ЮЛСКИ мами 2018

• 53 126
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък нямам храна, която да съм обичала и сега да ме погнусява. Винаги ми е било интересно като забременея кое ще отпиша от менюто (или пък запиша), но то пък се оказа скучна работа. Аз по принцип без месо не мога, та и сега това не се е променило. Утре ще хапваме рибоци обаче, канибалска работа Joy

Редакция: Сю, ако докторът ти е казал, че.няма място за притеснения, не ги търси, още по-малко пък в гугъл. Ще се оправиш, бъди спокойна само Hug

# 616
Аз пък нямам храна, която да съм обичала и сега да ме погнусява. Винаги ми е било интересно като забременея кое ще отпиша от менюто (или пък запиша), но то пък се оказа скучна работа. Аз по принцип без месо не мога, та и сега това не се е променило. Утре ще хапваме рибоци обаче, канибалска работа Joy

Абе онзи ден сготвих един джолан..така му се бях надъхала,ама като го извадих от фурната и като ми лъхнаа Astonished . След това и двата пъти в които слагах на ММ да похапва от него , чак ми се повдигаше.За сега от друго не ми се е гадило,освен вчера когато взехме шаран за Никулден и трябваше да се нареже.Доста ми стана гадно от миризмата... SmileSmiley

# 617
Лелееее колко обичам джолан, прияде ми се веднага Fork And Knife Animal Cow Joy А рибоците готови ще ги взимам. Тая миризма натрапчива няма да я преживея иначе.

# 618
Аз пък с рибката нямам проблеми Simple Smile и по добре, че мъжо е рибар 🎣🎣🎣 утре се събираме цялото семейство и правим комбинация от морска и речна риба (кой каквото обича, аз лично не понасям шаран) 

# 619
Колко хубаво е, че не ви се гади от храните, аз вече се чудя какво да ям, най-лошо е вечер, защото страшно ми се гади и ям само чипс и кракери, които помагат...Месо спрях да ям, а никога не съм била про-веган, просто изпитвам ужас при мисълта за месо....Дано премине след 12 седмица..

# 620
И ние сме рибари Simple Smile ама повече пишман, за кеф и удоволствие. Откакто съм бременна не съм подушвала сурова риба, та само предпологам Joy

Тони, казват че минавало след първия триместър, така че не остана, стискай зъби още малко Hug

# 621
И на мен все повече започва да ми се гади от месо. Предпочитам кисело мляко и пресни зеленчуци. Да е нещо леко и свежо. Хапвам си и ядки и сушени плодове. До скоро умирах за кисело, но сега ми се гади от всичко готвено и стерилизирано...
За утре имаме скумрия. Мм да я готви, аз без това няма да ям..😷

# 622
  • София
Аз също съм на Утрогестан вагинално до 12 гс, не знам защо ми го изписа, казах само, че понягога ме пристягва.
Мамите които сте с Утрогестан, как го поемате вагинално или урално, имате ли странични ефекти? Мен ми е едно поспаливо, не знам дали е от това.
Аз по принцип се лекувам с класическа хомеопатия и скоро не съм приемала лекарства от аптеката, а още и не съм споделила с хомеопата при който ходя за бремеността...
Но мисля да слушам за сега генеколожката и да спазвам.
Относно месото, какво говорите....текат ми лигите по едни домашни суджуци и филета и не ги ям, че нали са сурово месо....

# 623
В коя седмица сте? И на мен ми се гади от меса (без риба), но вече започна да преминава -сега съм в 9г.с. Желанието за кисело също премина, в момента съм на вълна плодове, зеленчуци и..... леща Grinning
Относно утрогестана аз го приемач орално сутрин и вечер по 1. Несъм забелязала да имам странични ефекти, всъщност сънливо ми е, но следобяд, което не отдавам на медикамента, а на бременността, нормално е до колкото знам. 💋💋💋

# 624
И аз съм поспалана Joy Днес точно 7 г.с. Simple Smile

# 625
  • София
Аз съм 8 г.с. нямам гадене, само умора, понякога придърпване и сънливост Simple Smile

# 626
Утрогестана го приемам орално - първо 10 дни по 3х1,после 10 дни 2х1 и от утре по 1 на ден пак 10 дни. Нямам търпение да го спра,  като го изпия и след 20 минути съм тралала и лягам да спя. Отначало го повръщах, защото го пиех на гладно и явно мн ми дразнеше стомаха.. И много оригам след като го изпия Flushed

# 627
Момичета, някоя от вас да е имала E.Coli в урината? На фона на всичките ми проблеми с грип, лека температура се оказа, че имам и това. В 8 г.с. съм, доктора каза че не е чак толкова страшно, но като отворя гугъл и...меко казано се панирам. Затова бих искала мнение, ако някой го е лекувал...
Аз бих си пуснала още едно изследване в друга лаборатория още утре, за да е сигурно, че наистина има проблем, а не е лабораторна грешка (което също се случва често за съжаление). Ако се потвърди -  лечение, според предписаното от лекаря.

# 628
  • Варна
Утрогестана го слагам сутрин и следобяд вагинално по 2, а вечер 2 през устата. Аз съм и на ношпа и папаверин, заради контракции и болки.
До 12 седмица ще съм си на утрогестана, като след седмица, ако всичко ми е наред ще мина само по 2 пъти на ден. На мен не ми става лошо от него и не ми се приспива. Папверина при мен е силен и ми действа приспивно, ама тези дни съм на работа и се чувствам чудесно.

В 6гс+ 6  съм и преди малко се върнахме от преглед. Чухме сърчице, отговаря си на седмиците и каза, че си е със доста добри размери ембриона. Има леко отлепване, но пък нямам кървене , а и каза че пия всички възможни хапчета за този етап на бременността. Леко е деформирано плодното сакче от контракциите, но според нея матката ще свикне и ще спрат.
Вика ме чак на 11.01. , когато ще съм 12 седмица за записване и първи изследвания.

Отдъхнах малко !

flower66, защо си на аспирин протект ? Тромбофилия ли имаш ?

# 629
Браво Мис В, радвам се за теб. Дано всичко върви нормално занапред! 😍

Общи условия

Активация на акаунт