Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 144
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Мале, срам ме е да си призная, ама съм същата като майката дето чете по форумите за симптоми.  Crazy Blush

# 226
  • София
Ох, тази Вили все подслушва. Голяма гаднярка е.

# 227
  • Разпиляна във въображението
Вяра - това момиче откача. И аз не я разбрах какво иска, какво казва и как стигна до заключенията си. Ку-ку.

Захариев направо си проси нещо от Галя. Тя не се отказва още от него, но ще видим докога.

# 228
  • There I was on a July morning
Ей, Романова се оказа много слаб играч. Лесно си призна за прегрешението пред Виолета и набързо подписа договора, срещу който Банков оказваше сериозна съпротива. Разбирам защо в следващата серия ще е бесен.
Доста нагласена беше сцената от миналия епизод, в която Виолетка от голямо разстояние дочу признанията на Романова, но нали трябва историята да се разнесе из цялата болница, както е ставало с всички тайни досега. Wink
В този сезон поизлъскаха образа на Галя, за сметка на този на Добрева. Но трябва драми да има, иначе с какво ще си запълват сериите.

# 229
  • Тра-ла-ла
Аз видях едни бели листи да подписва Crossing Arms

# 230
Не очаквах такава реакция от Романова, сама се поднесе на тепсия на Виолета 😕

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 22:14 от Ванилия"

# 231
  • София
Безумията и недоразуменията продължават.  ooooh!
Сурогатната майка, защо не бе в реанимация след секцитото, а и друга операция имаше.
Можеха да го направят много по-тайно това предаване на бебето. Галя ги видя от прозореца как се снимат и как ''сестра и'' взе бебето, все едно си е нейно, а майката бе забита в девета глуха.
Виолета винаги всичко вижда и чува. Абсурдно просто. Владов винаги изниква, когато Калин и Романова са насаме, адски дразнещо и нереално. Реакциите на Добрева не искам да ги коментирам, мега малоумен сценарист е писал всичко това.
Тотално окепазиха сериала.  Confused

# 232
И аз не съм била в реанимация сред секциото.

# 233
  • тук, на мястото си
С това постоянно подслушване имам чувството, че гледам някой турски сериал.
Тази вечер малко ми хареса Виолета, върнаха и част от нейния си образ.

# 234
Може ли да ме подсетите какво подписа Романова?

# 235
  • София
Добре, връщам си думите назад за секцитото, мислех, че всички влизат в реанимация.

# 236
Документите, които Банков упорито отказва да подпише, за ремонт на парка в болницата, защото бюджета е силно завишен.

# 237
И аз не съм била в реанимация сред секциото.
И аз не знаех, че има такава практика.

# 238
Подписа договорът за озеленяване за четвърт милион, срещу който скачаше Банков.

# 239
  • София
За момент помислих, че ще й върне химикалката. Жалко. Много лесно се предаде.

Общи условия

Активация на акаунт