Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 195 672
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 75
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не смятам, че ще изгонят Мегз скоро. Тя и шефчето изнасят сезона на гърба си.  Peace

# 76
Мегз и Сашка не ги съветвам да ги гонят, че няма да има какво да гледаме.
Няма да е лошо тези, които досега не са били номинирани да получат номинация за да се разкрият малко повече.

# 77
Хайде, и аз да ударя един глас за Цуньо. Той ще е.

# 78
  • Сандански
 Цуни ще си тръгне Simple Smile

# 79
Да не тръгва, преди да е казал кой е офъргал Мегза😂

# 80
  • Ню Йорк
Залагам, че ще изгонят малоумния  ooooh!

# 81
  • Испания
От Вулева ми се повдига, така че нито я чета, нито я гледам. Да оправи първо собствената къща, пък после да се прехвърля на другите. Отврат!

# 82
  • На ръба..
Дойде, видя, опъна бедър в/у бедър, на снимаха го камерите, по изплакна очите...и май дойде време да си ходи вече по живо по здраво пак в кварталното кафене.. Thinking

# 83
А другата седмица да си заминава "докторката".  Peace

# 84
И аз мисля, че Цуньо ще си ходи днес.

Вулева ми хареса за Мария, обаче за Сашето нещо здраво се е объркала!

# 85
Албена Вулева коментира Вип брадър.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/albena-vuleva-izpepelya … o_news549911.html
Много от нещата, които казва са си самата истина обаче.

Има ли къде на друго място да се гледа. Не го отварям на компютъра.

# 86
А другата седмица да си заминава "докторката".  Peace
От "докторката" още нещо трябва да се види....ми така де, никой не може да си тръгне неомаскарен 😈
Цуньо даде каквото можа от себе си, да излиза и да направи една Гърция докато е още топло, само не знам останаха ли мераклийки 😁

# 87
Много я пазят "докторката" явно, иначе досега можеше да се окичи с поне 5 резила.  Rolling Eyes А агресивният изблик на Цуньо намирам за последен напън да се задържи в къщата, защото май му свършиха компроматите и козовете и няма вече с какво да надцака останалите.

# 88
  • густо майна Филибето
Ха ха, не мога да отрека, че е сладка Simple Smile Любим спорт й бил Походи в гората, мечтата - да стане корица на Плейбой, иначе за какво й били тези гърди, ако ще продава в някой дюкян Simple Smile Мъжът до нея трябвало да е атрактивен, и с тяло, за акъл не се сети. Но ако нямал акъл, можело да пият два пъти кафе и веднъж да го направят Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 17:03 от Ljuboznatelna

# 89
  • DE
Какво пък толкова има да я пазят докторката. Доказа ли се, че наистина е докторка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт