Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 137
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София

И то не с коя да е.  tooth
[/quote]

Mr. Green Ще бъде велика сцена. Joy

# 211

Mr. Green Ще бъде велика сцена. Joy
[/quote]

О, да ...

# 212
  • somewhere near the sea
Много ми харесаха диалозите със свещеника. Думите му към Наталия: " Сякаш ти се услажда да бъдеш нещастна" са точно, което мислех за нея и съм го коментирала. Тя тъкмо ще се вземе в ръце и ще узнае за (не искам да го нарека така) "изневярата" на Калин. Не го считам за изневяра, защото всъщност тя го изостави, нарече го "убиец" и го удари.

Мен най-много ме дразни Добрева. Не понасям такива параноични хора. Дано да отърват Тасев от нея по-скоро.

Магда Вачкова пътешества през септември из Норвегия, сега пък е пуснала снимки от Рим.

На Вергов толкова ли му беше участието?

# 213
Нали се сещате, че ако героите нямаха своите терзания и поблеми и не съществуваха конфликти помежду им нямаше да имаме сериал а документална поредица?

# 214
Нали се сещате, че ако героите нямаха своите терзания и поблеми и не съществуваха конфликти помежду им нямаше да имаме сериал а документална поредица?
Не!  Naughty И през ум не ми е минавало. Naughty

# 215
  • Mediterraneo
Много ми харесаха диалозите със свещеника. Думите му към Наталия: " Сякаш ти се услажда да бъдеш нещастна" са точно, което мислех за нея и съм го коментирала.

Точно в десетката! Образът на Наталия е от онези хора, които в нищото откриват драма, само и само да мрънкат колко са нещастни. За мен този тип хора са тотални енергийни вампири.

# 216
Натали наистина са я превърнали в енергиен вампир  Twisted Evil. И аз с нетърпение чакам да разбере за Калин и кака Романова , за да има поне защо да се дърли .
В промото за днешния епизод  дават много тъпа сцена между  Добрева и Галка - Верчето съвсем ще изперка и ще обвинява Галя ,че иска за си върне Боби , а нея /Верка/ и Захариев да ги разкара от болницата  ooooh! Нищо чудно скоро  да си направи нещо и да ни отърват от вече доста неприятния и образ .
Това с католическия  свещеник беше много тъпо , да бяха взели ходжа , можеше и някоя магийка или заклинание да им спретне /за повече акъл  hahaha Joy/.

# 217
  • Тра-ла-ла
Той и свещеникът един образ...блажил, блажил, пък го стегнал панкреаса Laughing Жените му се изповядват, а той ги удря на майтап  Laughing

# 218
  • София
Като говорим за недомислици мен ме издразни, че родилката с двете операции веднага я преместиха в стая, вместо в реанимация. Да, сигурно е дребно и може никой друг да не е забелязал, ама мен ме дразнят тези неща и това си е.

# 219
То си е голяма и набиваща се на очи недомислица.

# 220
  • Пловдив
Въй, Захариев му идва в повече секса с младата му партньорка, хаха, само секс искала. Жива да не бях. А га я сваляш, му беше таман Simple Smile Simple Smile

# 221
  • Някъде в Матрицата
Аууу, намирисва ми на изнудване. Струва ми се, че Виолета ще накара Романова да подпише договора за озеленяването като използва подслушаната от вчера изповед. Wink

# 222
Не гледах внимателно, но родилката не е ли със секцио и безкръвна за тромба?
Може да не е нужно реанимация.  Или е минало известно време от операцията до сцената в стаята. Нали в този сериал времето за нищо го нямат.

# 223
  • ту тук, ту там
Не навсякъде след секцио те привеждат в реанимация! Peace

# 224
  • Майна Сити
Абе майката на детето, което Хинова прегледа, не ви ли заприлича на Биляна  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт