Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 003
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 700
Здравко и Христина успяха ли да останат женени, ко стана?

Заедно са, но като слушах какво говори Здравко останах с впечатлението, че са заедно само заради децата  Rolling Eyes

# 2 701
Никога не бих се омъжила в роклята, която сътвори Мегз. Алекс изглежда ужасно в тази рокля, бюстието й е смачкано. Тя няма голям бюст да го напълни, но Мегз трябваше да се съобрази с това. Нали й взимаше мерки. И нали щеше да пришива камъни на бюстието? Роклята изглежда сякаш си е оставила пръстите несъобразена с тялото на Алекс и без грам въображение и старание направена.

https://www.youtube.com/watch?v=ho7vz7gvVEM&t=1302s

При Гери Дончева коментираха Вип Брадър и Мегз. Нещо българските миски не са впечатлени от нейния професионализъм. Grinning

# 2 702
Никога не бих се омъжила в роклята, която сътвори Мегз. Алекс изглежда ужасно в тази рокля, бюстието й е смачкано. Тя няма голям бюст да го напълни, но Мегз трябваше да се съобрази с това. Нали й взимаше мерки. И нали щеше да пришива камъни на бюстието? Роклята изглежда сякаш си е оставила пръстите несъобразена с тялото на Алекс и без грам въображение и старание направена.

https://www.youtube.com/watch?v=ho7vz7gvVEM&t=1302s

При Гери Дончева коментираха Вип Брадър и Мегз. Нещо българските миски не са впечатлени от нейния професионализъм. Grinning

# 2 703
daizy_g, смени вече плочата, моля те, че това с лошата дизайнерка Мегз стана банално. Кажи нещо и за другите участници, да не се чувстват пренебрегнати.

# 2 704
  • SF
Искам да ви попитам нещо.
От къде е репликата: "Тогава иди и се омъжи за това момче!"
Много известна фраза, но не помня, от кой нашумял филм беше.

# 2 705
Не беше ли нещо от "Сексът и градът"? newsm78

# 2 706
  • SF
Така звучи, но за съжаление не се сещам в кой момент и на коя от героините са го казали. Сигурно на Кари, но кога?? Тя се жени само веднъж в продълженията за големия екран.

# 2 707
Миранда май така каза на Тузаря, когато Кари беше в Париж  - "тогава отиди и намери момичето" или нещо от сорта, имам някакви спомени.

# 2 708
Силно се надявам в понеделник да се приключи с тази досада-буламач Богданска-Петканов.Най-безличните и безинтересни персонажи в тоя сезон!
Аз гледам ВБ за шоуто,но тия двамата са толкова постни и лишени от атрактивност,че предпочитам  заедно под ръка да напуснат Къщата.
Шоуто го правят лудият Шеф,измислената "дизайнерка",арабската змия с купената диплома,напомпаната Джулка,Сашка с износените и неизпрани нощници,та дори и МХранова(вече я виждаме,че изпушва и ми става интересна).
Жалко,че Марчето напусна,беше полезна за рейтинга!(не съм и подозирала,че ще го кажа,но ....ей на).

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 12:36 от Berussa

# 2 709
  • София
Джулиана Гани ми прилича на ромка. И с този провлачен говор.... #2gunfire

# 2 710
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Джулиана Гани ми прилича на ромка.

Това положително или отрицателно сравнение е ?
Защото аз свързвам ромите с волността, свободата, езда през руската степ в шарена пола по залез ,дръзката забранена любов, непокорността, колорита, дейрета, испански танци и дълги черни като коприна коси...

Джулиана няма нищо общо ...

Като напише някой този ми прилича на... и очаква аз да вляза в неговите стереоти, натрупвания или предубеждения Sad   ... ми е доста невъзпитано и нахално.
Най- добре използвайте прилагателни.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 12:30 от Роузи

# 2 711
  • Ilkeston
И аз имах по-високо мнение за Алекс преди да влезе във Вип брадър(начина, по който отблъскваше нападките срещу себе си и т.н.). Мнението ми се промени не заради "изневерите", ако могат да бъдат наречени така, а заради, това, че пак се върна при този клоун и показа, че е една от масата, която иска да е известна на всяка цена. Стъпка си достойнството със замах.
 Исках да попитам дали някой от темата е чувал как хората от Раковски говорят помежду си? Аз съм работила с доста хора от там и диалекта им си е такъв -бързо и неразбираемо говорене. То е като друг език. И в Раковски има много по-кадърни дизайнери от Мегз. тя обаче пък ми харесва, защото е решила да не работи за някоя чуждестранна фирма, а да си създаде собствена. Може би някъде в процеса да се докаже като независима е оставила и желанието да развива шивашките си умения...

# 2 712
  • София

Защото аз свървам ромите с волността, свободата, езда през руската степ в шарена пола по залез ,дръзката забранена любов, непокорността, колорита, дейрета, испански танци и дълги черни като коприна коси...

Отрицателно!

# 2 713
Силно се надявам в понеделник да свърши тоя нагласен фарс, че ми писна от тия лигочи. Инфантилни глезльовци!

Шефе, Ваня, моля изтрещете рЕзко, че тоя хотел ол инклузив го налази скуката!

# 2 714

Защото аз свързвам ромите с волността, свободата, езда през руската степ в шарена пола по залез ,дръзката забранена любов, непокорността, колорита, дейрета, испански танци и дълги черни като коприна коси...

Ти роми из улиците виждала ли си?

Общи условия

Активация на акаунт