Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Тия дни ще се запозная със сценарния екип, много съм любопитен кой се е заел с персонажа на Луиза.

# 541
Този път Добрева се държа по-адекватно от Тасев. По-скоро той реши, че тя му се сърди заради пациентката, а тя отбеляза просто факт свързан с диагнозата. Но и него го разбирам, с тази истерична и ревнива жена, винаги е нащрек.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 09:03 от Malko_Slance

# 542
  • София
На мен ми хареса как се справи детето на Вергов. Доста по-добре от сина на Рачков.

# 543
Аз успях да гледам първите 15 минути, но не разбрах защо Добрева се разсърди на Тасев? Че 15-годишната пациентка, която той прегледа си го хареса ли? Че то е нормално това... Чудя се как ги изсмукват от пръстите тези драми, при наличието на нищо. За сценаристите говоря Grinning
Добрева забеляза, че момичето се задъхва и поиска консултация с пулмолог. Тасев реши да се прави на интересен, заобяснява на майката на момичето, че Добрева го ревнува и си измисля, държа се тъпо и да, цялата сценка беше изсмукана от пръстите.

# 544
Благодаря за пояснението Flowers Hibiscus

# 545
На мен ми хареса как се справи детето на Вергов. Доста по-добре от сина на Рачков.

Само малко и дикцията да беше оправила щеше да е 6.
Но тя и Евгения говори ужасно, а е актриса от не знам си колко години.

# 546
Е, все пак момиченцето не е професионална актриса, а актрисата, играеща Евгения е!
Хареса ми детето на Вергов. И изобщо, имаше нещо вълнуващо в този епизод, но не съм се замисляла точно какво.

# 547
Е ясно е къде ще закарат Банков. Той нали преди да се пусне на гонката им е разказал къде работи,на колко години е,адрес,ЕГН. 😂 Голяма глупост. Но така или иначе друга болница няма в Сф. 😊
Радвам се,че Тасев продължава да страничи от Добрева. Иначе сцената с момичето беше глупава. Вяра беше права,ноо парен каша духа,та и Тасев. 😃
Романова не разбрах защо трябваше да ходи да благодари на Калин,че оперирали заедно. 🙄
Пеци много дразни последните епизоди. Галка не знам колко още ще го търпи,но и аз мисля,че пак ще има игра с Тасев.
Жекова ще я сватосат с новия шофьор. 😍 Аз харесвам сцените с нея,а и него го харесвам като актьор,дано им се получат нещата.
С Виолета също почнаха да прекаляват. Все подслушва,все се появява като призрак. Май се поизчерпаха с нея вече. Време е пак да се завърне рака и да стане бяла и добра. 😊

# 548
Вили не е истинска гаднярка. Ако беше, щеше да има резервен план и далаверата с градинката да е само диверсия. Също щеше да интригантничи много повече, но по-интелигентно, а не като кукуто от ЛС да ходи да се меси на хората.
Като цяло не добре изграден образ.

# 549
  • София
Серията не ми беше кой знае колко интересна. Добре, че беше Симеон Лютаков, който много харесвам още от "Седем часа разлика". Огнянова вече започва да ме дразни с това сваляне на Банков. Надявам се той да се измъкне в гонката, че Вили само това чака, с нещо да го злепостави.

# 550

Само малко и дикцията да беше оправила щеше да е 6.
Но тя и Евгения говори ужасно, а е актриса от не знам си колко години.

Май само тя от старата поколение фъфли така, жалко. И преди съм казвала, в този сериал младите артисти играят по- добре. Шинова мен въобще не ме дразни

# 551
Е, все пак момиченцето не е професионална актриса, а актрисата, играеща Евгения е!
Хареса ми детето на Вергов. И изобщо, имаше нещо вълнуващо в този епизод, но не съм се замисляла точно какво.

Нали и аз това казвам?? Язък й на Евгения, че е актриса от толкова години, с дикцията й е ужасна, ужасна!! И това не е проблем на озвучителите

# 552
Ее, сигурно режисьорът така иска, може да не е виновна самата Каварджикова, де. Simple Smile

# 553
Тази... Евгения, де, сещам се защо може да фъфли. Може би зъбите не са й удобни, ако са изкуствени.
Но като се замисля, тя още от млада говори със стиснати зъби и изобщо не обича да си отваря устата.

# 554
Млада, млада, на 60 г., а е с протеза, тотална вероятно, това е видимо. Но не е това причината да говори така, протезата променя понякога Л-то, не начина на говорене толкова. Тя не фъфли, а шепне гадно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт