Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 139
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Испания
Я Сашка номинира Хранова.

Защото в последно време е изнервЕна.

# 1 396
  • София
Щото не й дава само да дегустира, а я кара и да готви.  Laughing

# 1 397
С мотив, че нейната Маргаритка била изнервЕна  Laughing

# 1 398
Ако я беше оставила дегустатор..., Маргарита си го изпроси. Simple Smile

# 1 399
Е, много е сладка Сашка Grinning Харесва ми усмивката й... К'во да пра'иш?! Joy

# 1 400
Хранова яко й избиват балансите. Ама е страхливка и подскача на Сашка, иначе се крие по кьошетата.

# 1 401
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак на мен ми се прияде от обясненията на Сашка 😂
Текна ми лигата 😃

# 1 402
  • София
Богданска, която заряза твоя Дани заради италянеца, тя ли се възмущава от меркантилността на шефа?!
Искаш да кажеш, че не съществува друга причина да зарежеш мъж, освен заради парите...  ooooh! ooooh! ooooh!
Аз мутьото Петкан бих го сменила за мъж с 1 левче в джоба... щото трябва да има поне лев, за да ми купи едно цвете...  все пак... bouquet  Joy

# 1 403
  • Брюксел / София
Сашето защо е гримирана като клоун?! Мн зле изглежда и естествено циците й пак са на показ. И какъв е този пух, с който се е омотала:)

# 1 404
  • Тра-ла-ла
И коланчето на микрофона както винаги е задушено в цепката между двете бомби Laughing

# 1 405
  • Испания
Сачка е типична кукувица. Само споменават храна и лигите ѝ потичат. Щеше да се окапе.

# 1 406
На Сашето спиралата да не е стара-защо е залепнала така на топчета по долните мигли?
Ето-всичко се връща-номинираха я,че ги подяжда:)

# 1 407
За Сашето всичко се върти около храната, но ми се струва ужасно глупаво да я номинират, защото яде много! Rolling Eyes

# 1 408
  • Брюксел / София
Богданска, която заряза твоя Дани заради италянеца, тя ли се възмущава от меркантилността на шефа?!
Искаш да кажеш, че не съществува друга причина да зарежеш мъж, освен заради парите...  ooooh! ooooh! ooooh!
Аз мутьото Петкан бих го сменила за мъж с 1 левче в джоба... щото трябва да има поне лев, за да ми купи поне едно цвете...  все пак... bouquet  Joy
Четем и разбираме или само четем?! Риторичен въпрос, не ми отговаряй:) Не ти търся диалог:)

# 1 409
  • Испания
Сачето омита цялата храна.

Общи условия

Активация на акаунт