Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • тук, на мястото си
Банков май Женичка харесва най-много.

# 346
  • София
На мен още вчера ми се стори, че уроложката леко нахално се слага на Банков, ама си викам хайде нали искат някаква афера да завъртят... Обаче този епизод доста се натрапи, нереално ми е такова поведение.
Подкрепям и аз мнението на Жекова, с какви чехлички я бяха изтупали, все едно до кварталния магазин беше тръгнала Grinning

Чехличките на Жекова и на мен ми грабнаха окото.

# 347
  • There I was on a July morning
И на мен ми стори, че  уроложката доста натрапчиво   преследва Банков. Да не говорим, че подобно държание не е професионално и е в разрез с неговите принципи. Предполагам, че той ще ги загърби.Grinning
Хареса ми, че Тасев събра сили да напусне Добрева. От доста време понася измислените и драми и капризи. Мисля, че сега дойде редът на Вяра да изпадне в депресия.

# 348
Мноооого добра Йоана Буковска Twisted Evil
Много! Щом успява да ме накара да я мразя,играе супер добре.
И аз се изкефих на Тасев. 😊 Тая Вяра е някаква ужасница. 😂 Не бих я изтърпяла.
Гледам ,че се възмущавате на Наталка,но аз си я харесвам. Не й е леко,след всичко,което й се случи. Има слаби хора,които реагират като нея.
Романова пък така се дъни пред всеки,който я заговори. 🙄

# 349
  • София
Романова наистина е като някоя ученичка. Все като изплашена гледа и още не са я питали, тя всичко си казва Simple Smile
Виолета уж беше приятелка с Наталия по едно време. И то доста близка. Явно при нея приятелство няма, само интереси.

# 350
Йоана Буковска винаги ми се е струвала талантлива колкото бастун.
Да, нищо вълнуващо не усещам в нейната игра.
Просто образът й е услужливо мръснишки и е лесно да бъде намразена.
Образът на Виолета е образ на злодей. В този сезон сценаристите дотолкова елементарно са подходили, че дори не са си направили труда в същността на героинята да има минимална борба на доброто със злото.
А това е абсурдно, нереално и крайно неприемливо.
Защото дори и в най-големия злодей има прашинка човещинка.
Така че, Буковска няма кой знае какво за правене.
Просто си чете равно и бездарно постния текст.
Ако бях сценарист, щях да й тръсна една завърнала се болест, че поне поучителен да е образът.
Защото след една тежка болест човек би трябвало да бъде променен и извисен над дребните и низки страсти.

# 351
Няма време, образите са схеми и предисторията им се наглася според моментната необходимост, което ги лишава от достоверност в "настоящето". 
Аз харесвам Буковска, но точно в този сезон не се изисква кой знае какво от нея, с това съм съгласна.

# 352
Хайде сега, нямало време!
Малката булка и Рич Форестър имаха  време да се развиват логично, но за нашите родни герои няма време.

# 353
Чакам Добрева да се нагълта с хапчета. Мирише ми на депресия и опит за самоубийство.
А за Буковска - идеше ми да влезна в телевизора и да й лепна два шамара.
 Каква е тази снимка, от която се възущавате? Аз пропуснах малко.
Уроложката я гледам, защото следя темата редовно и някой много я хвалеше от театъра и чакам да видя какво ще завъртят около нея.
Чехлите на Жекова бяха ... Joy

# 354
Жекова/Марта/ трябваше да се е върнала  от  пътешествието с любимия като суха вейка - писа се ,че е много  заслабнала , но някак не и личи  newsm78 .
Романова след тези издънки става излишна , дано да и приемат оставката , а не да я гласуват ...
Вили  Twisted Evil е абсолютна пепелянка , хапе наред , готви пучове и изобщо - яхнала е метлата .
Натали още не може да ме грабне с измислените си кризи .
Добрева да вземе да си изпише нещо  ефикасно и да изчезва  #2gunfire

# 355
Добрева се очаква да си пререже вените по някое време вероятно внушила си че Боби и изневерява. Очаквам обаче точно Боби да я спаси и да се разберат най-накрая като големи хора искат ли да са заедно или всеки по своя път. Нейното е някакво неясно тийнейджърско поведение.

# 356
Момичета, а къде може да се гледа епизода? В Нова плей?

# 357
Момичета, а къде може да се гледа епизода? В Нова плей?
В Нова плей може: https://play.nova.bg/programi/otkradnat-zhivot/886525?autostart=true.

# 358
Тая Добрева вече и тя ми идва в повече с нейните капризи. Какво им става на жените в тоя сериал?? Някой женомразец явно им пише сценариите.

# 359
Йоана Буковска винаги ми се е струвала талантлива колкото бастун.
Да, нищо вълнуващо не усещам в нейната игра.
Просто образът й е услужливо мръснишки и е лесно да бъде намразена.
Образът на Виолета е образ на злодей. В този сезон сценаристите дотолкова елементарно са подходили, че дори не са си направили труда в същността на героинята да има минимална борба на доброто със злото.
А това е абсурдно, нереално и крайно неприемливо.
Защото дори и в най-големия злодей има прашинка човещинка.
Така че, Буковска няма кой знае какво за правене.
Просто си чете равно и бездарно постния текст.
Ако бях сценарист, щях да й тръсна една завърнала се болест, че поне поучителен да е образът.
Защото след една тежка болест човек би трябвало да бъде променен и извисен над дребните и низки страсти.
Не споделям мнението ти. За мен е една от най-добрите и в този сериал го доказа. Ако тя е бастун,не знам какво да кажем за другите. 😂

Общи условия

Активация на акаунт