ЮЛСКИ мами 2018

• 53 145
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз на 24.11 бях на преглед, всичко е наред засега, един сак е,  на правилно място, но ме озадачи размерът, който ми съобщи докторката-21мм за 6г.с, това не е ли доста? от една страна пък като се има предвид таткото, че е 2м... как мислите?
П.С. към кого да се обърна за присъединяване във фейсбук групата?

Аз като бях на 22.11, в първи ден от 6гс, сакчето ми беше 16 мм

# 511
Честито Нелка, това си е божа работа. Леко бременеене Heart Heart

# 512
  • София
Въпрос към момичетата, на които тази бременност не им е първа - започна ли вече да ви личи? Първият път коремчето ми взе да расте и личи след третия месец, а сега още в първите седмици е голямо, колкото беше в 3-4 месец. Направо се ужасявам от мисълта и колко килограма ще кача. Миналия път в началото уж наддавах нормално - с килограм на месец, а в края качих ударно доста и както започнах бременността с 55 килограма, при изписването бях 68. Малката се роди 3 килограма + околоплодни води, плаценти и т.н., та поне 20 килограма бях качила. Сега я започвам от 64 и не ми се мисли колко ще бъда накрая

Леле и аз съм се шашнала от корема си, чудя се как да го крия, ходя само с откопчани дънки.Не съм наддала в килограмите,но корема ми е както преди бях в 4 месец.

При първата бременост никой не знаеше от приятелите ни до 6 месец, до тогава имах супер малко коремче и бях наддала 1 кг. Общо през цялата бременност качих 14 кг, от които 10 оставих в болницата, дъщеря ми се роди 3,200кг

# 513
  • Стара Загора
Въпрос към момичетата, на които тази бременност не им е първа - започна ли вече да ви личи? Първият път коремчето ми взе да расте и личи след третия месец, а сега още в първите седмици е голямо, колкото беше в 3-4 месец. Направо се ужасявам от мисълта и колко килограма ще кача. Миналия път в началото уж наддавах нормално - с килограм на месец, а в края качих ударно доста и както започнах бременността с 55 килограма, при изписването бях 68. Малката се роди 3 килограма + околоплодни води, плаценти и т.н., та поне 20 килограма бях качила. Сега я започвам от 64 и не ми се мисли колко ще бъда накрая

Форгет, с първата бременност бях много слаба и започна да ми личи чак след 6-тия месец. Забременях 52кг, а отидох да раждам 72кг. Бях качила само на корем и 20 дни след раждането бях свалила вече 15кг. Сега стартирам от 58-59кг, по принцип си имам малко коремче и още не ми личи, но все пак съм 5г.с. + 1-2д

Добре дошли на новите момиче, леко бременеене
Нелка, честито, голямо чудо се е случило. Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам

И аз днес съм на лекар, но чак от 18.15ч

# 514
благодаря Ви момичета Simple Smile лека бременност и пуФкави бебчета накрая на всички ни Simple Smile

# 515
Здравейте момичета! Запис и от мен Simple Smile По мои изчисления съм в 5+4 седмица с термин края на юли. На преглед съм след 2 седмици и тъкмо ще чуем сърчицето. Това ми е втората бременност. Момченцето ми става на 2 годинки януари.

Някой беше питал как се познава дали са еднояйчни или двуяйчни близнаци. Познава се само след генетичен преглед след като се родят. Ако са различен пол са 100% двуяйчни. Както и при двуяйчните близнаци има наследствен фактор Wink

# 516
Привет на всички мами, как протича един ден от бременността ви? Чета, че някои са вече в болнични, но тези които работят като мен, как се справяте? При мен до 14-15 часа съм ок, но после почва да ми се гади или доспива...вече сериозно обмислям възможността за болничен като чуем сърчице друг седмица...

# 517
Мерси, но аз питах кога се разбира дали не са близнаци. Но се разрових и си отговорих, че може и до края да не се разбере, случаи всякакви Joy

Редакция: Тони и аз съм на работа от 09:00 до 18:00. Сутрин едвам отлепвам да стана, към 15:00 едвам издържам да не заспя, а вечер към 22:00 вече ми се спи. Вчера на връщане от работа зверски ми се гадеше. Ама то тези хора с тези цигари навсякъде бляяяяк. Мисля, че никога повече няма да пропуша. Сутрин задължително закусвам по пътя преди да си хвана автобуса и на работа си нося също плодове. Друго не се сещам. Чат пат ме боли зверски глава, чувство, което ми е трудно да възприема. Придърпва ме отдолу често. Сутрин пък не мога да се протегна като хората. Веднъж опитах да спя по корем, но после много ме боля. И с това се мъча. Но това са бели кахъри, карам лека бременност по моя преценка. А умората някъде четох, че минавала след 12 г.с. Дано!

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 12:18 от icey

# 518
Момичета, много съм изплашена... Sad От вчера вечерта усещам едни като '' почуквания '' много дълбоко във влагалището и ми се появи жълто течение... Днес се обадих на доки като се събудих, но тя е много заета и ще можем да се видим чак в понеделник - тогава ми е следващия преглед. Каза да пия Но шпа, аз си го пия попринцип...
Според вас има ли повод за притеснение??? Sad

# 519
Мамчета ходих на доктор за кървенето каза ,че съм добре и бебчо също,но май сме малки в 9 седмица съм,а мъника е 7 мм...Вашите колко са?😘😘

Страхотна новина, много ме зарадва и аз съм с едно зацапване, което ме притеснява, утре съм на преглед дано всичко е наред
Всичко ще е наред мила ще видиш,пиши като се върнеш 😘😘😘😘

# 520
И аз работя от 9:00 до 18:00
Нямам проблеми със ставането за сега. Гади ми се главно след обяд и тогава спира и желанието ми за каквато и да е продуктивна дейност. Мечтая да си легна само. Тъпото е, че се будя много нощем, а преди не беше така. Признавам, и аз пушех до скоро. От момента, в който се разбра че не съм сама обаче се изпари всякакво желание за цигари. Не закусвам защото просто не ми се яде по това време от деня. Ходя пеш до офиса, 20 минутки са, пак си е раздвижване. Нося банани и мандарини ако ми се дояде нещо, на обяд към 13h или 14h като огладнея си обядвам.

Слънчице, мисли си хубави неща и бъди спокойна.

# 521
Мамчета ходих на доктор за кървенето каза ,че съм добре и бебчо също,но май сме малки в 9 седмица съм,а мъника е 7 мм...Вашите колко са?😘😘
Аз съм в 7 + 5 и сме големи 11.9мм. Дано всичко е наред при тебе  Simple Smile
Вие сте супер,всичко да е наред накрая пък нищо че е малко.❤😘

# 522
Благодаря за отговорите, аз ходя също пеша до работа, за да се раздвижа а и трафикът ме изнервя...вчера вечерта ме насили да повърна, но като почти не бял яла, нищо не стана. Мъчно ми е за мъжа ми, че трябва да си вечеря сам, аз бягам далече от масата🙄

# 523
Хайде и аз при Вас!
Много съм щастлива, ще си имам второ детенце и то напълно неочаквано. Утре съм на първи преглед при АГ и се надявам всичко да е наред. Желая на всички безпроблемно бременеене!

# 524
Здравейте мами!
Относно коремчетата-при първата бременност коремче има едва през 5 месец,  а сега и аз съм се шашнала:)
Дънки не мога да нося, че ми стискат на корема, а като се ума в предвид че до преди три седмици съм си ходела сериозно на фитнес..... килограми също не съм качила, но в корема ми личи доста!
Ноооо...... това да ние, важно е да сме живи и здрави!
Нелка честито за естесвения начин на забременяване , много се радвам на такива моменти като вашия!

Общи условия

Активация на акаунт