Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 191 998
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 715
Мари, и ти ли? Абе, защо не оставите хората да правят със сексуалния си живот каквото искат! Мисионерки ли се изживявате, що ли? Аз да седна ли да ви бая и да ви държа сметка на вашия живот, какво ли ще открием в него? Няма хора без някакви сексуални тайни, просто го маркирам това и за вашия живот, защото едва ли сте от мижавите промили на хора, които не са правили някакви неща, от които се срамуват и не биха искали да излязат наяве. Всеки човек в живота си е имал поне една изневяра, а и колкото и да е имал, никое трето лице няма право да му държи сметка, щом не го засяга лично. Нито на вас ви е изневерила, нито ви е дъщеря, нито снаха, нито никаква, нито трябва да ви иска разрешението или одобрението. А това, че на вас ви се иска да ви търси одобрението и да се изказвате като последни съдници, особено на тема сексуален живот (интересно, защо ли не на всичко останало в живота на се метнахте, а точно на сексуалния?), вече си е ваш проблем. Аз не понасям, каквато и да е една жена, да се говори за нея по начина, по който Дора (другите потребителки съм ги пропуснала като никове, но да се чувстват споменати) се изрази, а и ти й пригласяш. Сега сигурно ще кажете, че го казвам, защото имам тъмно минало. Не, нямам тъмно минало, но съм либерална по отношение на сексуалното поведение на другите жени, защото то си е тяхна работа какво правят и с какво го правят. Дори ако щеш заради това, че всяко поколение изживява своята сексуална революция, а сексуалната свобода е едно от малкото неща, което жените са извоювали. Та, добрутро и си гледайте работата!
Че от кво да се срамуват? Аз не се срамувам, че ме направиха Цуни - целувах гущерчета и прасенца по коремчетата. Дже класи получих, чанти с пачки, от Шанела ми обещаха картичка за Коледа и съм най-редовно НА Марс...

# 2 716
  • София
Джулиана Гани ми прилича на ромка.

Това положително или отрицателно сравнение е ?
Защото аз свързвам ромите с волността, свободата, езда през руската степ в шарена пола по залез ,дръзката забранена любов, непокорността, колорита, дейрета, испански танци и дълги черни като коприна коси...

Джулиана няма нищо общо ...
Ти роми из улиците виждала ли си?

Естествено че съм виждала. Даже в работата ми ежедневно се срещам и общувам с такива.

# 2 717
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Джулиана Гани ми прилича на ромка.

Това положително или отрицателно сравнение е ?
Защото аз свързвам ромите с волността, свободата, езда през руската степ в шарена пола по залез ,дръзката забранена любов, непокорността, колорита, дейрета, испански танци и дълги черни като коприна коси...

Джулиана няма нищо общо ...
Ти роми из улиците виждала ли си?

Много ясно, че съм виждала... даже вчера в Южния парк срещнахме две изключително колоритни, цветни циганки, които събираха очите на всички с екзотичния си вид... Нямаше как да не ги забележа, разхождаха се като едни пищни и издокарани царици, заобиколени от деца...

# 2 718
  • Пловдив
На мен пък ми хареса епизодът от петък. Имаше добри моменти - танцът на шефа, "свенливостта" на Тото, драмата с тортата и фигурите, Маргарита и бульона, роклята, която на мен ми изглежда все едно е с разкопчан цип отзад.

# 2 719
  • София
На мен ми направи впечатление, че футболистчето доста професионално танцува и доста ботокс има на лицето си.

# 2 720
На мен ми направи впечатление, че футболистчето доста професионално танцува и доста ботокс има на лицето си.

Дали има ботокс или не не знам, но от както му се изчисти тена на лицето ми изглежда много, много по-красив Simple Smile

А за епизода в понеделник - аз съм безкрааайна романтичка. Обичам сватби и всичко свързано с тях - предложения, партита, приготовления и т.н. Мисля, че ще ми хареса. Единственото, което адски много ме дразни между младоженците е постоянното ползване на клиширани, заучени фрази, които звучат доста фалшиво. И реакцииите, които тези фрази предизвикват в отсрещния. Иначе се радвам, че ще има сватба, макар, че лично аз не мисля, че ще им се получи. Но може пък и да ни изненадат знае ли човек Simple Smile

# 2 721

Дали има ботокс или не не знам, но от както му се изчисти тена на лицето ми изглежда много, много по-красив Simple Smile

А за епизода в понеделник - аз съм безкрааайна романтичка. Обичам сватби и всичко свързано с тях - предложения, партита, приготовления и т.н. Мисля, че ще ми хареса. Единственото, което адски много ме дразни между младоженците е постоянното ползване на клиширани, заучени фрази, които звучат доста фалшиво. И реакцииите, които тези фрази предизвикват в отсрещния. Иначе се радвам, че ще има сватба, макар, че лично аз не мисля, че ще им се получи. Но може пък и да ни изненадат знае ли човек Simple Smile

Аз го намирам за много атрактивен,има средиземноморска красота.Мачо,откъдето и да го погледнеш.Фаворит ми е!  Flutter Flutter Peace

# 2 722

Много ясно, че съм виждала... даже вчера в Южния парк срещнахме две изключително колоритни, цветни циганки, които събираха очите на всички с екзотичния си вид... Нямаше как да не ги забележа, разхождаха се като едни пищни и издокарани царици, заобиколени от деца...
Що не ги снима, да видим и ние тез пищни издокарани царици. Дайрета носеха ли?

# 2 723
  • Испания

Описанието съответства на циганите от "Табор уходит в небо".

# 2 724
Силно се надявам в понеделник да свърши тоя нагласен фарс, че ми писна от тия лигочи.
Дали Simple Smile До края на формата има достатъчно време и да се разведат Wink Те такова нещо не е имало досега в ББ Crazy

Съвсем като нашите цигани Joy

# 2 725

Да, а арабите са все едни галантни и мили арабски принцове, обсипващи те със злато и диаманти...

# 2 726
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз предимно с българи съм общувала и хич не ми е добро мнението за тях- обобщео мога да кажа предимно отрицателни неща и те са свързани с възпитанието, интелекта, възприятията за света и образованието...също с манталитета.... дали гъгнат докато говорят или какво им е теглото и облеклото, не ми е в характера да обсъждам...но ако включим и тези характеристики- о, леле- мале!

Едно от обобщнията ми е, че българинът мрази, като защитна реакция всички нации и етноси и към всеки прикача някакво обидно определение- цигани, евреи, чернокожи, китайци, виетнамци, руснаци, американци, италианци, испанци... също психично болни, инвалиди, хомосексуални и дори жени.

Ако езикът на омразата бъде забранен, ще настане една тишинаааа...

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 14:49 от Роузи

# 2 727
А, то ти само  в тази тема не се беше изказвала против българите и колко са по-добри всички други.
Скрит текст:
Гледам, че пак си избълвала, но темата е друга и не е подходящо да обсъждаме геноциди, холокости и т.н., извършвани от цивилизованите според теб народи.

# 2 728
Аз започнах да гледам предаването само в Понеделник и Сряда,през останалото време не ми е интересно.А дали ще има All Stars за един месец накрая?

# 2 729
Аз предимно с българи съм общувала и хич не ми е добро мнението за тях- обобщео мога да кажа предимно отрицателни неща и те са свързани с възпитанието, интелекта, възприятията за света и образованието...също с манталитета.... дали гъгнат докато говорят или какво им е теглото и облеклото, не ми е в характера да обсъждам Сериозно? Simple Smile...но ако включим и тези характеристики- о, леле- мале!

Едно от обобщнията ми е, че българинът мрази, като защитна реакция всички нации и етноси и към всеки прикача някакво обидно определение- цигани, евреи, чернокожи, китайци, виетнамци, руснаци, американци, италианци, испанци... също психично болни, инвалиди, хомосексуални и дори жени.

Ако езикът на омразата бъде забранен, ще настане една тишинаааа...

Много обидни определения, много нещо! Joy

Общи условия

Активация на акаунт