Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 068
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Сега се чудя тази Романова дали наистина ще организира подписка срещу Банков, като гледам за всичко слуша Виолета. Цялата болница разбра и всеки може да каже на Наталия (а, дано), а нея я е страх онази кобра да не се раздрънка. Другият вариант е да се самоубие, но това по-приляга за Добрева да го направи. Явно варианта с напускането е най-удачен. Наталия ще се сърди на Калин 20 серии, пък ще и мине.

# 361
Привет, момичета!

Гледам с половин око сериала след изцепката на сценаристите с Романова и Калин. Е, много ме е яд как съсипват образа на Романова. То цялата болница се изреди да й държи сметка с кой е спала. Айде нЕма нужда. И какво е виновна тя? Калин е жененият и чака дете. Да си го е държал в гащите в крайна сметка. Ужасно ме дразни двойният стандарт по принцип в това отношение - все жената  е виновната ку*ка, а мъжът видите ли е  прелъстен и провокиран - света вода ненапита. Rage
  И коя, извинете, е Виолета, че да държи сметка на друг (още повече доказан специалист, завеждащ отделения не по какво да е, а хирургия,) какво прави с личния си живот? Не са помислили много, много нещата сценаристите, за да развият интригата между Виолета и Банков - плосък, неизпипан сценарий. Виолета изниква като дух отвсякъде - кога подслушва разговор между пациент и лекар, кога се намесва изневиделица в разговор на приятелки (Евгения и Кръстева). Двете с Романова ги развалиха.
 За Наталка не искам и да започвам, че съвсем ще стане дълъго.

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 10:18 от _Smile_

# 362
Много ме изкефи как доцента с тромбозата на ръката я размахва. Никой не реагира адекватно. Всяко такова запушване, обездвижват крайника, за да не тръгне съсирека. Ма у филма може човекът размахва, хвърля и отказва лечение. Той иска да си оперира  Mr. Green

# 363
  • Пловдив
Между другото, като им знаем "морала" точно в лекарските екипи, е наистина странно това въздействие върху Романова. Да не казвам, че тя нито един път не каза - Не е връзка, просто се изч... веднъж по случайност, а се държи гузно, та гузно. А Виолета разпространява НЕВЕРЕН слух - за връзка между двамата. С две думи, дори лъже. Не знам, смятам ,че в болниците лекарите правят какви ли не неща, вероятно в общия случай не им пука кой къде с кой и как ще с иго слага, а какво да говорим, пък да вземе и  да напусне заради един секс. Свободни хора са, никой не е зависим от другия, точка. Но, нали трябва да ни е гадно и все да е гадно и това е.

# 364
Недоизпипана и изкувствена ми е цялата тази драма Наталия-Калин-Романова и Виолета, която дежури по коридорите.
Лично на мен щеше да ми е много по-интересен развитият тук сценарий за афера между Виолета и Банков и мисля, че щеше да се развие този сюжет без да е нужно да разделят Наталия и Калин и да омаскаряват образа на Романова.

# 365
Непрекъснато си мисля, че тази забежка на Калин с Романова съвсем по друг начин щяхме да я възприемаме, ако да кажем в ролята на Романова беше една Аня Пенчева примерно, която е дори по-възрастна от актрисата, която играе Романова, но... образът, който сценаристите изградиха на Романова е друг, това явно й се случва за пръв път и не може да го асимилира, за това е уязвима и реагира така...

# 366
  • София
И интересно как Виолета изнудва Романова с това, а не Калин Simple Smile То е ясно защо де - защото Романова е шеф на отделението, зам.шеф на болницата и т.н. Но пак е смешно. Би трябвало Калин да “държи” с прословутата “тайна”. Дреме й на Романова за Наталия.

# 367
  • София
А Романова защо не каже на Калин, че я изнудват?

# 368
  • Mediterraneo
Брилянтна е Буковска! Много я харесвам тъкмо в тази й роля.

# 369
А Романова защо не каже на Калин, че я изнудват?
Няма очи да го погледне, камо ли да говорят

# 370

Така е!

Но не е роля!

Този пепеус играе себе си.

Sad

# 371
Недоразумението според мен идва понеже никой не знае, че Калин и Наталия са в процес на развод. Романова вероятно също е в процес на развод, но проблемите и са вече известни на всички. Ако и двамата са в процес на развод едва ли може да се нарече случилото се изневяра. Не вярвам да има каквато и да е драма при Наталия, ако разбере. Все пак тя е поискала официално развод и не може да държи повече сметка на Калин какво ще прави с живота си (ако сценаристите вече не са забравили за развода).

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 18:44 от Анонимен

# 372
  • Mediterraneo

Така е!

Но не е роля!

Този пепеус играе себе си.

Sad

Не познавам актрисата, за да знам дали играе себе си или не. В интерес на истината, физиономията й винаги ми е била една такава злобна, излъчването й е на проклетия някаква. Но това са само мои размисли, не бих могла да твърдя каква е жената извън роля. Надявам се ти я познаваш, за да твърдиш нещо такова?

# 373
Оофф, писна ми вече да чакам Наталия да научи за пиянската случка на Калин и Романова. Twisted Evil
Айде, какво чакат, време е, таман има уж надежда за сближаване между Калин и Наталия - цело съобщение му пусна  Mr. Green , да го зарязва окончателно, че ми писнА. Mr. Green

# 374
...... Надявам се ти я познаваш, за да твърдиш нещо такова?

Да.

Общи условия

Активация на акаунт