Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 119
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Сценаристите изпълниха желанието ми Simple Smile

Както и очаквах, темата за връзката между млад мъж и много по-възрастна жена не беше подмината.
Жалко само, че не Романова е облажилата се от агнешко, а пък явно има нужда жената.

В случая с "агнешкото" имах предвид пациентката и младежа.
А бях си избрал д-р Романова, защото щеше да е интересно да и се разчупи образът на професионалист, а и, доколкото разбирам, е много самотна в личен план. Имаше някаква реплика по този повод в някой от последните епизоди.

# 166
  • София
Ха-ха, наистина
Взели са идеята от малкото мъже, пишещи в женски форум

# 167
Темата би била в съвсем друга светлина, ако беше поднесена добре. Но тоталният обрат в образа на Наталия съсипа И това. Просто не се получи това с Наталия, нито с Добрева, и оттам просто сюжета започва да дразни.

# 168
Темата би била в съвсем друга светлина, ако беше поднесена добре. Но тоталният обрат в образа на Наталия съсипа И това. Просто не се получи това с Наталия, нито с Добрева, и оттам просто сюжета започва да дразни.
+1 Hands Point Up

# 169
  • Другата България
Аз да питам операционната сестра все една и съща ли е? Щото на мен така ми се струва. Thinking

# 170
А какво става с втория мъж на София, жив ли е, разведена ли е, нищо не споменава за него?  Thinking

А сигурно ли е, че Ана не е дете на Прокурора/ Съдията, лека му пръст.  Rolling Eyes

Аз също бях останала с впечатлението, че София има втори брак/ мъж някъде там, из дебрите австралийски, но явно на сценаристите изясняването на този аспект въобще не им е влизало в малоумните планове.

Една и съща е операционната сестра, да. Единствената.

# 171
  • There I was on a July morning
Сценаристите изпълниха желанието ми Simple Smile
Както и очаквах, темата за връзката между млад мъж и много по-възрастна жена не беше подмината.
Жалко само, че не Романова е облажилата се от агнешко, а пък явно има нужда жената.
В случая с "агнешкото" имах предвид пациентката и младежа.
А бях си избрал д-р Романова, защото щеше да е интересно да и се разчупи образът на професионалист, а и, доколкото разбирам, е много самотна в личен план. Имаше някаква реплика по този повод в някой от последните епизоди.
Да, включиха и злободневни теми в епизода/сериала. Не само за връзката между по-възрастна жена и млад мъж, но и опитът за самоубийство посредством скачане от балкона. Отделен е въпросът, дали съумяха да свържат отделните случаи в логически свързани събития.
Както и да е - успяха да разбунят духовете. Не помня друг епизод да е бил толкова коментиран в темата. Laughing Peace

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 19:22 от Скубиду

# 172
А какво стана със сюжетната линия относно Тасев, мащехата му, наследството на баща му...

# 173
  • Ilkeston
Сега очаквам Тасев да преспи с Жекова.
Аз очаквам триъгълник -Тасев, Романова, Генадиев 😁

# 174
  • There I was on a July morning
А какво стана със сюжетната линия относно Тасев, мащехата му, наследството на баща му...
Не доразвиха тази сюжетна линия. Разбрах, че Тасев напусна апартамента и вече не кара БМВ, а друга по-евтина кола, но нищо - друго.

# 175
  • Някъде в Матрицата
Йе, д-р Мазов се включи със свежи лафове.
А после на д-р Романова ù се падна свещеник за пациент...  Колко удобно.😁Kissing Smiling Eyes

# 176
  • Тра-ла-ла
Всички минаха през изповедалнята Mr. Green Чакаме само Романова

# 177
  • София
Всички минаха през изповедалнята Mr. Green Чакаме само Романова
Отчето на конвейер ги подкара 😆 да вземат да го назначат на щат, без това са се овъртолили яко в тая болница.

# 178
Уроложката ще забие директора (за тези, които се чудят с кого ще започне романс)

# 179
  • Пловдив
Той да вземе да си дойде,та се кротнат колегите Simple Smile
И как никой не спомена де е Жекова?

Общи условия

Активация на акаунт