Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Жекова къде се изгуби? Последно със списанията за възрастни на малкия се появи и след това зачезна.

# 151
Уроложката може и с Тасев да е /вчера ми хрумна като ги гледах/ и Добрева заради нея да изкрейзи Grinning

# 152
  • София
Да бе, защо няма младички сестри и акушерки, които да се занасят около докторите? Напълно реално е в българските болници.

# 153
Ти па, в Свети Кирил има 3 сестри и един санитар...

# 154
Виждам, че сте обсъдили култовата сцена днес. Направо ми се доповръща накрая. Три сезона градят имидж на Романова на специалист и добър хирург, силен характер и само за три-четири епизода се из****а на  метенето.
Всички сме хора със своите силни страни и своите слабости. Сценаристите са решили в този сезон да фокусират върху пренебрегвани образи и да вкарат нови, че сюжетът взе да се изтърква.

Естествено, че всеки има слабости, но някак неестествено ми дойде сексът между Калин и Романова. Нито са дали да са толкова близки колеги, напротив - Романова винаги е държала на чисто колегиални отношения с всички, нито са на една възраст, за да имат общи интереси и да ходят по барове. Всички сме се напивали с колеги, но не всички си лягаме с тях. Възражението ми далеч не е заради пиянския секс между двама души, а че са конкретно тези двама - напълно в противовес с образа на Романова дотук.

Конкретно за сцената - моля, моля, не видяхме само ръце, подпиращи се в таблата, защото са залитнали Innocent И целувки имаше Joy  , от които на мен ми стана противна. Не си отиват Романова и Калин. Стъпка накриво е този сюжет от страна на сценаристите. И тук, и във фейсбук коментарите са на 95% негативни.

Друго мислех да пиша вчера, но бях в шок от последната сцена, за това наваксвам сега.  Как изобщо хрумна на всички да излъжат Наталия за операцията? Лекари, наясно, че това може да е последният път, в който се вижда с баща си и скриха операцията. Те буквално не й дадоха шанс да се сбогува с човекът, който я е отгледал. Отделно нейната реакция при тези обстоятелства с болестта беше тотално неадекватна.

# 155
  • София
Да, Стаменова успя да се сбогува с бившия си (явно това беше целта на сълзливия им разговор в операционната), но Наталия да я предпазят и защитят я лишиха от тази възможност. Това е разумна причина да им се сърди, а не да ги обвинява в убийство.

# 156
  • Тра-ла-ла
Уроложката е за дъртия Пешко 😂

# 157
Не само, Жекова всичките сестри се изгубиха някъде. И Мазови липсват, ама не с тяхната драма, шегите на Мазов ми липсват.

Сценката с Калин и Романова е направо смешна.

А Наталия е непоносима направо.

# 158
Сцената с Калин и Романова е стара колкото света и е ежедневие, не виждам нито какво и е нелепото, нито има нужда да си отиват и да са двойка.
Не, че одобрявам сценария, просто уточнявам, че няма нищо нелепо, а е често срещано явление даже.
Въобще-любовните изцепки са човешко качество, навсякъде, повсеместно. Ясно е, че изневерите са нещо кофти като цяло, но е факт, че съществуват и то масово и то в най-различни форми, но са и еднотипни в същността си.

# 159
Подробно сте изкоментирали всичко, нямам какво да добавя по основните интриги. Само да вметна нещо, което ми направи впечатление снощи-на рапорта най-после присъстваха и други лекари, а не само основните персонажи. Досега оставахме с впечатление, че в цялото хирургично отделение работят 5 човека накръст.

# 160
  • тук, на мястото си
Ти па, в Свети Кирил има 3 сестри и един санитар...

Е, то и един санитар е достатъчен, пък и модерно, и защо не и към онеправданите да залитнем. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 161
  • София
Аз се надявам само да няма повече сезони или да има нови сценаристи, колкото и невъзможно да звучи.  Crazy

И дано новият сериал да е с по-нормален сценарий.

# 162
  • София
Аз се надявам само да няма повече сезони или да има нови сценаристи, колкото и невъзможно да звучи.  Crazy

И дано новият сериал да е с по-нормален сценарий.
Аз ако съм съответния директор в Нова ще му спра парите на Милошко, докато не озапти екипа си и не започне да пуска смислени серии. Няма логика в нищо този сезон, карат го серия да мине, друга да дойде.

# 163
А кога приключва този сезон?

# 164
  • София
Да, Стаменова успя да се сбогува с бившия си (явно това беше целта на сълзливия им разговор в операционната), но Наталия да я предпазят и защитят я лишиха от тази възможност. Това е разумна причина да им се сърди, а не да ги обвинява в убийство.
Нали въпреки лошите прогнози витаеше усещането, че операцията ще завърши успешно.
Дори човекът специално беше избръснат.

Общи условия

Активация на акаунт