Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 83 150
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Бе, казАх ли ви, че няма да ни спестят "любовната" сцена между Калин и Романова, а?

# 91
  • София
От сезон на сезон, сериалът все повече затъва, но с днешния епизод продуценти и сценаристи удариха дъното.
Безумие след безумие.

ooooh!

# 92
  • Тра-ла-ла
Бе, казАх ли ви, че няма да ни спестят "любовната" сцена между Калин и Романова, а?

Не сме сигурни какво се е случило. Само видяхме една ръка върху друга ръка Mr. Green Прилошало им е и са се подпрели на таблата на спалнята Laughing

# 93
Всеки си има своите слабости и моментни падения колкото и да се представя за съвършен. Романова пък специално както се беше вживяла в кариерата си направо беше забравила че е жена и човек все пак. Не се учудвам, че много малко и е трябвало за да рухне. Но да тръгне да прави точно това срещу което се противи и то с уважаван колега знаейки че е женен си е някакво безумие.

# 94
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не сме сигурни какво се е случило. Само видяхме една ръка върху друга ръка Mr. Green Прилошало им е и са се подпрели на таблата на спалнята Laughing
И затова утре Романова ще е гузна лЕ, не мислА. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 95
  • Тра-ла-ла
Калин е свободен да прави каквото си иска. Първо Наталия изчезна, после тръгна да се развежда, накрая се върна бременна ни лук яла , ни лук мирисала. Калин се опита няколко пъти да й даде шанс, но тя пак го играе дива коза. Ту ще се развеждат, ту не. Накрая момчето си вкара таралеж в гащите с тази операция и Наталия пак недоволна. На база кое Калин да се чувства ангажиран към тази жена? Само заради детето ли да стои цял живот сам и на сухо?! Въобще неговото не се брои за изневяра.

И затова утре Романова ще е гузна лЕ, не мислА. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ти от бъзик не разбираш ли?! Mr. Green

# 96
Satisfied Що, сериозно и неразбиращо от бъзик ли ти "звуча" ? Sweat Smile Sweat Smile Ти пък.

Но пък може за друго да е - да е смутена Романова, че не са спасили бащата на бременна жена, все едно нещо може да го спаси, де... А пък да ги нарича убийци Наталия, ха ха, много умно, добре дошли в детската градина. Отърваха човека от мъките по-скоро, ама айде. А и нас ни отърваха от него. Само дано не почне да ѝ се явява на Наталия като призрак - като сестра ѝ, че вече... 😂
Важно беше да умре бащата на Наталия, на когото и пребиваната ѝ майка прости даже, важно. Нали трябва да има причина Наталия цял сезон да напуска Калин. Ако беше оживял Юрий Ангелов, требваше да се връща при Калин Наталка. Тя му постави ултиматум - или спасяваш баща ми, или се развеждаме. Sweat Smile
Все по-слабоумно става....😭
Какво остана сега да изпълнят от промото за сезона - Добрева да си среже вените, Хинова да я гътнат, друго?

# 97
Добрева както се е вкарала във филм че ще се самоубие ако Тасев и изневери колко и трябва да си пререже вените дори и някой да се пошегува с нея за това. Имаше и някакво бебе около Хинова. Те са още в почивка преди да почнат инвитро. Няма време за забременяване и бебе в този сезон. Освен ако Наталия не им "подари" своето за да включат и новата тема в сезона.

# 98
  • София
От сезон на сезон, сериалът все повече затъва, но с днешния епизод продуценти и сценаристи удариха дъното.
Безумие след безумие.

ooooh!

И ми е чудно как сценаристите ще излязат от тази каша с героите, която забъркаха. Освен, да гътнат някой...То пък бива, бива толкова на парче да се работи, без визия как ще се развие сценария, пълен мармалад направиха.

# 99
  • somewhere near the sea
На Наталия сякаш ѝ харесва да е потънала в самосъжаление. Баща ѝ бил поредният, който си отивал от нея. Ами тя какво прави? Държи се налудничаво, отблъсква всички от себе си, развява нещастието си като знаме, сърдита е на целия свят. Върви му на Калин- Евгения беше изпаднала в подобно състояние.

Романова изглежда по-добре от рошавата, фъфлеща майка на Калин. Той очевидно има нужда да дава нежност и закрила на жена- нещо, което изтрещялата Наталия не иска да види.

Дано Добрева влезе в пътя, че и тя вече дразни с налудничавото си поведение.

# 100
Офф, отвратителен стана сериалът, направо е мъка да се гледа. Аз на сцената, дето София отиде да се превзема на бившия си, след репликата как гледали облаците заедно, направо излязох от стаята, то се не търпи!! 🤢 Глупост, след глупост, как може от толкова добър материал да направят такава боза, недоумявам Scream

# 101
Нчера си имах рожденичка и затова не можах да гледам. Чинно изчетох коментарите и май разбрах основното: бащата на Наталия умира на операционната маса; Наталия пак ще напуска Калин, защото е убил баща й;
Романова и Калин се напиват и завършват с ръце върху тоблата на леглото; опит за прелъстяване на Захариев. Това ли е и има ли смисъл да гледам в Нова плей?

# 102
Най-накрая да се размърда този сериал. Харесва ми идеята за напрежението, което ще последва от инцидента между Калин и Романова. Сега има два варианта: или да се направят и двамата, че нищо не се е случило, или да се влюбят. Което ще бъде наистина прекрасно за сериала.
Но има един проблем: некадърните сценаристи... Абсолютно съм убедена, че силиците им няма да стигнат да пресъздадат красиво една любовна история между по-възрастна жена и млад мъж. Също така нямам представа, дали самите актьори биха се справили с такива роли.

# 103
Планирам да напиша едно писмо на дядо Коледа и да го помоля, ако има следващ сезон, то в него да не участва Ернестина Шинова. Колко е зле тази актриса, Боже мой🙄!
Защо ме мъчи така, не разбирам. Ами да си участва във филмите на мъжа си! И без това не ги гледам.
В сцената с бившия й мъж в операционната за малко да се разхълцам и да избухна в сълзи.
От жал към собствените ми очи и уши.
Тази сцена трябва да я изучават в НАТФИЗ.
Като пример за неподражаема некадърност.

# 104
  • София
Общо взето след 2-3 епизода от първи сезон гледам сериала ей тъй, между другото" и "защото е БГ". Обаче този сезон май е най-свестният, мака че пак има недомислици. Но (не мога да повярвам какво ще кажа): ЗА ПРЪВ ПЪТ В ЖИВОТА СИ ОДОБРЯВАМ ИЗНЕВЯРА!Ако мога да нарека това изневяра, щото тя Наталия, ту се развеждас Калин, ту само не се прибира, ту го целува. Сега пък го нарече "убиец". Честно, на мястото на Калин нямаше да я погледна повече. Дори старият Генадиев не ме беше дразнил толкова, колкото тая патица. Ама направо ми се иска да загуби бебето (разбира се, с уговорката, че това е филм), да остане съвсем сама и белким се усети какво причинява на хората, които я обичат. Или да изчезне и повече да не чуя за нея

Общи условия

Активация на акаунт