Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 155
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Нв се възмущавайте от Романова, нали трябва да има развитие на сюжетната линия. Вярно плоско, ама... Как иначе щеше иначе Виолета да накара някого да подпише против волята на Банков.

# 256
Тъпо ми стана и че Евгения така бързо издаде тайната на Банков, че е вдовец. Вярно, направи го с цел, да го защити (тя май го харесва като човек, уважава го), защото си мислеше, че Виолета за него намеква, че е спал с някоя от болницата. Реакцията на Виолета обаче не ми се понрави, тази жена изобщо няма сърце. Абсолютна змия. Ама поне го играе добре.

Някой писа, че Наталия е енергиен вампир. Много точно сравнение. Аз от такива жени бягам като дявол от тамян, напрягат ме адски много. Дори и да не говорят се чувства едно напрежение в пространството, а като си отворят устата и става страшно.  Laughing
Знам, че има и такива мъже, ама в случая говорим за Наталка.

Вчера Виолета каза, че Банков отишъл да се развежда в Германия, а уж знае, че е вдовец

Евгения да вземат да я разкарат от сериала, скучен образ, скучна актриса...така и не се научи да не шепне все едно е в театъра

# 257
Не, не знаеше Виолета, вчера разбра на "милия женски обяд" , Евгения ѝ каза. Simple Smile

# 258
  • София
Мда, вярно може би развалиха образа на Романова заради въпросния договор за озеленяване. И вече не реве по коридорите за мъжа си. Joy

Операционната сестра, освен, че е само една-единствена, но поне от скоро ѝ чуваме гласа с 1-2 думи. Дадоха и на нея някоя реплика най-сетне!

Наскоро Стилянова оперира вместо Захариев и ѝ асистира млад мъж, да ни го бяха представили, ако има нов доктор.

# 259
Е то преди време ни показаха, че освен Стилянова и Захариев /и Генадиев-старши/ има и други гинеколози в болницата. Нали Стилянова щеше да прави аборт в същата болница /щото няма други болници в София/ при някаква докторка и Захариев щеше да си потроши краката да бяга по коридорите да я спира...

# 260
Аз пък се чудя къде е възмездието за търговията с бебета на Виолета?
Тя толкова дълго се занимава с това, а всички забравиха.
Искаха да внушат, че "ракът" беше нейното възмездие, аз очаквах обаче друго - да я осъдят.
Много наблягат на духовното в този филм. Колко много хора са болни от тази ужасна болест, без да са извършили престъпления.

Скрит текст:
В "Тина Киркова" всички бяхме в реанимацията до края на деня, в който беше секциото.
И отделно от това  "прохождането" след това не е толкова лесно и бързо, но в този сериал факторите време, часове, периоди изобщо нищо не значат.

# 261
Аз очаквах Виолета да се промени след тази болест, но не.. да не казвам даже, че се завърна с нови сили.

# 262
Не знам дали Банков може да го стопира този проект. Романова би трябвало да има заповед за заместване и няма мърдане.
Зависи какво е написано в заповедта за  упълномощаване на Романова - може пък да е само  за определени действия , а не да подписва  такива договори  Praynig Дано Банков да има основание да ги пореже  Peace
Добрева ми стана съвсем излишна - мън-мън : започва някакъв  разговор , сама си отговаря , а после вменява на Бобчо  разни  заключения - ти искаш да се разделим и т.н. Айде , чао !

# 263
  • There I was on a July morning
Зависи какво е написано в заповедта за  упълномощаване на Романова - може пък да е само  за определени действия , а не да подписва  такива договори  Praynig Дано Банков да има основание да ги пореже  Peace
Обикновено заместникът поема всички функции на титуляра, но в този филм всичко е възможно. Peace Оставаме с надеждата, че Банков може да провали пъкления план на Виолета.

Аз очаквах Виолета да се промени след тази болест, но не.. да не казвам даже, че се завърна с нови сили.
И аз това очаквах, но сценаристите отново направиха обрат в образа. Peace

# 264
Не съм наясно с тази материя, но не следва ли заместникът да е упълномощен да подписва документи със знанието и съгласието на директора?
Щото така зам директора може да обърне цялата болница на обратно с едно отсъствие на шефа Thinking

# 265
  • There I was on a July morning
Щото така зам директора може да обърне цялата болница на обратно с едно отсъствие на шефа Thinking
Точно затова Банков не беше упълномощил Виолета, а Романова.   Laughing

Относно заместванията - поне във фирмите, в които аз съм работила/понастоящем работя - заместникът подписва всички текущи документи. Ако някой казус го затруднява/притеснява и не е спешно - се оставя за подпис от шефа, като се върне от отпуска.
Но май много задълбахме в материята, така или иначе сценаристите си имат своя логика. Peace

# 266
  • София
Е то преди време ни показаха, че освен Стилянова и Захариев /и Генадиев-старши/ има и други гинеколози в болницата. Нали Стилянова щеше да прави аборт в същата болница /щото няма други болници в София/ при някаква докторка и Захариев щеше да си потроши краката да бяга по коридорите да я спира...
Мда, вярно, но по кабинети, коридори, дори не ги споменават.

Както и Хинова и Мазов, все са заедно на смяна, а в останалото време кой преглежда/оперира?

# 267
  • Там,където се събуждам щастлива.
Влизате в прекалени детайли! Това е филм, а не документална поредица.

# 268
Както и Хинова и Мазов, все са заедно на смяна, а в останалото време кой преглежда/оперира?

Ами Стилянова и Захариев - и те все са заедно. А тя все едно му е мед. сестра. То пък толкова да няма мисъл у тези сценаристи. То по-добре персонажа и да беше на мед. сестра, ама пък тогава нямаше да я има интригата, че иска да стане шеф на АГ отделението.

# 269
Те и в Спешно отделение всички бяха все заедно на смяна, споко.

Общи условия

Активация на акаунт