Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 005
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
В този сезон ми прави впечатление, че липсва рекламата на лекарства, ХД и Credoweb.

# 556
Верно ли ви дразни Евгения? Че Романова е като първолаче на първия учебен ден. Мрънка, гледа в земята. Егати все едно не удари джакпота, че оноди младото гадже, а е сериен убиец.

# 557
Аз не казвам, че сега е млада🙂
Но и в Оркестър без име така си приказваше, с едва отваряща се уста.

# 558
Аа, верно, извинявай. Simple Smile
Значи така си говори, съска и шепне. Мене не ме дразни Евгения, чудно се справя с ролята на досадна свекърва, дето се бърка в живота на 30 и кусур годишния си син. Че и на Романова сметка държи, че преспала със синчето, голем праз. 😂
А Романова - Милена Живкова е озвучител в толкова филми, че съм свикнала да слушам гласа ѝ и ми харесва. Същото и със Силвия Лулчева в "Столичани в повече" - все за Кари Брадшоу от "Сексът и градът" се сещах. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 13:36 от Ензим Бéндер

# 559
  • София
Че Романова е като първолаче на първия учебен ден. Мрънка, гледа в земята.
Романова мрънка откакто сценаристите решиха така. Дотогава си беше много добре.

# 560
  • Разпиляна във въображението
Романова не разбрах защо трябваше да ходи да благодари на Калин,че оперирали заедно. 🙄

Романова се взе в ръце. Време беше. Банков й вдъхна сила. Това, че в крайна сметка преодоля срама и неудобството и работи заедно с Калин беше важно на нея. Върнаха се на положението преди това - колеги, които са на чисто. Все пак го беше забила в Спешно.

Калин нещо не наведе на мисълта, че не е сигурен какво да мисли, да чувства и да желае.

# 561
Miriel ме подсети, какво ме развълнува в последната серия.
Точно това е, че Банков даде някак сили на Романова и я изправи.
Има нещо вълнуващо, чисто, благородно, нещо някак от минал век. Нещо, което рядко се среща в наши дни, в образа на Банков.
Дано тези, които пишат сцените не развалят този герой.

# 562
Вчера сценаристите пак се изложиха. Хинова е педиатър, може ли да не знае, че розеолата не е шарка. Че то аз го знам, педиатър няма да го знае, да бе.  😂
И аз се надявам да не развалят героя на Банков, ама ще го претрепят в гонката, та да го лекуват колегите в болницата. Simple Smile

# 563
  • Бургас
Само на мен ли не ми харесва уроложката? Нито в лице, нито като актьорска игра Frowning1
Мазов ми беше много сладък снощи. Как прегърна Катя и колко щастлив изглеждаше. Много ме кефи Моньо.

# 564
Е, поне разбрахме, благодарение на сценаристите, какво е да си финансов директор: разхождаш се, пушиш и се разхождаш. По цял ден.
Аз май често съм била финансов директор и то без да подозирам.

# 565
Вчера сценаристите пак се изложиха. Хинова е педиатър, може ли да не знае, че розеолата не е шарка. Че то аз го знам, педиатър няма да го знае, да бе.  😂
И аз се надявам да не развалят героя на Банков, ама ще го претрепят в гонката, та да го лекуват колегите в болницата. Simple Smile
... и докато го лекуват, ще се пропука маската му на тъжен, но мъжествен герой, ще се разкисне, ще изпростее и направо ще ми се прииска да ги изритам в кокалчетата некадърните сценарисценчета.
Дано да не съм права.
Дори в захаросаните сериали има поне по един герой, който е благороден и смел през всичките 9786 епизода!

# 566
Мене не ме дразни Евгения, чудно се справя с ролята на досадна свекърва, дето се бърка в живота на 30 и кусур годишния си син.

Ааа, ето защо не я харесвам значи, вярно бе  Mr. Green

# 567
Само на мен ли не ми харесва уроложката? Нито в лице, нито като актьорска игра Frowning1
Изглежда си от изключенията. Красива, симпатична и т.н. са субективни определения и не е нужно да спорим. Играта и обаче изглежда да е във връзка със сценарийното време. Късно се появи и до края на сезона се налага да пребори Вергов, което за мен доскоро изглеждаше нереално. Налага се да преиграва за да се случат нещата по-бързо. Има и слаби сцени особено в началото, но според мен най-добре изигра серията със спасяването на 12г. дете заедно с Вергов.

# 568
За мене е много красива уроложката и се справя с ролята що-годе. Наистина беше по-дървена в началото, но се пооправи сякаш.

# 569
На мен ми харесва Огнянова като визия и излъчване, гласа й  е някак специфичен и женствен. Малко ме дразни как се подмазва на Банков, но нали трябва да завъртят свалка. И определено ме учуди това, че е 90ти набор, изглежда доста по-възрастна за разлика от Луиза, примерно

Общи условия

Активация на акаунт