Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 178
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не, не го приравнявам. И аз да бях лекар и аз щях да постъпя като него предполагам, ама не харесвам хора, които с категоричност заявяват разни неща, а после постъпват по различен начин,
Пълно е с такива хора, и повечето са доста успешни.
Не съм го казала аз:
"Това са моите принципи, ако не ви харесват - имам и други"

# 331
  • тук, на мястото си
Аз не разбрах какво противозаконно направиха Банков и Огнянова.

Извършиха операция за която нямат квалификация.

Ама те и сърдечна операция правиха, и на онкологично болен операция правиха, и инвитро ще правят. Точно за тази им трябваше квалификация, това като снимката на Стилянова. Ало, сценариститееееее!

# 332
Оф, скумрията се върна.

# 333
Пак депресии, рев, мъка!!

# 334
  • Пловдив
Ха,Банков ги изработи Simple Smile

Тая Наталка...взе да писва!

# 335
  • Пловдив
Уууффф, каква змия е пак Виолетка, смени си коинката съвсем за кратко.

# 336
  • да има едно лесно - на мотора
Мноооого добра Йоана Буковска Twisted Evil

# 337
  • София
Аз не разбирам, защо всички захапаха Романова. Калин в случая е този, който изневерява.

# 338
  • There I was on a July morning
Оф, Виолета е ужасна. Предполагам, че в следващия епизод Романова ще подаде молба за напускане. Thinking

Разбрахме сега колко време е минало от смъртта на дъщеричката на Банков - 1 година. Струва ми се, че още му е рано да се впуска в нови връзки. За катастрофата - много не се разбра. На един мотор могат да се возят двама. Ако той е бил с дъщеря си, следва, че жена му е била с друг мотор, или впоследствие нещо се е случило с нея. Примерно - самоубила се е. Или жена му и дъщеря му са се возили заедно на друг мотор.Thinking

# 339
  • Mediterraneo
Няма как да се е самоубила. Той каза, че са издъхнали в ръцете му. Не разбрах и аз как катастрофа с мотор, двете умират, баща, който не можел да отказва на дъщеря си...
А близалката и целувката по бузата на Огнянова са без коментар- много тъпо, и двата жеста тотално не на място и лишени от смисъл.

# 340
  • тук, на мястото си
Аз не разбирам, защо всички захапаха Романова. Калин в случая е този, който изневерява.

Ами защото винаги жената е виновна, а мъжа си е мъж и винаги невинен.

# 341
  • София
Аде... Пуста народопсихология.
Знаете до болка историята. Ако един мъж спи с много жени е голямата работа (Мачо), обаче ако жена спи с много мъже е изпаднала ***** Wink

Иначе за протокола, скучна серия. Много лоша Виолета.

# 342
Само на мен ли Жекова ми е мега не на място като поведение спрямо Банков.  Държи му сметка и разговаря с него все едно е Йосиф.

# 343
На мен още вчера ми се стори, че уроложката леко нахално се слага на Банков, ама си викам хайде нали искат някаква афера да завъртят... Обаче този епизод доста се натрапи, нереално ми е такова поведение.
Подкрепям и аз мнението на Жекова, с какви чехлички я бяха изтупали, все едно до кварталния магазин беше тръгнала Grinning

# 344
  • Ню Йорк
Нещо малко я дават Жекова, а тя е ценна, големи лафове и физиономии прави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт