Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Сега очаквам Тасев да преспи с Жекова.

# 106
  • София
Не знам, за мен няма нищо изненадващо в секса между Калин и Романова. И двамата изоставени, наречени убийци от човека, заради който въобще помислиха за тази операция. Хич нищо странно не виждам. Сега, защо сценаристите трябваше да развалят толкова образа на Наталия е друг проблем.

# 107
  • София
Не знам защо все едно и също се получава с българските сериали, започват добре и след това става простотия голяма. Сега се сещам за "Стъклен дом", "7 часа разлика" как ги развалиха. Та и тука така. Хубаво започна сезона с Банков, той изчезва и става някакъв хаос в тази болница. Сега ще се върне, Вилито ще му изпее всичко и пак ще има "строй се, преброй се".

# 108
Последно гледах, когато Стилянова се беше опънала на дивана със секси комбинизон и после нямах възможност.
  Видях една снимка във фейсбук от страницата на сериала, на която Романова и Калин бяха в интимен момент и бързам да чета. Мислих си,  че ще се напият и ще заспят и на сутринта ще се вайкат, а то какво станало? Joy

На мен ми харесва като идея, но не го одобрявам. Алкохолът не е оправдание, за да спиш с колега, а сюжетната линия показва едно отражение на реалния живот - за съжаление се случва и в най-добрите семейства, а какво остава и за тези? Романова измамена, Калин - отблъснат. Не е правилно за мен, но го има.
Калин е хубав млад мъж и тя решила да мърсува.
Сега, ако го завъртят някак си тя да се влюби, защото е жена и при жените все има чувства, няма да ги изтърпя и ще си теглА куршума. Joy

# 109
Е тя едва ходеше, и той не беше по-цвете и изведнъж... 9 седмици и половина, айде моля!!

# 110
Банков ми беше скучен, така или иначе. да си стои в Германия до края-няма да ми липсва.
Налудната Наталия не искам да я коментирам даже-егати образа, този, който я мисли и го поставя този образ е също толкова налуден предполагам и лабилен.
Иначе-за Калин и Романова-абсолютно нещата от живота са това. При драматични някакви събития, при неразбирателства, при кризи от подобен характер хората точно това правят-кой с когото в случая си намери и както. На Тийм билдинг не сте ли ходили? Романова въобще не е рухнала. Ще си изживее драмата и удара под кръста и ще продължи напред.

# 111
Нямах възможност да гледам епизодите в понеделник и вторник - имало е секс между Калин и Романова, така ли? Scream

# 112
А какво става с втория мъж на София, жив ли е, разведена ли е, нищо не споменава за него?  Thinking

# 113
А какво става с втория мъж на София, жив ли е, разведена ли е, нищо не споменава за него?  Thinking
Е то е ясно, хванАл си е по- млада....

# 114
  • Майна Сити
Бе, казАх ли ви, че няма да ни спестят "любовната" сцена между Калин и Романова, а?

Не сме сигурни какво се е случило. Само видяхме една ръка върху друга ръка Mr. Green Прилошало им е и са се подпрели на таблата на спалнята Laughing

С риск да прозвучи брутално, ама ако се замислиш, не са ни спестили нищо. За да бъдат точно така една върху друга ръцете им, значи са го правили кучешката  Mr. Green

Впрочем Банков като се върне от Германия, ще забрани ли Романова и Калин да влизат заедно в операция, защото са имали взимане-даване?  Laughing То накрая само Пенев и Тасев ще са заедно на операционната маса...освен ако не вкарат някой гей-персонаж (учудвам се че за 3 сезона не са се сетили) Grinning

# 115
  • Пловдив
Банков що толкоз често в Германия го пращат?

А с Миро кво станА? Grinning

# 116
Аз се чудя сега като и между Калин и Романова има интимна връзка и не могат да оперират заедно... то не останаха хора за екип за операция, всеки с някого има връзка, а Банков не позволява да се влиза на операция...

# 117
Явно бързо се забрави за забраната на Банков /сценаристите де/, щото в последната серия Добрева и Тасев си оперираха заедно.

# 118
  • Пловдив
Явно бързо се забрави за забраната на Банков /сценаристите де/, щото в последната серия Добрева и Тасев си оперираха заедно.
Нали го няма и те я пренебрегнаха.

# 119
  • София
Те си оперират, защото го няма Банков. Като се върне, ще му мислят.
Аз се надявам и при Добрева и Тасев да има някаква драма, ще тя ми е толкова мудна и досадна. Да има някакво раздвижване, а не само цуни гуни.

Общи условия

Активация на акаунт