Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 096
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Едва ли всички ще ги изтрепят, защото са картонени на промото.

# 136
... А защо Стаменова скрива очите на Наталия?
Що ... за да не види с кого ѝ изневерява Калин.

# 137
  • София
Наталия я направиха много проста, тя даваше зор да оперират баща ѝ, сега обвинява други.

В днешната серия ще тима нещо около Хинова и Мазов, сурогатното майчинство... Дано да не е кофти написано и изиграно като историята с дулата. Опитват се да вкарват истински истории, но нещо не им се получава.

А Банков уж нищо не го задържа в Германия, пък през ден е там?!

# 138
  • Майна Сити
Що ... за да не види с кого ѝ изневерява Калин.

То пък щото няма да се разбере, особено като Виолета души наляво-надясно... Според мен ще има друго, което ще видим по-нататък.

# 139
  • Тра-ла-ла
В промото за днес на кого Романова споделя за секса, когато Виолета я чува?

# 140
  • София
В тази болница всеки има перфектен слух и чува отдалече, същевременно никой не си прави труда да говори тихо или да се отдалечи достатъчно, когато става дума за нещо наистина тайно.
Виолета, разбира се, дочу Романова, нямаше начин...
А Романова сигурно е единствената в тази болница, която не е чула, че Наталия е бременна

Единственото, което ми е неправдоподобно в сценария, е това, че както се бяха наковали - трябваше да си заспят като братче и сестриче. Но може би травмата и нуждата от утеха ги накараха... не е чак толкова изненадващо.
Колкото и да морализаторствате, професионалистите също са хора с недостатъци и чувства, и те също се засягат, когато близък ги предаде. А в случая стана точно това - Романова не стига че мъжът й я напуска, ами и онази дрисла първо я моли да оперира, а после я обвинява. Калин - ясно

Д-р Жекова била съпругата на Ивайло Герасков и реално е на 57 години, множко им е разликата, ако приемем, че Генадиев е на 35, в началото на сериала помня, че беше на 33

# 141
В промото за днес на кого Романова споделя за секса, когато Виолета я чува?
Мътен е кадъра, но го правя на мъж...

# 142
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нормално развитие, когато една двайсетгодишна + пикла те прави на луд. Хората имат нужда от мила дума и жест. Като не я получат и отиват там, където им се дава.

# 143
  • Тра-ла-ла
Д-р Жекова била съпругата на Ивайло Герасков и реално е на 57 години, множко им е разликата, ако приемем, че Генадиев е на 35, в началото на сериала помня, че беше на 33
Романова, не Жекова Grinning И не е ясно в сериала колко годишна го играе. По-скоро 50г.

# 144
  • София
И защо им беше да назначават нов директор, като той през повечето време отсъства и всички си карат на самотек? А пък Генадиева старша, като зарови в тези шкафове за досиетата на персонала - ще кажеш, че не в болница работи, ами в семейно магазинче - 5 човека на кръст персонал.

# 145
  • There I was on a July morning
Романова, не Жекова Grinning И не е ясно в сериала колко годишна го играе. По-скоро 50г.
Така е, годините на актрисите нямат общо с тези на героините им. Peace Йоана Буковска реално не би могла да бъде майка на Биляна, но ....

# 146
  • София
Според сценария Захариева и Романова са на едни години, а в реалността - със 17 години разлика. Е*си кастинга

# 147
Вергов са го поканили малко да порекламира сериала, нали го пишат някакъв секс-символ, да предизвика нов интерес и го снимат чат-пат, колкото да се каже, че е участвал. Поредната нелепа идея, която е хрумнала на екипа на сериала.

На мен Романова много ми харесва, можеше да измислят някой готин анестезиолог и за нея, а пък Калин да кръшка с уроложката, по-достоверно е, ама карай и така става.

# 148
  • София
Наскоро вървим по Графа и синът ми "Мамо, а аз видях шефа на Свети Кирил". Реших, че може да е мернал Вергов някъде около театрите, но аз съм блейка и не съм го отразила. След няколко дни сме на Славейков и пак ме дърпа и ми сочи - а то било билборд с Вергов на оптики Джой - на ъгъла с Раковска. Заради мен всички вкъщи го гледат от Сезон 1. Е, по-добре, отколкото да гледа ББ - вчера едни момиченца на негова възраст го обсъждаха

# 149
  • София
Ех тази уроложка, с всички я сватосахме. Ще видим накрая кой ще я забие.

Общи условия

Активация на акаунт