RYANAIR - 10

• 104 991
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Точно за Ед Шийрън имам билети и аз. Чак ме е яд, че не купих за Виена, поне щяхме да имаме вариант да отидем с колата.

# 691
Моят съвет - връщане през Лондон или Бирмингам, за нашата дата това е около 50 евро общо за двата полета, ние така мислим да направим, ако цените останат много високи. Или сменете датите, ако не държите на точно тези.
Ние обмисляме връщане през Ливърпул....има полети рано сутринта, разходка из града, полет към България вечерта. Питам се дали е реалистично?

# 692
Помощ, момичета! Знаех си аз, че като за пръв път не може да не се издъня нещо. Чекирането вече ми отваря и аз тръгнах да чекирам и гледам, че името на ММ излиза написано на кирилица, а съм сигурна, че го писах на латиница, ама може нещо в началото докато се лутах и така да е останало. И сега си бия дебелата глава защо не влязох да проверя докато можех да направя промяна. То реално си е вярно, но е на кирилица, само неговото, моето си е на латиница. Проблем ли ще е и какво да направя? Дано не искат да плащам за смяна на име, че е 110 евро и язък ми за евтините билети...

# 693
Пиши им в чата и помоли да го оправят.

# 694
И аз това си мислех, но снощи опитах и ми излезе, че няма оператор на линия. Освен това, чатът е на английски, фб страницата също, а аз съм много зле с този език и не мисля, че ще се справя. Има ли вариант да се пише на друг език или възможно ли е примерно дъщеря ми да пише от мое име?

# 695
  • София
И аз това си мислех, но снощи опитах и ми излезе, че няма оператор на линия. Освен това, чатът е на английски, фб страницата също, а аз съм много зле с този език и не мисля, че ще се справя. Има ли вариант да се пише на друг език или възможно ли е примерно дъщеря ми да пише от мое име?

Може да пише тя, разбира се!  Hug
Успех!

# 696
Пепеляшка, благодаря!

# 697
  • Германия
´´´´
За колите някой пита каква е тази цена - да, започват от 3 евро на ден - мъничките - опел Корса, рено Клио и подобни, много оферти ми пращат, но мен сякаш ме е страх да наемем кола и да караме в обратното движение там.
´......
Сега се сетих за карането, свиква се бързо. За мен беше необичайно да седя на "грешната" седалка и да виждам повече от мъжа ми/той караше/. Но по-натоварващото според мен бяха тесните пътища извън населените места, където отстрани имаш или ограда или храсти и видимостта е ограничена. И... разбира се, наличието на овци, които виднъж изчакахме кротко да се проточат през пътя. С автомобил си беше доста по-свободно придвижването, отколкото , ако бяхме зависими от автобуси или влак.

# 698
  • Бургас
Мога ли към ръчния си багаж да си взема туристическите щеки? Те се свиват и се събират в раничката, която отговаря на размерите на допустимия ръчен багаж.

# 699
Мога ли към ръчния си багаж да си взема туристическите щеки? Те се свиват и се събират в раничката, която отговаря на размерите на допустимия ръчен багаж.

Ако нямат заострени елементи, не би трябвало да е проблем
На едни приятели им изхвърлиха колчета за палатка, а те не са много остри..

# 700
А селфи стик може ли в ръчния багаж?

# 701
# 702
  • София
Здравейте, един глупав въпрос, може ли по някакъв начин да се сменят датите на вече закупени билети? Без заплащане имам предвид No Mouth

# 703
На отиване към Малпенса от София на ММ не му взеха раницата, на връщане я взеха.

# 704
  • HH
Здравейте, един глупав въпрос, може ли по някакъв начин да се сменят датите на вече закупени билети? Без заплащане имам предвид No Mouth
Мисля, че имаше вариант да се анулира резервацията до 24 часа, след като е направена.
В сайта като цена за смяна на дата са посочени 30-60£ плюс разликата в цената.  Цената е на човек в посока.

Общи условия

Активация на акаунт