Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 159
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Испания
Интересно, че за някои неща не вярвате на Джулияна, а на приказките ѝ за Енджи - да.

# 1 351
Джулиана да не обърна плочата заради висока вот на Миглена?

# 1 352
Господарите видяхте ли как са направили Джули и МегЗ?  Mr. Green

# 1 353
В крайна сметка се оказа, че десетте куфара с дрехи на Енджи са под наем. Simple Smile Дано поне бельото е нейно.

# 1 354
Е пет са според ливанката. Те и годините според нея са й 28....
Значи поне със 7 повече екстеншъна има...

# 1 355
  • София
Жулката га стана защитница на Мегз?

Въх .. и гащите на ливан са под наем ли...
Не защитава Мегз... нали и свалиха опърпаните екстеншъни от главата и като набара инфо за недокоснатите на Енжито и завист я налегна отвсякъде... Как няма да го разпространи...   hahaha

Апропо, непрекъснато се коментират перуките на Мегз, но никой не обелва дума, че за кравата Енджи всеки ден идва фризьор - всяко косъмче е пригладено и с едно кило лак...  newsm06

# 1 356
  • Испания

Да.

# 1 357
  • София
Джулияна е велика просто. Как не и писна да обикаля като цветарка при всеки и да клюкарства.

# 1 358
Обаче като гледам Миглена как яде с тия кастанети и направо ми е жал. Този шарлатанин, който й е слагал фасетите е за разстрел. Старите зъбки може да били леко кривички, но сега е като багер в устата.

# 1 359
  • Брюксел / София
Аз да питам, че нещо не разбрах: Енджито откъде взима даже пижамите? Моля, кажете ми да бе тъна в неведение.
Аз като ви казах преди време, че вътре почти всяка жена рекламира някакви дрехи истимаро. Само МЕгз публично.
Добре де, Енджито е с някаква спортна пижама с мики Маус дето сигурно е 10 лв, това ли рекламира. Явно съм мн зле и нищо не разбирам:) Изгубих си и малкото акъл от гледане на този ББ Simple Smile

# 1 360

Изобщо не ги намирам за оригинални. Тъпи и обидни скечове. Отдавна се изтъркаха.

# 1 361
Александра защо е с такава нарисувана тениска?

# 1 362
Ама Мегз и шефа сега първи приятели, толкова сговорчиви и двамата. Нереалистично е колко изпаткали са всики и колко бързо се прегрупират.

Шефът все повече ми заприличва на онези дребни кученца, дето могат да ти проглушат ушите, като се разлаят от страх срещу някой голям пес.
И ушанки ли продава Миглена?

# 1 363
  • София
Тази пък Богданка как се е барнала.

# 1 364
  • Испания

И ушанки ли продава Миглена?

Явно, щом си крие ушаците с такава.

Общи условия

Активация на акаунт