Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 140
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
А видяхте ли Йосиф как боравеше с медицинската апаратура в спешното по команди на Добрева почти без да гледа какви копчета натиска. Сценаристите изглежда забравиха че е само санитар. Освен ако преди да стане клошар не е бил лекар...

# 196
  • Майна Сити
А забелязахте ли как биологичната майка, в бързината си да даде обувчиците на Хинова, подаде набързо бебето на сурогатната, която очевидно го гушка за пръв път? И как го изгледа? Имах чувството че в последния момент ще се разколебае да го даде и ще издъни Лорчето, за това, че е вписана с чужда лична карта, като ще навлече проблеми, в стремежа си да го задържи?  Thinking

# 197
Аз също мислех, че по тази линия ще има проблем, сурогатната ще откаже да даде детето, веднъж взела го на ръце.

# 198
  • София

А свещеника го изтормозиха от работа, той в болница човекът, тия го карат да работи. Много беше сладък актьорът.  Wink

Свещеникът дали е актьор или ми напомня в лицето на някого  newsm78 Не можах да спя от тази натрапчива питанка, не че и аз искам да се изповядам  Laughing

# 199
Аз също мислех, че по тази линия ще има проблем, сурогатната ще откаже да даде детето, веднъж взела го на ръце.
И аз така си помислих.
Виолета как пък винаги е на точното място и в точното време. И как пък Романова и свещеника си говорят на висок глас да ги чуе, ами то така и цялата болница би ги чула.
Зарадвах се и аз на появата на Мазов, много ми харесва неговата игра.

# 200
Suspension of disbelief знаете ли какво е? Simple Smile
Това е което се опитват с тоя филм да ни "причинят" Wink, само че липсва елементът на удоволствие от отказа за критично мислене. За мен лично. Затова предпочитам да го гледам като абсурд и да се присмивам, па ако ще 100 човек да кажат "ама то така е в живота", все едно аз не съм го живяла живота и не знам как е. Е, такова.

Ако искаш поясни ти какво имаше предвид с върпоса, интересно е! Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 12:28 от Бона

# 201
Свещеникът ми заприлича на ония пациент дето имаше нещо с Вяра.
Калин като типичен мъж- това беше само секс за него, трябваше да си задоволи потребностите, докато при Романова-типично за жена-ми се струва, че не е така. Иначе едва ли би го гонила да говорят...

# 202
На мен ужасно ми заприлича на Ники Илиев свещеника.

# 203
  • София
И на мен ми е много познат, но не се сещам. Търсих за името на актьора, но не го намирам.

# 204
Във ФБ пише, че се казва Николай Желев. Търсих в нета снимки, но нищо не ми излезе

# 205
А видяхте ли Йосиф как боравеше с медицинската апаратура в спешното по команди на Добрева почти без да гледа какви копчета натиска. Сценаристите изглежда забравиха че е само санитар. Освен ако преди да стане клошар не е бил лекар...

И аз точно това исках да изкоментирам.  Laughing

# 206
А на мен ми беше много позната актрисата, която игра "сестрата" на майката с бебето. А то се оказа, че ме е подвела приликата с Пенелопе Крус. Между другото тя е съпруга на Евгени Будинов - младия Янко.

Най-сетне имаше раздвижване и Наталия не беше център на вселената. И следващия епизод изглежда интересен.

# 207
  • София
Чакам с нетърпение Наталия да разбере, че Калин е спал с друга. Да и видя физиономията тогава.

# 208
Чакам с нетърпение Наталия да разбере, че Калин е спал с друга. Да и видя физиономията тогава.
И то не с коя да е.  tooth

# 209
И то не с коя да е.  tooth
Хем убийци хем прелюбодейци - завършени злодеи откъдето и да ги погледнеш Smiling Imp

Не съм писала досега, само ви четях, но то няма и какво по-различно да напиша. Недомислица след недомислица, трагедия след трагедия, тъкмо ми хареса някой образ и те го орезиляват до безобразие. И тъй като сериала като цяло е опит за копие на Анатомията на Грей, очаквам в скоро време да започнат и да "убиват" главните персонажи. А най-много ме дразнят махленските разговори пред пациентите.

Общи условия

Активация на акаунт