Вчера разгледах профила на Сашка във ФБ и вече й вярвам, че сина й я е предупредил да внимава как ще се държи в къщата. Сигурно го спукват от подигравки в училище това момче. Направо си я представих как ходи облечена на родителските срещи и как разлива щедра гръд на чина, докато учителката говори за учениците

А дъщеря й на Сашка ми прилича страшно много на нея. Определено синчето ми харесва много, много повече. Голям хубавец ще стане според мен

А Цуньо с/у Дани - абе тоя Цунчо що не скочи на някой ербап, като него. Скача той на Данката, дето и той ми идва леко женствен и няма нищо да направи. Щеше да е забавно да скочи на Роналдо или даже по-добре - на Тото. Е тогава щеше да е веселба. То на твоя Дани и аз да му скоча ще си замълчи нищо, че е два метра

Обаче се чудя, Алекандра нали непрекъснато го раздава "над нещата" и че не я вълнува какво говори Цунчо за нея. Какво само ходи да рови и да разпитва, а после се прави на ларж. То човек, когато не се интересува от хорските лъжи хич не се занимава да рови. А тя хем рови, хем не я интересува