Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 153
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви.

# 241
Следващият епизод е във вторник, нали?

# 242
Почивка от малоумни идеи няколко дни  Simple Smile
Жалко ,че  няма какво да се гледа напоследък - или турски бози , които ни внушават , че там  може да си бизнес-дама и да ходиш с полички  до прашките   или  поредното безумие по Нова , което е още по-зле и от нашия сериал  ooooh!
Романова я  направиха  супер елементарно парче , клъвна като шаран на куката на Виолетка .
Вили се завърна  Twisted Evil , сигурно в следващите епизоди ще гледаме войната с Банков  Shocked

# 243
 И аз се надявах Романова да откаже на Вили, ама на, подписА, разочарова ме, начии.. А така се надявах Наталия скоро да научи за нищото-нещо. Нищо, когато Вили се опита пак да я шантажира, вече ще ми се сбъдне желанието. tooth
А таа със синдрома на Марфан... 
Скрит текст:
Пълно е с такива, дето четат, ама нито четат където трябва, нито вникват в това, което четат. Па на писания по форуми за такива неща да вярваш, айде, ще си замълча...  Mr. Green  Close

# 244
  • София
Тъпо ми стана и че Евгения така бързо издаде тайната на Банков, че е вдовец. Вярно, направи го с цел, да го защити (тя май го харесва като човек, уважава го), защото си мислеше, че Виолета за него намеква, че е спал с някоя от болницата. Реакцията на Виолета обаче не ми се понрави, тази жена изобщо няма сърце. Абсолютна змия. Ама поне го играе добре.

Някой писа, че Наталия е енергиен вампир. Много точно сравнение. Аз от такива жени бягам като дявол от тамян, напрягат ме адски много. Дори и да не говорят се чувства едно напрежение в пространството, а като си отворят устата и става страшно.  Laughing
Знам, че има и такива мъже, ама в случая говорим за Наталка.

# 245
  • Пловдив
Аз не схващам каква е целта на Виолетка newsm78 Ква ги насъсква един с/у друг,па текат малоумни се Фащат???За подписа тъпо...щот Банков може да го стопира тоя проект.

# 246
  • Разпиляна във въображението
Аз се чудя защо Захариев така е настръхнал срещу Галя? Нищо не се е променило в нея. Като знае Вили каква е змия и се връзва на номерата й.

Романова преиграва цялата случка и сама се набутва между шамарите. Ако някой ще разкрива нещата ще е тя с държанието си спрямо Калин. Като нищо може и да му се лепне.

# 247
  • тук, на мястото си
Захариев е настръхнал, защото сигурно сценаристите ще го вкарват в някаква абсурдна сценка, подготвят терена.
А Романова - яд ме е, че така сринаха образа и всичко това ще да е било за този подпис.

# 248
  • София
Целта на Виолета е да разкара Банков, да направи Захариев шеф и тя да командва парада. От промото за другата седмица ми се струва, че той ще и се опъне. Дано!
Банков няма да им се даде, сигурно бързо ще навърже нещата.

PS. Аз бях в реанимация след секцио.

# 249
Вилито действа точно на принципа разделяй и владей, надявайки се да свали Банков и да седне на неговото място Grin

# 250
...Романова преиграва цялата случка и сама се набутва между шамарите. Ако някой ще разкрива нещата ще е тя с държанието си спрямо Калин. Като нищо може и да му се лепне.
Абсолютно и аз така мисля. То не бяха разговори на висок тон, или пък шушнене с колегата, то не бяха притеснения. Станалото-станало. Ще кажеш, че Виолета им е светила и има снимков материал, че така лесно си призна. Хората на калъп ги хващат и отричат, че не е това, което си мислиш, нашта не отрича. Абе казваш не е вярно и толкоз - кой ще докаже противното...

# 251
  • София
Абе майката на детето, което Хинова прегледа, не ви ли заприлича на Биляна  Shocked

Наистина приличаше на нея.
В този сезон защо ги няма сестрите? Явно пестят от заплати за второстепенни актьори.

# 252
Е, то ако имаше сестри, щеше ли да спи с Романова ?!?!Съкращения Simple Smile Wink

# 253
  • София
 Joy Joy

# 254
  • There I was on a July morning
Аз не схващам каква е целта на Виолетка newsm78 Ква ги насъсква един с/у друг,па текат малоумни се Фащат???За подписа тъпо...щот Банков може да го стопира тоя проект.
Не знам дали Банков може да го стопира този проект. Романова би трябвало да има заповед за заместване и няма мърдане.

Общи условия

Активация на акаунт