Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 063
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
А аз се накефих снощи, но пак го хванах от никъде.
Може ли да ми кажете как така Виолета отиде да разсейва уж Банков, за да не им развали събранието и в следващия момент се оказа баш там?

Виолета изнуди Романова да събере лекарите и да правят подписка против директора. Уроложката разбра за събирането и каза щ Банков, които даде вид , че не го интересува.  В уречения час Виолета реши да занимае Банков, за да не иде на събирането,  но той отиде и покани и нея.

# 406
  • София
Другарският съд беше направо бутафорен, особено на фона на всички случващи се в болницата връзки. Да не говорим, какво се случва в истинските болници, особено в нощните смени.

# 407
А Романова защо не каже на Калин, че я изнудват?
Няма очи да го погледне, камо ли да говорят

Защо? Да не би тя да го е изнасилила? Доколкото видяхме, всичко се случи с желание и от двете страни. Друг е въпросът, че Романова се издаваше на всяка крачка и дори беше на път сама да каже на Евгения /когато Евгения й каза, че не е очаквала такова нещо от нея и къде й бил моралът, а всъщност ставаше въпрос за договора/. И мен също ме дразни, че всички /или почти всички/ търсят сметка само и единствено от Романова. И то, когато се знае, че тя е в развод. От друга страна цялата болница знае, че Наталия е бременна, но май никой не знае, че двамата са в развод. И в този смисъл т.нар. "обществено мнение" би трябвало да осъжда Калин, който е изневерил на бременната си съпруга, а не изоставената и развеждаща се Романова. И ще е по-добре Стаменова да хвърля огън и жупел срещу Калин, отколкото срещу Романова. Но нали е по-лесно да се търси по-слабото съпротивление...
Съгласна съм, че върнаха образа на Виолета в начална позиция. Сякаш искат да внушат, че дори страшната болест не се е превърнала в катарзис за нея и злодейската й душа не може да бъде повлияна дори от страха от смъртта.
Наистина можеха да развият повече образа на Стаменова. По-назад прочетох много точен анализ на характера й и съм съгласна с всяка дума. Но не мисля, че Ернестина е развалила образа. Тя изпълнява инструкциите на сценаристите и мисля, че би се справила и с изграждането на по-многопластов образ.
Банков и уроложката вървят към стопляне на отношенията. И така е добре, той има нужда да започне отначало след загубата на семейството си. Много самотен ми изглежда. Скрил се е зад дебела защитна стена и много трудно позволява на когото и да било да я премине. Засега май само Евгения успява, и то отчасти.

# 408
Еми харесва си го жената, какво да направи. Много е сладка, а той как я извъртя с това "Тръгваме ли? - Не, тръгваТЕ" Grinning

А тя си се беше гримирала точно като за среща. Натиска му се, но и той хубаво й каза, че нещата не трябва да се насилват, а да са естествени. Мисля си обаче, че също я хареса. В началото ще се дърпа заради семейството си, но ще отиде при Психолог Генадиева и тя ще го накара да продължи напред с Огнянова.
Толкова са ми хубави и двамата. Диана ми е като картинка, всеки път ми е удоволствие като я виждам.

# 409
  • София
А в промото за следващата серия как му се покатери на...мотора, а той я отряза, демек тя пеша до заведението. Да не ги гледат, че тръгват заедно, и то с на мотора - по-интимно изглежда от колата.

# 410
А в промото за следващата серия как му се покатери на...мотора, а той я отряза, демек тя пеша до заведението. Да не ги гледат, че тръгват заедно, и то с на мотора - по-интимно изглежда от колата.
Не, не си го разбрала - не качва никого на мотора си, защото явно семейството му е загинало е катастрофа с мотор. Затова по-назад се чудех нещо - и жена си, и детето ли е возил на мотора?

# 411
Да, и аз мисля, че не иска да вози никой на мотора си, защото той е причината за смъртта на семейството му.

# 412
  • Разпиляна във въображението
Никой не подпитва Калин, защото човекът е закопан в Спешно и не му виждат очите  Laughing

# 413
За да има катастрофа с мотор, не е необходимо те, цялото семейство да са били на мотора. Най-вероятно са катастрофирали с мотор, но другото превозно средство е било мотора, а те са били в кола.

# 414
Калин би трябвало да е около 30 г.
Романова около 50.
И тези двамата са принудени да дават обяснения с кого са прекарали вечерта инцидентно.
Аз ако бях на мястото на Романова, щях да започна и завърша заседанието с: уважаеми колеги, длъжна съм да ви съобщя, че ще се плющя с когото си пожелая.

# 415
  • Ню Йорк
Калин би трябвало да е около 30 г.
Романова около 50.
И тези двамата са принудени да дават обяснения с кого са прекарали вечерта инцидентно.
Аз ако бях на мястото на Романова, щях да започна и завърша заседанието с: уважаеми колеги, длъжна съм да ви съобщя, че ще се плющя с когото си пожелая.

Калин е на 34-35.

# 416
  • София
Аз се дразня от прекаленото пазене на Наталия, просто ми се ще да нямаше здравен проблем, за да имам основание да си я плюя на воля.
Мазов как цунка Пеци.... готини, дано сценаристите не са предвидили помятане, че ще ми е жал за Мазохинови
Мисля, че Калин и Сашо започнаха сериала на 32-33, но не знам според сценария колко време е минало оттогава

# 417
  • Mediterraneo
А Калин не е ли завеждащ на Спешното? Нещо такова ми се върти.

# 418
А Калин не е ли завеждащ на Спешното? Нещо такова ми се върти.

Отдавна не е. Нали беше голяма драма с това Спешно. От миналия сезон насам е Стаменова шеф на Спешното.

# 419
  • Разпиляна във въображението
Не е ли Стаменова? Не съм сигурна. Това, което дават е, че Калин дава постоянни дежурства в Спешно и не оперира нищо горе с останалите. Романова го изолира.

Общи условия

Активация на акаунт