още преживяваме историите на всяка една от нас:притеснения, тревоги, мигове на радост, поствахме даже, докато раждаме.Групата се превърна в място, където винаги ще чуеш истината, ще получиш съвет и рамо...ще се посмееш...
...пиша всичко това, за да ви подканя да сторим тук същото!Аз съм админ в нашата група и мога да направя такава, ако досегашната не е активна, тъй като съм почти 24/7 онлайн.Опитах се да намеря група за юлски бебенца - има само 4 такива  Laughing но с по 1 или двама в нея, което е направо нищо

# 363
  • София
Здравейте отново. Бях днес на ендокринолог, ще следим ТСХ отново след 3 седмици и ако продължава да е над 2,5 може да мина на ниска доза Еутирокс, но на този етап не ми предписа. Каза, че има няколко различни схващания за нивата на ТСХ и не е фен на заместваща терапия, освен ако не е наистина нужна и че може организмът ми сега да се намества към новата ситуация.
Утре съм на първи преглед при гинеколога, ще съм в 5 седмица и 2 дни, така че силно се надявам да видим сак, който е надеждо закрепен, при това където трябва. Стискайте палци, моля!
Също така ще ми изчисли, предполагам, термин, защото сегашният 22 юли се базира на онлайн калкулатори.
За Фейсбук групата - мисля да изчакам преди да се включа. Първо, за да съм сигурна, че се е позакрепило. А и защото наистина не искам никой да знае на този етап, дори и да е друга дама, с която се познаваме и случайно се паднем в една отчетна Simple Smile по-нататък сигурно ще се включа. Надявам се да не спрете да пишете тук...

# 364
И аз утре съм на ендокринолог да видя какво ще каже за ТСХ.

get_real, аз ще си пиша тук във форума Simple Smile

# 365
  • Варна
Здравейте, девойки  Hug Честити две чертички на всички  bouquet

Цопвам тук с терминче 16 Юли Simple Smile Малко ни удари като гръм или поне мен  buria това ще е бебе номер 4
Имам син на 12 почти, едно момиченце на 10 години и още едно на 11 месеца, а аз съм на 34 години и живея в Ню Йорк

Тук писахме доста миналата година, докато бременеех, в Декемврийки 2016.Прехвърлихме се във фейсбук група последствие и смея да твърдя, че се събрахме страхотен отбор и създадохме прекрасни приятелства.Общо взето фейсбук групата ни е едно от най- прекрасните неща, които са ми се случвали във виртуалното пространство, както съм сигурна, че е и за останалите участнички в нея.Заедно във всеки един момент преживявахме и все още преживяваме историите на всяка една от нас:притеснения, тревоги, мигове на радост, поствахме даже, докато раждаме.Групата се превърна в място, където винаги ще чуеш истината, ще получиш съвет и рамо...ще се посмееш...
...пиша всичко това, за да ви подканя да сторим тук същото!Аз съм админ в нашата група и мога да направя такава, ако досегашната не е активна, тъй като съм почти 24/7 онлайн.Опитах се да намеря група за юлски бебенца - има само 4 такива  Laughing но с по 1 или двама в нея, което е направо нищо

Юхууу честито ! Повече такива смели жени да има като теб !  Grinning
Аз нямам претенции за група във ФБ, но също си мисля, че ще я предпочета пред тази тук в един момент.
Не съм търсила групата в фб, защото смятам да се включа чак след 7-8 седмица. Аз съм едва е края на 4-та Wink

# 366
Здравйте мамита. Добре дошли на всички. Аз още нямам назначена дата за преглед Sad По онлайн калкулатор влизам в 5г.с. на 23ти 11, а по същия ми дава термин на 27ти юли, а аз съм родена на 28ми юли Astonished Божа работа! С първото ми дете "майско 2009" също бяхме много сплотени, повечето кърмихме по едно и също време и си чатихме до зори. Все още си имаме групичка и сме си сплотени, но не толкова активни вече.
Та да се върна на мисълта си.
Аз ли се буркам, или така беше- в 5г.с. се установява пулс? 1вото ми беше толкова отдаена, че сега ми е като за първи път. Прави ми също впечатление, че много майки има с някакви здравословни проблеми Cry . Кураж момичета тук сме да се подкрепяме... Аз също си имам своя. Побърквам се да мисля, за това дали вс е наред с мен и бременността ми. И мисля да си запиша частен преглед в 5.г.с. но се надявах поне и пулс да чуя, за да кажем и на щерката, че ще става кака. Ох..... разписах се много. Лека и мека. Дано всичко е наред с всички ви! Целувки....
Аз съм ^за^ фейсбук група, но и форумчето си е ок.

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 09:31 от MDY

# 367
Благодаря!

Оооо то едното не е нужно да е за сметка на другото...общо взето фейсгрупата се формира малко по-късничко така и така  Peace
Там е просто много по-подредено и удобно Simple Smile

Ще се присъединя към пожеланията - бъдете здрави най-вече и мислете позитивно!Всичко ще е наред  Heart Eyes

За пулс е рано още, след 6-а  седмица

# 368
Здравйте мамита. Добре дошли на всички. Аз още нямам назначена дата за преглед Sad По онлайн калкулатор влизам в 5г.с. на 23ти 11, а по същия ми дава термин на 29ти юли, а аз съм родена на 28ми юли Astonished Божа работа! С първото ми дете "майско 2009" също бяхме много сплотени, повечето кърмихме по едно и също време и си чатихме до зори. Все още си имаме групичка и сме си сплотени, но не толкова активни вече.
Та да се върна на мисълта си.
Аз ли се буркам, или така беше- в 5г.с. се установява пулс? 1вото ми беше толкова отдаена, че сега ми е като за първи път. Прави ми също впечатление, че много майки има с някакви здравословни проблеми Cry . Кураж момичета тук сме да се подкрепяме... Аз също си имам своя. Побърквам се да мисля, за това дали вс е наред с мен и бременността ми. И мисля да си запиша частен преглед в 5.г.с. но се надявах поне и пулс да чуя, за да кажем и на щерката, че ще става кака. Ох..... разписах се много. Лека и мека. Дано всичко е наред с всички ви! Целувки....
Аз съм ^за^ фейсбук група, но и форумчето си е ок.

Изпратила съм ти покана за групата на 18.11. Би ли си проверила пощата и ако не виждаш нищо ми пиши пак Simple Smile

# 369
Честито на всички.
Аз още си чакам първия преглед, чакам да ми се обадят и да миндадат дата, а вече съм в 8ма седмица. Сърчице няма да чуем скоро, тук това се случва на прегледа в 16 седмица.

# 370
Честито на всички.
Аз още си чакам първия преглед, чакам да ми се обадят и да миндадат дата, а вече съм в 8ма седмица. Сърчице няма да чуем скоро, тук това се случва на прегледа в 16 седмица.

И аз така си чакам.... 😉 леле ти си в 8ма аз на 23ти влизам в 5та. Голямо чакане ще пада и при мен. Но аз мисля да ползвам частен видеозон сега имат намаления по 50-70%. Ти в кой град си?

# 371
  • София
Момичета вие спортувате ли нещо от както видяхте 2те черти?
Аз ходя по принцип почти всяка сутрин на фитнес, и сега не съм спирала, само не тичам,а ходя и не правя коремни преси.
Мислите ли че мога да си навредя нещо?
Днес доста ме придърпва, сега пих едно нош-па
Утре съм на лекар, ще пиша после

# 372
Можеш да ходиш на фитнес, да.
В България лекарите препоръчват обикновено, по старата школа, бременната да лежи, да почива и да пие една аптека лекарства
Общо взето ако имаш енергия можеш да си тренираш, една идея по-леко през този триместър! Дори е желателно бременната жена да не променя рязко ежедневието си, а да прави нещата, която я карат да е щастлива! Има много активности, подходящи за тези 9 месеца: йога, водна гимнастика, дълги раЗходки, плуване и т.н.

Миналата година, преди да родя тренирах често, силови тренировки, но те бяха част от ежедневието ми и преди това и по никакъв начин не ми навредиха.

# 373
Здравейте, добре дошли и честити ви две чертички.  Simple Smile Имаме си активна група във фейсбук, но не се вижда никъде понеже е тайна. Все пак е още доста рано и не ни се иска близките ни да разбират от там.. Можете да ми изпратите вашите email-адреси на Bea27, за да ви прати покани. Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 20:55 от Margaritka_89

# 374
  • Варна
Момичета вие спортувате ли нещо от както видяхте 2те черти?
Аз ходя по принцип почти всяка сутрин на фитнес, и сега не съм спирала, само не тичам,а ходя и не правя коремни преси.
Мислите ли че мога да си навредя нещо?
Днес доста ме придърпва, сега пих едно нош-па
Утре съм на лекар, ще пиша после

p2424, аз откакто видях двете чертички и не съм спортувала. Аз ходя на народни танци и на фитнес, но ги спрях.
Смятам да започна отново след 1-я преглед и ако се е захванало вече ембрионалното сакче. Разбира се общо взето приключвам с народните танци, а във фитнес приключвам с тежестите, коремните и бягането.

Преди 3 мес. като забременях (неуспешна беше) направих точно така, но този път си имам едно на ум и искам да чуя лекарката.
Записах си ей сега част за другата сряда, когато ще съм точно започваща 6г.с.

Общи условия

Активация на акаунт