ЮЛСКИ мами 2018

• 53 149
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Мамчета ходих на доктор за кървенето каза ,че съм добре и бебчо също,но май сме малки в 9 седмица съм,а мъника е 7 мм...Вашите колко са?😘😘
Аз съм в 7 + 5 и сме големи 11.9мм. Дано всичко е наред при тебе  Simple Smile

# 496
Аз смятам да си почина, работата няма да избяга, сега ми се е паднало. Няма да върна това време. Зависи от професията и личен избор. Занимания човек винаги може да си намери.

# 497
При мен нямам избор, ще се ходи на работа. Тук не ни дават такива болнични, може евентуално за няколко дни, но чак месеци- няма да стане. Пресния път излязох в отпуска 3 седмици преди да родя, самото майчинство ми почна точно на термина. Мисля този път да изляза малко по-рано, още не съм решила, но ще е някъде края на май.

# 498
Здравейте! И аз се присъединявам към бременните с термин юли 2018г. С голям интерес изчетох всичко от началото и у мен остана едно позитивно усещане, което ме накара да се регистрирам и да пиша 😊 на 28 години съм с първа бременност. Терминът ми е за 18.07.2018г. на тази дата станахме голяма група 😁 Успех на всички, надявам се да бъдем полезни една на друга и да си вдъхваме кураж 🍀

# 499
Добре дошла Heart Групата се увеличава BlushИ аз съм на 28 с първа бременост Heart Лека бременост Heart

# 500
Здрасти на всички мами.
Записвам се в клуба на големите коремчета през лятото.
Първа бременност за мен, на 28 години.
7г.с и 6д. Другата седмица отивам за тонове. Simple Smile

# 501
Въпрос към момичетата, на които тази бременност не им е първа - започна ли вече да ви личи? Първият път коремчето ми взе да расте и личи след третия месец, а сега още в първите седмици е голямо, колкото беше в 3-4 месец. Направо се ужасявам от мисълта и колко килограма ще кача. Миналия път в началото уж наддавах нормално - с килограм на месец, а в края качих ударно доста и както започнах бременността с 55 килограма, при изписването бях 68. Малката се роди 3 килограма + околоплодни води, плаценти и т.н., та поне 20 килограма бях качила. Сега я започвам от 64 и не ми се мисли колко ще бъда накрая

# 502
Аз на 24.11 бях на преглед, всичко е наред засега, един сак е,  на правилно място, но ме озадачи размерът, който ми съобщи докторката-21мм за 6г.с, това не е ли доста? от една страна пък като се има предвид таткото, че е 2м... как мислите?
П.С. към кого да се обърна за присъединяване във фейсбук групата?

# 503
Здрасти на всички мами.
Записвам се в клуба на големите коремчета през лятото.
Първа бременност за мен, на 28 години.
7г.с и 6д. Другата седмица отивам за тонове. Simple Smile

Добре дошла и леко бременеене Heart Heart Heart

# 504
Аз на 24.11 бях на преглед, всичко е наред засега, един сак е,  на правилно място, но ме озадачи размерът, който ми съобщи докторката-21мм за 6г.с, това не е ли доста? от една страна пък като се има предвид таткото, че е 2м... как мислите?

Изпрати ми мейла си, с който си регистрирана във Фейсбук на лично съобщение Simple Smile Ще ти изпратя покана, с която да се присъединиш там

# 505
Аз на 24.11 бях на преглед, всичко е наред засега, един сак е,  на правилно място, но ме озадачи размерът, който ми съобщи докторката-21мм за 6г.с, това не е ли доста? от една страна пък като се има предвид таткото, че е 2м... как мислите?
С такъв голям татко ще е голям бебок сигурно. А да попитам това, че е един сак значи, че не са разнояйчни близнаци. А какво пречи да еднояйчни и затова да е по-голям размер? Колко броя са при прегледа на сърдечните тонове ли се установява? Клои, извинявай, че върху твоя пост задавам въпроси, но се надявам отговорите да са полезни и за теб.

# 506
Здравейте и от мен Simple Smile аз на 09.11 разбрах че съм бременна , след два инвитро неуспешни опита и две запушени тръби Simple Smile
термина ми е на 10.07 Simple Smile
вече видяхме сърцето , в 8 седмица сме вече Simple Smile
като изключим гаденето и повръщането всичко е окей Simple Smile 
на 30г съм и ми е първа бременност Simple Smile За всяко нещо звъня на лекаря нормално ли е , не е ли Simple Smile аабе добре че ме търпи жената Simple Smile

# 507
Аз на 24.11 бях на преглед, всичко е наред засега, един сак е,  на правилно място, но ме озадачи размерът, който ми съобщи докторката-21мм за 6г.с, това не е ли доста? от една страна пък като се има предвид таткото, че е 2м... как мислите?
С такъв голям татко ще е голям бебок сигурно. А да попитам това, че е един сак значи, че не са разнояйчни близнаци. А какво пречи да еднояйчни и затова да е по-голям размер? Колко броя са при прегледа на сърдечните тонове ли се установява? Клои, извинявай, че върху твоя пост задавам въпроси, но се надявам отговорите да са полезни и за теб.

няма проблем 😊 на мен за близнаци нищо не ми е споменавано, напротив каза, че е само едно,а за тонове ще ходя другата седмица ❤️

# 508
Честито, Нелка Hug

# 509

Благодаря Simple Smile още не смея да се зарадвам чак Wink

Общи условия

Активация на акаунт