RYANAIR - 10

• 105 020
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте!
Онзи ден като купувах билетите, мислех, че съм купила 4 места. Сега установих, че съм взела само 2. Въпросът ми е, ако първо чекирам, за да видя какви места ще ми дадат и ако не харесам безплатните, ще се вдигне ли още цената на място след чека?

# 526
Купете оше 2 места сега, ако желаете, защото после няма да може да смените тези, които Ви се паднат (или ще трябва да им пишете в чата, да плащате смяната...). Обикновено започват да раздават средните места на незакупилите място.

# 527
  • София
Много благодаря! Купих. Simple Smile Недоглеждането ми струваше 7 GBP. Хора, не правете като мен. Гледайте внимателно какво купувате!

# 528
Здравейте, имам нужда от малко помощ, не съм летяла до сега с Раян, а и става въпрос за сина ми, който също не е ползвал техните услуги. Въпросът ми е относно плащането с карта. При Уиз, знам че при някои карти искат оторизационен код от банката. Неговата карта май е Visa на ОББ. Моята е на Райфайзен и аз имам абонамент за получаване на такива кодове по СМС, т.е. по време на резервацията. Та, въпросите ми всъщност са два - дали искат оторизационен /или секюрити код, но не този на гърба на картата/, и дали аз, като не пътуваща с него мога да платя чрез моята карта?

Благодаря!

# 529
На мен не са ми искали този код, за който говорите, дори допълнително добавях приорити и нямаше проблем с дебитна карта Visa electron.

# 530
Аз ще летя за пръв път с тях през април. Искат номера на сметката и номера на гърба на картата. Аз съм с виза електрон на Райфайзен, при мен проблемът беше от незнание, тъй като за пръв път плащах сама билети. Като разбрах къде ми е грешката, нямаше проблеми. Не мисля, че има проблем да платите с вашата карта, досега все дъщеря ми купуваше билетите с нейната карта, но съм летяла само с Уиз.

# 531

Дали искат допълнителен код - зависи от условията на картата.
Ако сте вписали в договора, че без код не става - ще си го чакате.
Билета на сина може да се плати с всяка карта, стига да има достатъчно наличност в нея.
С моята купувам редовно на цялото семейство/с различни фамилии сме/ и пътуваме отделно.

# 532
Благодаря на всички за бързите отговори. Ще пробваме първо с неговата. Наистина, може би за моята съм поискала оторизиране, или пък те са ми го предложили и аз съм приела. Но, не ми искат винаги такъв код - и в заведения, и в магазини в чужбина е било ок. Май само Уиз и Букинг са ми искали.

# 533
А, сетих се и още нещо - има ли значение дали цената на билетите е в евро, или трябва да са в лева. При Уиз знам, че е по-добре да се купува с местната валута, защото курса на превалутиране не е добър, но не знам как е при Раян.

# 534
При Rayan цената винаги е в €. Нямат левови цени.

# 535
При Rayan цената винаги е в €. Нямат левови цени.
Здравейте, аз досега само с Уиз и там им следя намаленията. Но лятото ще ми се наложи с Раян , знаете ли дали скоро ще правят някакви намаления на самолетни билети ?

# 536
И в момента има за до края на май.
Ако имаш ФБ харесай им страницата  -  там рекламират намаленията.

# 537
Здравейте! Имам въпрос към по-запознатите в дискусията.
Ще ми се наложи за пръв път да пътувам със самолет с компанията Райънеър и искам да попитам. Ще пътувам с ръчен багаж. Ясно ми е, че куфарчето трябва да ми е с определените размери и до 10 кг, но другият ми багаж възможно ли е да е най-обикнавена раница, която обаче да не е с посочените размери (35х20х20)? Дали ще е проблем? Не говорим за огромна туристическа раница, а съвсем обикновена, която да събере малкия ми 13' лаптоп и DSLR фотоапарата.

# 538
Ще ми се наложи за пръв път да пътувам със самолет с компанията Райънеър и искам да попитам. Ще пътувам с ръчен багаж. Ясно ми е, че куфарчето трябва да ми е с определените размери и до 10 кг, но другият ми багаж възможно ли е да е най-обикнавена раница, която обаче да не е с посочените размери (35х20х20)? Дали ще е проблем? Не говорим за огромна туристическа раница, а съвсем обикновена, която да събере малкия ми 13' лаптоп и DSLR фотоапарата.

Зависи от лаптопа - някои 13 инчови са малко по-широки и надвишават 35те допустими см.

# 539
Ако не влиза във формата за проверка, може да ви накарат да доплатите.

Общи условия

Активация на акаунт