ЮЛСКИ мами 2018

• 53 189
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Наталия и аз ходих на преглед преди 2 дни заради капка розово зацапване и силни болки. При мен се оказа,че съм с контракции. Вече разбрах, че се засилват при продължително ходене/натоварване. Вчера бях добре и не знам с кои акъл обикалях 3 часа по магазините и разбира се ме заболяха много яйчниците, отново имах розова капка по бельото, а вечерта като си слагах утрогестана вагинално и по пръста ми имаше кръв....
Днес не съм ставала от леглото, голям страх ме е налегнал ! Увеличих дозата утрогестан и ношпа (по препоръка на гинеколжката) и слава богу само тялото от лежане ме боли днес ....
Аз съм в 5гс+4.... много е рано, а явно матката ми се бунтува от новите промени и се опитва да отхвърли случващото се . Cry

Само се успокой мила и си натискай дупето на леглото сега,ще видиш че бебчо е добре не се притеснявай 😘😘😘Целувам те и горе главата ще видиш че догодина всичко ще е наред и всяка от нас ще си гушка мъника!❤❤

# 436
Здравейте и от мен Simple Smile Преди няколко дни видях двете чертички и все още не мога да определя как се чувствам. Бременността не беше планирана (както и предишната ми, всъщност) и все още с таткото сме в шок. Имам дъщеря, която през януари ще навърши 5 години. Преди 2 месеца заради фал се наложи да пия Ескапел и сега отдадох закъснението на цикъла заради хормонално объркване от хапчето. В деня, когато трябваше да ми дойде, имах кафеникаво зацапване като в края на цикъл. Честно казано всичко очаквах, но не и бременност. Според моите изчисления терминът ми е около 25-ти юли, но от началото на годината цикълът ми се беше удължил и вместо 28, беше на 33-35 дни, та и терминът е приблизителен. Още не съм ходила на преглед, мисля да направя това в края на тази седмица. Това е засега от мен, желая на всички леко бременеене  🤗
П.С. Прочетох, че има тайна група във ФБ, на кого да изпратя мейла си, за да бъда добавена в нея? Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 04:39 от ForgetMeNotBg

# 437
  • Стара Загора
Добро утро 🌻
Теди, Форгет - добре дошли при нас леко бременеене и щастлив финал 🍀
Много спокойствие и позитивни мисли пожелавам на притеснените мамчета 💗
Има ли някой за преглед днес или през седмицата? Моят преглед е на 29.11

# 438
Добро утро 🌻
Теди, Форгет - добре дошли при нас леко бременеене и щастлив финал 🍀
Много спокойствие и позитивни мисли пожелавам на притеснените мамчета 💗
Има ли някой за преглед днес или през седмицата? Моят преглед е на 29.11

Аз ще хода днес на обяд, стискайте плаци всичко да е наред Simple Smile

# 439
Аз днес бях на преглед.  Видя се една  малка точица, доста малка, но поне е в матката. Изписа ми да пия Оgestan, вместо фолиева киселина. Аз от няколко месеца пиех фолиева. Леко бременеене мами Heart

# 440
И аз ще ходя днес. В 7 седмица и 1 ден съм.

# 441
Здравейте и от мен!
Записвам се в групичка!
Бременна съм 6-7 г.с......за сега всичко протича нормално.
Имам дъщеричка която януари ще навърши 5 годинки!
Желая на всички Ни лека бременност и още по-леко раждане!

# 442
Здравейте, момичета! В 6г.с.+6 дни съм, в петък ходих на преглед и чухме сърчице. Докторът каза, че всичко е наред, ембриона е с добри размери и отговаря на седмицата. Взе ми и цитонамазка, като ме предупреди, че може да имам леко кървене, за да не се стряскам. Е да, но в събота като видях едно много тъмнокафяво зацапване си изкарах акъла. Обадих му се и ме посътветва да следя - ако се засили да отида до болницата. Слава богу беше еднократно, но от тогава до сега някой път при избърсване виждам съвсем малко и много светло кафеникав секрет (нищо общо с това еднократно зацапване, то си беше повече и доста тъмно). Най-вероятно се дължи на цитонамазката, наистина е много малко, но все пак си ме тревожи. На някоя от вас случвало ли ѝ се е подобно нещо? Unamused

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 14:56 от suadela

# 443
Видяхме ембрионче, което отговаря на 6 г.с. и 4 дни, а аз съм в 7 г.с. и 1 ден. Доки каза, че е нормално, дано да е така!

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 15:48 от Слънчице777

# 444
Здравейте бъдещи намира! Вече и аз мога да се похваля днеска бях на преглед и съм в 7г.с.+4дена развиваме се добре 11.9мм
Много сме щастливи 🤗

# 445
Не знам дали има значение, но ме гледа с коремен ехограф. Размера на ембриончето беше нещо от рода на 0,69

# 446
Не знам дали има значение, но ме гледа с коремен ехограф. Размера на ембриончето беше нещо от рода на 0,69
На мене ми е първа бременност и незнам как стоят нещата

# 447
  • София
Браво на всички за добрите новини.
Аз съм в сряда, когато трябва да съм първи ден от 7г.с. ще видим какво ще се види.
Аз съм по принцип с обърната матка, та скоро на коремен няма да ме гледат, дано се види с вагиналния...

# 448
Аз съм още 5 гестационна седмица и термина ми е 30- 31 юли. Ще следя всичките мами и ще ми е интересно  да чета, тъй кано ми е първа бременост и не зная нищо. Всички ще сте по- големички, аз май съм хванала последният влак за юли. Grinning Дай боже всички да сме добре и да караме леки бремености  HeartHeart

# 449
Видяхме ембрионче, което отговаря на 6 г.с. и 4 дни, а аз съм в 7 г.с. и 1 ден. Доки каза, че е нормално, дано да е така!
Спокойно и на мене това ми каза защото по календар трябва да съм в 9г.с. а по видеозона излизам в 7г.с.+4 дена

И при мен е абсолютно същата разликата, когато ходих на преглед трябваше да съм 8г.с. А по видеозона излязох 6с + 4 дни Simple Smile ти с дълъг цикъл ли си???

Общи условия

Активация на акаунт