Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 191 885
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета. Благодаря за новата тема  bouquet

Вчера разгледах профила на Сашка във ФБ и вече й вярвам, че сина й я е предупредил да внимава как ще се държи в къщата. Сигурно го спукват от подигравки в училище това момче. Направо си я представих как ходи облечена на родителските срещи и как разлива щедра гръд на чина, докато учителката говори за учениците  ooooh!
А дъщеря й на Сашка ми прилича страшно много на нея. Определено синчето ми харесва много, много повече. Голям хубавец ще стане според мен  Peace

А Цуньо с/у Дани - абе тоя Цунчо що не скочи на някой ербап, като него. Скача той на Данката, дето и той ми идва леко женствен и няма нищо да направи. Щеше да е забавно да скочи на Роналдо или даже по-добре - на Тото. Е тогава щеше да е веселба. То на твоя Дани и аз да му скоча ще си замълчи нищо, че е два метра  Rolling Eyes
Обаче се чудя, Алекандра нали непрекъснато го раздава "над нещата" и че не я вълнува какво говори Цунчо за нея. Какво само ходи да рови и да разпитва, а после се прави на ларж. То човек, когато не се интересува от хорските лъжи хич не се занимава да рови. А тя хем рови, хем не я интересува  Thinking

# 31
  • софия
Момиченцето на Сашка е одрало кожата на баща си, за съжаление.

# 32
  • Пловдив
И аз мисля, че Цуньо ще си ходи довечера.
За Марга си мисля, че това и е тактиката - не говоря, не правя нищо, не се меся, за да не се изложа.

# 33
Благодаря за темата! Може ли някой да ми припомни кои са номинирани?

# 34
  • гр. Шумен
И аз мисля, че Цуньо ще си ходи довечера.
За Марга си мисля, че това и е тактиката - не говоря, не правя нищо, не се меся, за да не се изложа.
Един глас и от мен за ЦУни - много му идва вече да го играе ВИП персона.
Маргарита явно е гледала колегите си в предишни сезони, видяла е за какво отнасят хейта и сега е възприела точно тази тактика. Ама пак отнася хейт, че лежи по диваните и вечно нещо гризка. Няма угодия.

# 35
Благодаря за темата  bouquet
На Мега клипчето:аз на мене,ти на тебе,ти на мене... ooooh! Rolling Eyesнямам думи.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 10:53 от *Амбър*

# 36
Благодаря за темата! И според мен Цунка трябва да си тръгне. Ето едно фото на Богданска от Английски сайт:
Скрит текст:
Хич не ми харесва на тази снимка.

# 37
Благодаря за темата! Може ли някой да ми припомни кои са номинирани?

И аз искам Цуньо да си ходи. 

# 38
Силно стискам палци селския бек Цуньо да си ходи довечера.

# 39
Цуни е аут тази вечер

# 40
Богданка... не е грозна, ама има много грозен нос...

# 41
И аз да се изкажа бих се размазала от кеф ако Мигленка излезне  НО уви, знам как мисли ББ, затова довечера ще си ходи Цунислав.. нищо не носи на шоООто hahaha
значи ББ го изпраща в нивата

# 42
Богданка... не е грозна, ама има много грозен нос...

Да,гърбав.
След излизането си ще бъде с нов нос,една от причините да е в къщата ,е за ринопластика  Money Peace
И като ще завалят едни снимки......,като Линдаревата....

# 43
Освен гърбав в профил, ами и в анфас костта и е зараснала накриво и много широка...
Скрит текст:

# 44
еми жената е само на 23г. бедна студентка, едва миналта година си е сложила цици, каза тя.
Бръмчи по италианци а за тях гърбав нос си е нормално, та затова не го е оправила!
Има време Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт