ЮЛСКИ мами 2018

• 53 160
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета! Днес видяхме сърдечната дейност и размерите на ембриончето са 1.18 см.

# 601
Здравейте момичета! Днес видяхме сърдечната дейност и размерите на ембриончето са 1.18 см.

Честитоо!! Слънчице777 в коя г.с. си? Моето е 1.78см а съм в 7ма г.с. Simple Smile

# 602
Candybones, болничен можеш да си взимаш и от частен лекар. Записването на ЖК по ЗК не е задължително. Просто ще имаш безплатни изследвания.

# 603

Честитоо!! Слънчице777 в коя г.с. си? Моето е 1.78см а съм в 7ма г.с. Simple Smile

Благодаря мила! По последен цикъл съм 7 г.с. и 6 дни, но май върви малко по-назад по размер.  Hug

# 604
  • Варна
Момичета, страшно съм притеснена, днес бях на преглед, а от неделя съм с зацапване,чу се сърдечен ритъм, но док ме записа с деформиран плоден сак, сега съм в чуденка какво е това и дали ще се отрази на бебо! Защото с баткото като се роди и беше с еквиновариус на двете крачета и втори път не ми се минава през този ад

В коя седмица си ?
Кога те вика пак на преглед и защо е според него деформиран сака ?

# 605

Благодаря мила! По последен цикъл съм 7 г.с. и 6 дни, но май върви малко по-назад по размер.  Hug

Аз пък реших,че моето е по-голямо от обикновено..Relaxed Сигурна съм че бебо бързо ще навакса..Успех и лека бременност ! Two Hearts

# 606

Аз пък реших,че моето е по-голямо от обикновено..Relaxed Сигурна съм че бебо бързо ще навакса..Успех и лека бременност ! Two Hearts

Благодаря мила, на теб също!  Hug

# 607
Тъкмо се връщам от преглед. В 7 г.с. съм и плодът отговаря на седмицата (каквото и да значи това). На 19ти съм на втори преглед, тогава направо ще ме регистрират и ще пуснем първите изследвания.

# 608
Момичета, аз също тази седмица бих се радвала да чуя тонове. По случайност докато започнах да си правя изследвания при един доктор дали всичко ми е наред, забременях и в 5та г.с. при него видях плоден сак. Но не съм сигурна дали искам той да ми следи бременността. Каза днес да му звънна да се разберем за преглед и не ми вдига. Освен това лавира на 3-4 места и това не ме удовлетворява особено. Вие имате ли вече сигурен избор за проследяващ лекар и кой е той, ако не ви притеснява да споделите? Питането е за София, но може да е полезно и за други градове.

# 609
Момичета, аз също тази седмица бих се радвала да чуя тонове. По случайност докато започнах да си правя изследвания при един доктор дали всичко ми е наред, забременях и в 5та г.с. при него видях плоден сак. Но не съм сигурна дали искам той да ми следи бременността. Каза днес да му звънна да се разберем за преглед и не ми вдига. Освен това лавира на 3-4 места и това не ме удовлетворява особено. Вие имате ли вече сигурен избор за проследяващ лекар и кой е той, ако не ви притеснява да споделите? Питането е за София, но може да е полезно и за други градове.

Здравей Icey,

Стига да те устройва Младост, мога да ти препоръчам моя гинеколог - д-р Папукчиев. Има теми за него, основно добри мнения. Аз съм "второ поколение" за проследяване на бременност при него от нашето семейство и наистина е добър специалист, вдъхва доверие Simple Smile Работи със ЗК, 25-та поликлиника. Ако искаш ще ти дам телефон на ЛС.

# 610
Мама Беар, ще се радвам да споделиш телефон на лично съобщение. Много благодаря за отзивчивостта! Hug

Редакция: Все пак май ще си остана при моя лекар, той ми е на късмет. А преди два часа чух едни 120 удара в минута на моята прекрасна запетайка, която утре става на 7 седмици Simple Smile А и се движеше, луда като майка си. Изчислиха ми термин 27.07, по моя календар беше 24.07. На Рождество Христово ще зарадваме бъдещите баби и дядовци. На 3-4.01 ще ме заведат по картон и ще правя някои скучни изследвания. М/у 10 и 15 януари ако запетайчето е станало 7-8см ще мина и фетална морфология. А накрая на месеца, живот и здраве, ще знаем пола на нашето игриво запетайче. Очаквам силно емоционален и вълнуващ януари месец. Избутаме ли следващите три седмици, после следва почивка Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 23:23 от icey

# 611
Здравейте и от мен! Писах и във фейсбук групата, ще споделя и тук:
Връщам се от преглед, всичко е нормално, чухме и сърчицето на малката точица. Отговаря си за седмиците 7г.с+ 6 д.
Утре ще дам и кръв за изследванията.
Относно медикаменти: продължаваме с утрогестана, сега ми включи и аспирин протект през ден.
Гади ми се рядко, по принцип вечер, пригажда ми се от мириса на месо. Засега ще го избягвам, какво да се прави
Хубав ден !

# 612

Здравей , flower66 ! На мен само фолиева киселина ми изписа и това е,чудя се дали не ме претупа малко амаа..иначе и на мен ми се гади от месо,което е странно при положение че съм заклет мръвкояд :d

# 613

Здравей , flower66 ! На мен само фолиева киселина ми изписа и това е,чудя се дали не ме претупа малко амаа..иначе и на мен ми се гади от месо,което е странно при положение че съм заклет мръвкояд :d

Не е странно, повечето сме така с месото. Аз също си хапвах преди, но в момента бягам в другата стая при мириса на скара и пържоли.. е вече взе да поотминава, в 9г.с. Съм , така, че споко. Simple Smile а относно медикаментите хубаво е, че пиеш само фолиева - това говори за лека и безпроблемна бременност. Утрогестана се изписва за задържане, про прокървяване, при ниски нива на прогестерон, а при кякой и при предишна рискова бременност. Не се притеснявай, дано не се налага да пиеш друго, освен ФК Simple Smile

# 614
Момичета, някоя от вас да е имала E.Coli в урината? На фона на всичките ми проблеми с грип, лека температура се оказа, че имам и това. В 8 г.с. съм, доктора каза че не е чак толкова страшно, но като отворя гугъл и...меко казано се панирам. Затова бих искала мнение, ако някой го е лекувал...

Общи условия

Активация на акаунт