Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 191 889
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да се пренеса и аз тук, да не изпусна нещо, че нова телевизия я пускам за Бон апети и вечер за брадъра.

# 46
  • густо майна Филибето
Ох, това момиче има спешна нужда от консултации с психолог, пък ако се наложи и от хапчета.
Тя, както видяхме, се консултира със себе си от време на време, и съвети си дава, нали е психолог Simple Smile
Богданска е красива и с този нос, точно малките несъвършенства придават индивидуалност. Пайнерките например  вече трудно ги различавам.

# 47
О, дано Богданска да НЕ си прави ринопластика, аман от изпилени носове. И то много зле изпилени.
Аз много харесвам кривият ѝ нос, това придава характер на физиономията, ако го "поправи", ще заприлича на произволно посочена златка.
Надявам се, че не е толкова тъпа, че да си го пипа.
А на въпросната снимка просто не е излязла добре според мен, а може и да е търсен ефект.

# 48
  • sofia
Цуни ще си ходи, предполагам. Не искам да съм на негово място, след клюките, които надрънка за кого ли не...Толкова е жалък, че ми е неудобно да го гледам...

# 49
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Ако може и тримата да си ходят.
Гледам сега Гала, Сашка и тя не си поплюва. "Ха сега никой да не я вземе" - за Алекс. Как бе, Саше, ти цял живот си резил и са те взели, та за другите говориш Grinning

# 50
  • София
Цуни ще ни напусне довечера и съм сигурна, че дамите, лъскащи си обувките от седмица, за да го впечатлят, няма да успеят да се доредят до него от охраната на разните ВИП-ове, които споменаваше в шоОто.  Laughing

# 51
Пропилях 15 минути в живота си да прегледам Цунито. Зер, да не изпускам нещо "милионерско", което другите да са открили. Прегледах му само снимките и заглавията - подхилена кратуна в анцуг и известен с гаджилъка си с една пИвица. Само снимки на русалки, маси с мазни чаши, бар осветление и Мария по рибарска мрежа с морски звезди на зърната го целува за ден-ден. Редом с неговите милионерски забавления (нищо за работа, бизнес, помощ, акции, учене, строене), се кипри Джино - тираджията на друга пИвица: "Джино отвърна на удара - заби красива журналистка"... Хора, честно, как може народът да си пада по това мишкарство, пък макар и милионерско... Джино го избраха за любимец, а той е нищо по-различно, просто малко по-зализан и сипа 2-3 питиета на дамитИ.... Ми заслужаваме си Простуелите и Цунитата... Да перефразирам Гани: Това сме ние - Цуни, Простуела, забивки и анцузи... 😩

# 52
  • Варна
Не мисля, че ще има изненада довечера, ако Цунко излезе. Щеше ми се да го попритисне брадъра с това кое е истина и кое е лъжа в крайна сметка, ама надали ще има време. А като го извадят ще замаже с още лъжи предполагам. ВБ трябва да е луд да извади Мегз или Шефа, те са им основните играчи. Та оттук нататък, който остане срещу тях на номинация ще е аут.

# 53
Ако по средата на предаването, влезе Миглена да си направи интервюто с Цуньо - той ще е, със сигурност.

# 54
  • софия
Биваше Цунито малко да се погрижи за тялото си. Млад мъж, а толкова свлечен и отпуснат! И с тези пилешки ръчици къде е тръгнал на бой да налита... Жалка история!
Все е било да подбират противляци и простаци, но този сезон избиха рибата. Дани и Алекс са най-нормалните вътре. Възпитани симпатични млади хора, ако ще и сценки да играят.

# 55
  • София
Няма време човекът от гаджета, оглеждане на обувки и събиране на компромати. А през останалото си свободно време лежи по диваните /така каза в едно от видеата/.  Laughing

# 56
Не мисля, че ще има изненада довечера, ако Цунко излезе. Щеше ми се да го попритисне брадъра с това кое е истина и кое е лъжа в крайна сметка, ама надали ще има време. А като го извадят ще замаже с още лъжи предполагам. ВБ трябва да е луд да извади Мегз или Шефа, те са им основните играчи. Та оттук нататък, който остане срещу тях на номинация ще е аут.

Мисля, че Мегз ще спечели. Натам ми отиват нещата...

# 57
Биваше Цунито малко да се погрижи за тялото си. Млад мъж, а толкова свлечен и отпуснат! И с тези пилешки ръчици къде е тръгнал на бой да налита... Жалка история!
Все е било да подбират противляци и простаци, но този сезон избиха рибата. Дани и Алекс са най-нормалните вътре. Възпитани симпатични млади хора, ако ще и сценки да играят.

Видя се и Данито колко е възпитан. Толкова жлъч, злоба и простотия изплю при раздялата с Богданска, че направо му личи възпитанието от километри. А Богданска също падна ниско. Да ревеш от този, да получиш нервна криза и да влезеш в клиника, и сега да му рецитираш стихове, ами, определено и ти не си добре. Така че, надежда всяка тука оставете, че има поне един нормален в това предаване.
А Цуньо с това хилаво телце, как управлява трактора се чудя?

# 58
Той сам ли го кара тоя трактор? Няма ли ратаи милионерът? Тогава е объркал формата - фермери го играят другаде. Но дали Преса, Стюардеса или друга Принчипеса му е пяла "Комбайнеро- интелигентска" е почти сигурно.

# 59

Мисля, че Мегз ще спечели. Натам ми отиват нещата...

Мисля, че Богданка я гласят....

Общи условия

Активация на акаунт